Отговори
# 645
  • където ми е най-добре
С моята имах предварителен разговор и знаех какво й е мнението. Мислех че и другите лекари правят така  Confused

# 646
 Момичета, с какво мажете бебчетата след баня?

# 647
  • град-държава
С мляко Екзомега на АДерма и я къпя с душ олиото. В началото докато беше още студено я мажех с олиото на Хип.

# 648
С две ръце съм за Exomega.Ако можех да върна времето,никога не бих спряла да го ползвам.С крема я мажех и нямаше проблем,мазах я с Хип и сега е със себорея  Confused Пак го почнахме и се оправи  Praynig

# 649
  • София
A за бебе на година и половина мажете ли всеки път след баня с мляко?

# 650
  • София
Никога не съм мазала. Против съм да се маже с каквото и да е чиста детска безпроблемна кожа.

# 651
А аз да попитам кога ходихте за първи път на ортопед newsm78 Баткото май към 3-4 месец го водих. Този път обаче при изписването неонатолозите ми казаха още през 1вия месец да си отидем. Обаче ЛЛ и педиатърът се изказаха, че много рано сме тръгнали. Дадоха направление все пак...Обаче се очудих и днес като запазвах час за ортопед, че и сестрата на телефона ме пита "защо толкова рано ще я водите" newsm78 Но и тя ми запази час. И сега се чудя кой е в грешка. И изобщо може ли да е рано за такъв преглед newsm78

# 652
За първи път ходихме на два месеца, но доколкото зная, се ходи на месец! Ние малко закъсняхме, но пък нямахме проблем!

# 653
  • Варна
Ние отидохме седмица преди да навърши три месеца.ЛЛ каза,че първото ходене на ортопед трябва да е между втория и не по-късно до навършване на третия месец на бебето.

# 654
Ние бяхме сега на четирстия ден и ни казаха да носи ортопедични гащи. След месец да идем пак на преглед. Нямало проблем, просто имало за коригиране от едната страна ии било хубаво да ги носи. Каза и да я нося с ръката между крачетата и да е разкрачена като жабка.
Някой слагал ли е такива гащи ?

# 655
Още през първия месец се ходи на ортопед. След това на шестия.

# 656
  • над кукувичето гнездо
Предишната ни педиатърка ни каза, че до четвъртия месец може да се ходи. Тогава и отидохме. Ортопедът ни показа главата на тазобедрената става при ехографията и каза как трябва да изглежда към седмия месец, когато трябвало да отидем пак. Пропуснахме второто ходене, но ще питам сегашната педиатърка дали да ходим.

# 657
  • град-държава
Още преди раждането бяхме платили неонатологичен скрининг, който включваше и ехография на тазобедрените стави, та първия преглед беше преди да ни изпишат. Ортопедът тогава каза да я заведем контролно на 2 месеца. Сега се подсетих да запазя час, съвсем бях изключила.
И да попитам на каква стайна температура събличате по боди къс ръкав?

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 17:49 от Vermilion`

# 658
здравейте мами Simple Smile нуждая се от съвет ...бяхме на смесено хранене ,но кърмата ми спря и се налижи да продължим с ам ....след една седмица ще направим 1 месец... и на кутията на ам пише че храненията ни до този момент трябва да са от 5 до 7,а ние се храним по 7-8 пъти на ден ...след първия месец на кутията пише че се намалят на 5 мах 6 хранения на ден .... та мисълта ми е ...Моля за съвет как да намаля храненията защото малката е много лакома и полудява ако не и дам на третия час да яде...някои път след 00;00 яде на 4 часа но като цяло по малко от 7 хранения не можем да направим.... Sad

# 659
Котка, остави я тая кутия там са ориентировъчни грамажи, да яде колкото иска детето, как ще му го намалиш?
 Ортопед на 4- я месец и така ме ядоса, че после се карах с ЛК, когато искаше пак да съм ходела към 7- я, че било по касата и дрън, дрън. Нещо ми разсъждаваше тоя за ставите как се притискали в утробата, особено момченцата и да платя не знам си колко си лева за някакво изследване. Печалбарска работа ми се видя. Тук няма прегледи от ортопед, как ли оцеляват?!
Още не смея с къс ръкав у дома, че е хладно, навън съм по-склонна.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 16:37 от Zoι

Общи условия

Активация на акаунт