Кауфланд - тема 16

• 138 432
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Трябва да си сменям сервиза за хранене, та се чудя за белите чинийки, които са на промоция тази седмица - изглеждат ми здрави и хубави  Thinking

# 106
  • София
На мен на А1 препарата на стъклокерамика хич не ми харесва, веднъж го пробвах и после се отказах да купувам каквото и да било на тази марка.
Преди седмица от намаления щанд купихме био пълнозърнесто брашно от 5.50лв на 2,50лв за 1 кг с изтичащ срок на годност до 22 февруари, за една седмица брашното отиде още преди да му изтекъл срока на годност Simple Smile

# 107
  • София
Здравейте,

точките Делимано (които се събираха до 9 февруари мисля) до кога важат, някой знае ли? И имате ли впечатление от мултикукъра

http://www.delimano.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%8 … 8sCFQoCwwodGPkPFw

Мисля да си го взема и моля за мнения.
Имам и излишни точки, ако някой проявява интерес.

# 108
  • от Луната
Ако искате мултикукър по-добре си вземете Горение херметик. В момента даже има промоция в техномаркет. По препоръки на една дама, която има и двата, а е имала и стария Делимано

# 109
  • Русе
Трябва да си сменям сервиза за хранене, та се чудя за белите чинийки, които са на промоция тази седмица - изглеждат ми здрави и хубави  Thinking
Чиниите са от аркопал. Имам такива. Доволна съм. Дали ще има обаче? Във вторник след обяд в Русе е нямало нито една.

# 110
  • Пловдив
Аз съм от Пловдив. Утре ще ходя. Дано не са ги разграбили и тук!

# 111
Да докладвам за бананите...
Снощи, след 20 ч., бананите бях с червен етикет - 2,29 лв

# 112

Ама кой знае какви са били за да са в такова намаление. Аз не го обичам меки и почернели.

# 113

Ама кой знае какви са били за да са в такова намаление. Аз не го обичам меки и почернели.

Бяха съвсем жълти без нито едно кафяво петънце. Хората грабеха. Аз взех кило и нещо, опитахме ги, супер са си.
Единственото, което ми направи впечатление, че сорта е дребен, защото не бяха онези огромни банани, които аз не мога да изям на един път.

# 114
  • оттам, откъдето започва България
Някой пробва ли дали е хубаво промоционалното брашно тази седмица?

# 115
 Другата седмица Ариел / картонени кутии  / Color или Mountain spring /3,25 кг = 50 пранета  или Touch of Lenor - 40 пранета / 2,6кг/ .
 Още не съм пробвала новият Ариел и му се чудя  newsm78

# 116
# 117
Другата седмица Ариел / картонени кутии  / Color или Mountain spring /3,25 кг = 50 пранета  или Touch of Lenor - 40 пранета / 2,6кг/ .
 Още не съм пробвала новият Ариел и му се чудя  newsm78

Цена?
П.п Видях,закръглено - 14лв. Най-накрая ми се отвори брошурата на мобилния.

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 12:48 от polly

# 118
  • оттам, откъдето започва България
Днес си взех от промоционалния кашкавал от витрината за проба. Има вкус на мляко, но е много гумен. Добре, че другата седмица ще е намален моя кашкавал. Хареса ми и пастата за зъби Пародонтакс. И  като отида и други неща ще си харесам. Уж тръгвам със списък, а все излизам от магазина с повече неща от плануваното.  newsm78

# 119
Забравила съм да напиша цената  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт