Графики на БТ - коментари

• 74 499
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря Денис,  bouquet
Мен след О БТ достигна до 37.40.
Нямам много опит, но би трябвало да спадне преди да ми дойде или в самия ден, нали ?

# 481
  • Варна
Здравейте. Някой може ли да каже мнение за моята непълна графика? Дали не е много рано тая О  newsm78  .. Днес се появи автоматично засечената О  от  сайта. И още нещо: преди цикъла ми беше 28 дни. Имах раничка, която излекувах чрез мазане при гинеколог. От тогава цикъла ми се удължи на 30-31 дни  Thinking незнам дали има значение. http://prikachi.com/images.php?images/961/8861961u.png

# 482
  • София
Благодаря Денис,  bouquet
Мен след О БТ достигна до 37.40.
Нямам много опит, но би трябвало да спадне преди да ми дойде или в самия ден, нали ?
Да, в 1 ден на М. трябва да се понижи.

Здравейте. Някой може ли да каже мнение за моята непълна графика? Дали не е много рано тая О  newsm78  .. Днес се появи автоматично засечената О  от  сайта. И още нещо: преди цикъла ми беше 28 дни. Имах раничка, която излекувах чрез мазане при гинеколог. От тогава цикъла ми се удължи на 30-31 дни  Thinking незнам дали има значение. http://prikachi.com/images.php?images/961/8861961u.png
Графиката е добре, О. може да е била на 13/14 ден от МЦ Peace

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 13:03 от denis.

# 483
  • Варна
  Mr. Green Grinning Ок, благодаря Денис  bouquet

# 484
Нанесох още 3 стойности, имам чувството че имам проблем с О., днес ЦС тази белтъкоподобната е доста оскъдна , в смисъл усещам че я има но почти не ми се разтяга между пръстите или пък съвсем малко, имала съм в случай в който ми мокри бельото но и такива в който я има не е обилна и не излиза навън  Laughing
Абсолютно неадекватни мой обяснение ,та един поглед, Денис, може и О. да е била вчера вечерта, тъй като ис бях легнала но нещо ме сряза ниско в ляво за секунди внезапно и премина  Sunglasses

# 485
  • София
Нанесох още 3 стойности, имам чувството че имам проблем с О., днес ЦС тази белтъкоподобната е доста оскъдна , в смисъл усещам че я има но почти не ми се разтяга между пръстите или пък съвсем малко, имала съм в случай в който ми мокри бельото но и такива в който я има не е обилна и не излиза навън  Laughing
Абсолютно неадекватни мой обяснение ,та един поглед, Денис, може и О. да е била вчера вечерта, тъй като ис бях легнала но нещо ме сряза ниско в ляво за секунди внезапно и премина  Sunglasses
Дай графиката, моля   Joy  то вярно, че гледам на графики, но още не съм минала на по-високо ниво Wink / да мога и без тях/

# 486
# 487
  • София
Дотук е добре - тези дни трябва да има О.
Ползвай тестове за О. Peace

# 488
Дано, меря я с живачен в 7 и 30, но тази е мерена в 8 и 30 - дето е 36 и 8   ooooh!

# 489
  • София
Дано, меря я с живачен в 7 и 30, но тази е мерена в 8 и 30 - дето е 36 и 8   ooooh!
Няма тайни за мен, дори и да не си признаваш  Wink

# 490
Ей сега ще си призная още нещо, тази БТ 36 и 8 не е мерена сутринта а вчера вечерта някъде преди полунощ понеже си легнах рано някъде след 8 и 30 и може и към 9 и 30 и след това да съм я мерила, е час не помня  Embarassed

# 491
  • София
Ей сега ще си призная още нещо, тази БТ 36 и 8 не е мерена сутринта а вчера вечерта някъде преди полунощ понеже си легнах рано някъде след 8 и 30 и може и към 9 и 30 и след това да съм я мерила, е час не помня  Embarassed
Тогава графиката ти не е обективна. Прави тестове за О. Peace

# 492
Ще го коригирам и ще пиша пак , добре че поне си признавам  Embarassed

# 493
  • Варна
При мен О се измести ... Flutter Визможно ли е това покачване на 14ти ден да е заради много кофти вечер + много късно заспиване (стрес). Не всеки ден успявам да меря точно в 7.00-7.10, но е като се събудя. Т-ра е живачен, чакам 10-11 мин. Темп. от 14-ти ден е мерена в 7.10. http://prikachi.com/images.php?images/753/8864753z.png Искам и да си сверя информацията... Ако яйцеклетката не е оплодена, тя умира до 24 часа? Или греша? Ако е минал ден-два след О. оплождане е невъзможно до края на цикъла, защото няма годна (жива) яйцеклетка?

# 494
  • София
При мен О се измести ... Flutter Визможно ли е това покачване на 14ти ден да е заради много кофти вечер + много късно заспиване (стрес). Не всеки ден успявам да меря точно в 7.00-7.10, но е като се събудя. Т-ра е живачен, чакам 10-11 мин. Темп. от 14-ти ден е мерена в 7.10. http://prikachi.com/images.php?images/753/8864753z.png Искам и да си сверя информацията... Ако яйцеклетката не е оплодена, тя умира до 24 часа? Или греша? Ако е минал ден-два след О. оплождане е невъзможно до края на цикъла, защото няма годна (жива) яйцеклетка?

O. поред мен е била на 13/14 ден от МЦ.
След О., / пукване на фоликула и излизането на яйцеклетката от него/ - яйцеклетката е годна за оплождане до 24 часа на теория, но ние винаги приемаме до 12 часа / на практика  Wink/ . Негодността на яйцеклетката, след тези часове, се изразява в това, че започва да се покрива с белтъчна обвивка, която пречи на сперматозоидите да проникнат в нея. Този процес е неравномерен и дори и да стане оплождане /случайно/ бременността може и да не се развие.
Eто как става проникването, а ти си представи по-дебела и твърда клетъчна стена/обвивка/, която е непреодолима за сперматозоидите.

Общи условия

Активация на акаунт