Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Детето ми има проблеми с наддаването на тегло и страда от колики. Възможно ли е проблемът с наддаването да се дължи единствено на коликите?
Детето ми е на изкуствено хранене и има колики. Можете ли да ми дадете някакви съвети?
Дъщеря ми не харесва десерти с плодове, извара и кисело мляко. Може ли да е непоносимост към млечни продукти или просто не е готова за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Детето ми има проблеми с наддаването на тегло и страда от колики. Възможно ли е проблемът с наддаването да се дължи единствено на коликите?
-
Детето ми е на изкуствено хранене и има колики. Можете ли да ми дадете някакви съвети?
-
Дъщеря ми не харесва десерти с плодове, извара и кисело мляко. Може ли да е непоносимост към млечни продукти или просто не е готова за тях?
-
Какви храни мога да предложа на детето си, което не харесва пюрета и каши?
-
Детето ми лигави и образува локвичка под главата. Възможно ли е да са зъби?
а за урината днес и пуснах чакам сега на обяд да видят резултатите просто се притеснявам че не ми казват от какво може да вдига Т затова попитах ако е от зъби как се разбира
искам да попитам тъй като съвсем скоро ми предстои да стана мама ...и вече мислим за пазаруването ...да попитам за съвет стерилизатори кои марки са добри ,дали тези за микровълнова са хубави или електронен е по добре ...електрическите работи за затопляне на шишета и такива неща и най вече като първо детенце бихме искали да има всичко но ако може да ми разясните какво ще е необходимо да купя за първите месеци и на кои марки и модели сте се спирали вие ...едно огромно благодаря предварително за помощта