Кауфланд - тема 16

• 138 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
При нас е невъзможно да се добереш до такива намалени стоки, има една групичка от 10-на пенсионери въоръжени с колички, от които част дебнат на зеленчуците и плодовете, друга част при хляба и третата при месото. Веднага щом изкарат нещо намалено пълнят количките и никой не може да припари от тях, после си разпределят стоките. Всяка вечер излизат преди затваряне с поне по 2 пълни торби. Не знам какво правят с толкова покупки ежедневно, но е факт, че това се повтаря всяка вечер.

# 136
Мешка, страшна мафия е при вас  ooooh!

Никога, да не ти се развали така месото в хладилника.

# 137
А, аз вчера случайно хванах момента, в който една от служителките точно започваше да лепи новите етикети с намалението и успях да се доближа първа да видя какво - що слагат Laughing Зад мен веднагически се юрнаха сума и хора и всеки грабна, каквото успя...Включително и някакви пакети с пача, намалена с 50%, изчезна на мига...Пачи, малотрайни колбаси, всякакви боклуци...всичко се обра за нула време... не само месото. Та не се учудвам, че след 20.30, когато обикновено ходя, няма нищо останало

Никога, да не ти се развали така месото в хладилника.

Няма страшно, утре ще готвя доста Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 22:45 от Nikoga

# 138
При нас е невъзможно да се добереш до такива намалени стоки, има една групичка от 10-на пенсионери въоръжени с колички, от които част дебнат на зеленчуците и плодовете, друга част при хляба и третата при месото. Веднага щом изкарат нещо намалено пълнят количките и никой не може да припари от тях, после си разпределят стоките. Всяка вечер излизат преди затваряне с поне по 2 пълни торби. Не знам какво правят с толкова покупки ежедневно, но е факт, че това се повтаря всяка вечер.

При нас е същото. Лошото е че мъчейки се да грабнат далаверата харчат повече пари отколкото ако си купят необходимото на редовна цена. Ама око алчно...
Сори че нямам запетайки.

# 139
Момичета, случвало ли се е след като често зареждат от неделя след обяд или вечерта новите промоции, те да излизат веднага на промо цената, или това се случва чак в понеделник сутринта?

# 140
  • Пловдив
В Кауфланд има ли микровълнови? Трябва ми нещо евтино.

# 141
Момичета, случвало ли се е след като често зареждат от неделя след обяд или вечерта новите промоции, те да излизат веднага на промо цената, или това се случва чак в понеделник сутринта?

Не, на старите цени са, промоционалните са от понеделник.

# 142

Не, на старите цени са, промоционалните са от понеделник.

Предполагах, но все пак не бях сигурна. Бях вземала нещо дребно преди време, промоцията предстоеше, но не помня на стара или нова цена. Благодаря ти!

# 143
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм взимала един път омекотители на промоционални цени в неделя късно вечер. Но принципно не и редно.

# 144
В лидл след 20:30 промоциите от новата брошура важат.

# 145
Да сте живи и здрави, че ме подсетихте за късните промоции. Heart Eyes
Не бях ходила отдавна късно вечер.
Натоварих се с банани за 1,79, ябълки за 0,59 и моркови за 0,19. Peace

# 146
Мале ...големи намаления хващате.При нас в 18.30 като отида вече доста неща са обранию а за след 20.00 да не говорим.

# 147
В лидл след 20:30 промоциите от новата брошура важат.

Ама Лидл е до 20:00 отворен  Laughing

Аз съм взимала един път омекотители на промоционални цени в неделя късно вечер. Но принципно не и редно.

Да не е било някакво намаление?

# 148
  • до най-прекрасния мъж

Ама Лидл е до 20:00 отворен  Laughing

Да не е било някакво намаление?

Лидл мисля има различно работно време за различните си магазини. Този до нас работи до 21 часа, а миналото лято беше дори до 22 часа.

Не, омекотителите бяха на промоция от следващия ден /понеделник/, но понеже ходихме късно вечерта, взех 2 броя и ми ги таксуваха по промоционалните цени.

# 149
Това за Лидл не го знаех.

Общи условия

Активация на акаунт