KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 73

• 45 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 90

Кой знае предишните севгилита на Кенчо как са се надявали, но не...Късметът бил за Синем.
Както се казваше в ББГ - на всяко нещо му идва времето. Heart Eyes

Честно казано, не знам дали са се надявали или са били съвсем наясно, че са преходни. Кюбра имаше такова фриволно поведение в ИГ. За две години няма как да не е научила какъв е Кенан и че така няма да стане госпожа Имирзалъолу. Може би само Зейнеб е имала очаквания. Според мен самият Кенан, влезе в последната си връзка с нагласата да  е сериозна и да се стигне до брак. Не е гаранция, че ще стане. Но нагласата е много важна. Тогава и поведението ти е друго, и отношението, и мотивацията. Кенан е страшно организиран и дисциплиниран. Сега като се обърна назад, ами то всичко тази една година се движеше по ноти. И таймингът на предложението си беше точен, и на годежа, и на сватбата. Няма да се учудя, ако е направил график и за бебеците.   Joy Joy

# 91
Няма да се учудя, ако е направил график и за бебеците.   Joy Joy

Naughty Нема начин ...едното ще ходи на балет, другото на баскетбол, а всички заедно на изобразително изкуство и математика  hahaha hahaha hahaha За актьорството- те ще си решат  rotfImbo

https://twitter.com/Kenanaskim/status/699308087337996288

Наистина няма гаранция, че при започването на една връзка, че тя ще стигне до брак или съвместно съжителство...Кенан затова и държеше толкова любовта им да остане тайна възможно най-дълго време.И двамата са популярни личности.Но ако нещата не потръгнеха в тази посока в която са сега, това щеше да има негативно въздействие главно върху Синем Crossing Arms

# 92

Naughty Нема начин ...едното ще ходи на балет, другото на баскетбол, а всички заедно на изобразително изкуство и математика  hahaha hahaha hahaha За актьорството- те ще си решат  rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 93
Това за извъкласната дейност на бебоците, още непроходили ми хареса! Само така! Joy Joy Joy

А за връзката  - няма гаранция, но за нагласата съм много съгласна. Както се казва, ако има чувства, ако са достатъчно силни, ако се гледа в една посока, ако го искат и двамата, защо да няма гаранция?
Въпросът е точно в това - и двамата да го искат. Единият прави ли си оглушки, отпиши я тази връзка. Защото, ако е голямата любов за какви приоритети може да става въпрос?! И планове?!
Ами или го искаш този човек навсякъде до теб, да бъде в живота ти, или казваш амаааааа, нооо....Тогава и на другия ме се отщява. Става му ясно. Wink Понадява се още малко, пък плесне с ръце и си тръгне  Joy Joy Joy Другият си извървява пътя и пак се жени. Joy Joy Joy

# 94
Днес от годежарски вълнения за малко да не отбележа Bugün günlerden Karadayı  Heart Eyes Heart Eyes

Grinning Grinning репетиция...

...иии екшън  Angry Angry

# 95
Добро утро и хубав ден!  Hug

Тук има няколко снимки на Синем от неделя. Отивала за грим и прическа в Куручешме. Питали я дали е сложила сол в кафето на Кенан. Не ми е ясно защо, при условие, че още годежът не е бил минал. Тя само се засмяла.  Ето поне й видяхме прическата. Дрехите може би някой друг ден.  Joy
А, и още пишат, че забелязали да носи обувки, които струват 393 долара.  Това е извънредно важно.  Joy

Ох, много ми харесват тези дълги плетени жилетки, с които ходи.  Hug

https://gecce.com/fotogaleri-sinem-kobal-kenan-imirzalioglunun-k … e-tuz-atti-mi?p=3

# 96
Добро утро!  Hug

Голяма свежарка е Синемчето на тази снимка.

И на мене ми харесват и жилетката и обувките.

Още една снимка на годежарите. Grinning

# 97
Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug
Сега прочетох, че Кенан пожелал на партито след годежа да им изпеят тази песен на Кенан Доулу. Много е хубава. Поздравче  Heart Eyes

Купона бил в заведението "Ла Бум" в Емирган.Празникът на любовта бил организиран от Бурчин Терзиолу и приятелят ѝ Илкер Калели.Илкер пял на сцената много красиви песни на Думан. В дует за звездната двойка пели  Göksel и Mabel Matiz.Тази информация се появила вчера по медиите във връзка с двойката Мурат Боз и Аслъ Енвер, които поздравили Кенан и Синем.

Варничка  Hug ако можеш ще хвърлиш ли светлина върху това. Какво за апартамента на Синем  newsm78

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 09:59 от косе-босе

# 98

И аз прочетох нещо интересно.

На входа на кооперацията, в която живеят родителите на Синем, пише "Синем".

Разбрах, че жилището е построено след раждането й от баща й, който е строителен инженер.

# 99

И аз прочетох нещо интересно.

На входа на кооперацията, в която живеят родителите на Синем, пише "Синем".

Разбрах, че жилището е построено след раждането й от баща й, който е строителен инженер.

Слънце  Hugаз докато пиша и ти отговори  Laughing Laughing Laughing
Разбрах, баща ѝ е кръстил блока на дъщеря си  Peace

И братчето Керем с жилетка  Grinning Grinning

# 100
Благодаря ви, милички, за новините - прочетени, споделени  Hug Heart Eyes bouquet

Чест и почитания от мен, за което!  love001 love001 love001

Изгледах видеото - много ми хареса.  Peace Обичам да гледам видео с история, в комбинация с музика пък супер.
Гледайки дедко и девойката  Laughing.... нещо много ми се въртяха мислите около Кенан и Синем. Какво ли не прави любовта? Не ме питайте защо... няма да мога да обясня... усещане.  Grinning Grinning Grinning

# 101

Гледайки дедко и девойката  Laughing.... нещо много ми се въртяха мислите около Кенан и Синем. Какво ли не прави любовта? Не ме питайте защо... няма да мога да обясня... усещане.  Grinning Grinning

Изгледай пак клипа  ,колежке  Hug Това не е девойка, а застаряваща учителка по балет  Laughing Laughing Laughing

И ти него дедко ли го наричаш  Crossing Arms    hahaha hahaha hahaha

# 102

В някои от вестникарските бележки дават друго заведение, в което е било партито.

Пишат още, че на домашното тържество майката на Синем и леля й са показали чеиза на Синем на сватовете. Може би това е част от ритуала.

Вероятно не всички информации са точни,  защото лелята на Синем почина преди няколко години.

# 103

И ти него дедко ли го наричаш  Crossing Arms    hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Олмаз!  Naughty Бих ли могла.  Crazy Crazy Crazy Все едно аз да кажа, че съм бабка.  Mr. Green

# 104
Здравейте! Hug Много хубави новини и то истински, радвам се за тях, аз от началото си знаех,че ще се стигне дотук. Просто предчувствия, да им е честито, да са много щастливи цял живот Кенан и Синемче! bouquet bouquet bouquet И да побързат да "мислят" за дечица, че "няма време"! Joy Joy Joy Хубав ден на всички! love001 love001 love001

Общи условия

Активация на акаунт