Кауфланд - тема 16

• 138 402
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Ние кашкавалените пръчици много харесахме. Нищо, че не е време за бира, взех няколко опаковки.
Кашкавала хич не го харесахме, но взехме от Едам-а.
Сельодка взехме, но й имаше нещо. Мека, странна и замина.
От новата седмица задължително тоалетна хартия, защото предната от 24бр е към финала си. Зехтина ще погледна, но засега имаме.

# 121
Благодаря много!  bouquet
Вечно ги крадат от нашите пощи Twisted Evil

# 122
  • София
и от мен голяма благодарност за брошурата  bouquet
харесах на първо четене Лавацата, Пародонтакса, сиренето, брашното, сушката и легена..

# 123
Вечно ги крадат от нашите пощи Twisted Evil
При нас не съм виждала хартиени от над година, да крадат, да крадат ама чак хич нито един път да не видя...Чудя се дали да не се оплача, и дали има смисъл  newsm78

# 124
  • София
Ефект нула, на информация в 2 Кауфланда се оплаках, после писах на контактите в сайта...

# 125
Къде се намират кашкавалените пръчици ?

# 126
, после писах на контактите в сайта...
Не ти ли отговориха?

# 127
  • София
, после писах на контактите в сайта...
Не ти ли отговориха?

не, нито се извиниха, нито излъгаха, че ще получавам... буквално нищо

# 128
При нас отдавна няма брошури на Кауфланд, при което им писах на сайта и те ми отговориха, че според проучването им от нашия квартал няма активна посещаемост на магазина. Аз пък от своя страна им отговорих, че явно проучването им е грешно, защото нашия квартал е  на максимум 10 минути пеша и масово хората от квартала пазаруват там. Друг отговор така и не получих.. Иначе имам познати, които са на доста по-далечно разстояние и редовно си получават вестниците.

# 129
и те ми отговориха, че според проучването им от нашия квартал няма активна посещаемост на магазина.
Хаха, ще падна. Ами как да има, като хората не са информирани за промоциите Laughing
Кауфланд дръпнаха доста клиенти и започнаха да го карат през просото, и от към цени, и от към качество. Много ми се иска да дойде някоя верига и да им направи голямата конкуренция, пишеше по едно време за Алди, че щели да проучват нещата  Thinking

# 130
Къде се намират кашкавалените пръчици ?

При замразените продукти.

На нас чак са ни звъняли да ни питат дали получаваме брошура и дали разносвачите оставят. Ние никога не сме имали такива брошури. Носят само на Билла. Но и на телефона ми е по-лесно, после като ида в Кауфланд си взимам брошура в количката, за да се подсетя какво искам.

# 131

Благодаря  bouquet

Снощи ходих само за салатки, овче сирене и веро уж, па накрая се разделих със 140 лв. на касата ooooh! От промоциите по-разоряващо няма!!! Ама като пуснаха охладените пилета по 1,97, сьомга котлет по 10 лв, пилешко филе по 5 лв, пържоли от бут без кост на Дюк по 4лв., как да не вземе човек Crossing Arms...Че и от свинското каре взех 3 кг. А  място във фризера нямам вече грам, и половината неща стоят в хладилника...Повече вечер няма да отивам в К. Crossing Arms Няма!

Взех от имитацията на билковия ликьор -  удря на силно алкохолен сироп за кашлица Mr. Green Харесва ми  Sunglasses
А имитацията на кауфландския "бейлис", вече не се казва Duk O"Colin, а нещо като Кремони(Creamony, или нещо подобно беше), но цената си е същата - 6,99

Някакво мляко имаше в кутии, на Саяна, по 0,99 лв( намалено от 1,99) взех и от него няколко кутии - не е лошо

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 21:27 от Nikoga

# 132
В колко часа ходите вечер че ги намаляват стоките така приятно  Hug

# 133
  • София
В колко часа ходите вечер че ги намаляват стоките така приятно  Hug
След 20ч

# 134
Вчера като никога отидох рано - към 19.30, обикновено ходя по-късно, за да избегна тълпата и да пазарувам на спокойствие, но никога не съм виждала толкова намалени меса тогава...явно се разграбват за нула време и като отивам късно, няма и следа от тях Simple Smile

В колко часа ходите вечер че ги намаляват стоките така приятно  Hug
След 20ч

След 20ч., обикновено само с намалени хлебчета и зеленчуци си тръгвам, другото е обрано до шушка (по принцип ходя след 20.30 часа)

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 21:28 от Nikoga

Общи условия

Активация на акаунт