Кауфланд - тема 16

• 138 414
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Някакво мнение за сокоизтисквачката, мопа-пеперуда и ел. везна от новата промоция?

Мопът пеперуда се изцежда много по-добре от другия вид мопове, и е по-издражлив. Последният ни изкара повече от година, а от другият вид сменяме по 3-4 годишно.

# 196
Някакво мнение за сокоизтисквачката, мопа-пеперуда и ел. везна от новата промоция?
За мопа мога да дам мнение. Ползвала съм:
Предимства: евтин е; лесна подръжка; сменящите се гъби ги има навсякъде в търговската мрежа и това го прави много хигиеничен.
Недостатъци: чупи се лесно, последния път изкара 5 месеца
Но като цяло спрямо другите мопове го харесвам, защото на другите трудно им се сменя гъбата, а и трудно се намира такава, в резултат на това пак ги сменям често.

# 197
Как сменяте гъбите?

# 198
  • София
Откачва се старата и се закачва новата. Grinning

# 199
Каква е формата за мъфини? Силикон, керамика или метална? За колко мъфини е? Цена?
Извинявам се, видях линковете към нет брошурата,  но те ще ми източат нета на телефона  Blush. Ако не е проблем,  моля да ми кажете  bouquet.

# 200
Прахосмукачката я имам от предишното промо.След измиване смучи силно,но след повече прахоляк силата и намаля без да е пълна с боклуци.Лично аз не бих си я купил отново.

# 201
  • София
Каква е формата за мъфини? Силикон, керамика или метална? За колко мъфини е? Цена?
Извинявам се, видях линковете към нет брошурата,  но те ще ми източат нета на телефона  Blush. Ако не е проблем,  моля да ми кажете  bouquet.

керамика, 12 бр, 5,99лв

# 202
Много благодаря  bouquet

# 203
Възглавницата на ТЕД някой има ли я? Предния път я гледах, но не купих и сега ми се иска да взема  Laughing

# 204
Възглавницата на ТЕД някой има ли я? Предния път я гледах, но не купих и сега ми се иска да взема  Laughing
И аз се чудих за нея, но тук прочетох в темите за възглавници негативни отзиви за Тед и възглавниците им и в крайна сметка купих от JYSK едни намалени от 29.90 на 8.50. За сега ми изглеждат удобни, но не мога и за тях да дам гаранция, тъй като са на няколко дни.

# 205
Някакви отзиви за блендера Ayco и ел. кана Ayco от новата брошура на кауфланд (07.03-13.03)?

# 206
  • Варна/Благоевград
Възглавницата на Тед предния път си я купих и по скоро съм недоволна.
Въпреки, че спя на ниски възглавници в тази направо главата ми потъва и все едно съм директно на матрака. Дори да си слагам ръката под нея и да я мачкам, продължава да ми е супер ниска. Ако харесваш меки и ниски възглавници, ще ти хареса.
Иначе като изработка не е лоши, особено като за 10 лв.

# 207
отзиви за грил тигана имате ли?

# 208
  • ВАРНА
Някой с впечатления за спалните комплекти на Дитекс от новата брошура? Не пише каква е материята.

# 209
Точно с меки и ниски възглавници съм, ще я взема тогава. Жуск ми идва далеч за една възглавница  Laughing
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт