Графики на БТ - коментари

• 74 499
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря отново, Денис  Hug
На какво може да се дължи това завишаване и само с ОК ли се оправя  Confused
Втори месец пия Фемикур Н, Б комплекс, Витамин Ц, Е,Д, Вечерна иглика, Фолиева киселина, Омега 3.
Сега прибавих и Калмацин, а след ову мисля да пия и Див ямс   Flutter И наистина виждам подобрение в цикъла, защото беше станал по-кратък и по-оскъден.
И се извинявам за въпроса, но каква може да е по-сериозната терапия  Confused

# 661
  • Бургас
На мен гинеколога при последният преглед ми каза , че имам завишени нива на естрогените, което сега гледам че по изследвания съвпада с андрогените.

Оплакванията ми бяха- фиброзни гърди, увеличение на окосмяването по лицето, не много но в сравнение с преди....значително и зацапване преди и дълго след цикъл. Последно отидох за това, а на ултразвука се видя и полип на матката. Всичко това започна някъде 2 години, след като родих или тогава започнах да усещам осезаема промяна  Sad качих и едни 4 кг от нищото и няма сила, която да ги свали. Сега съм вече 2ри месец на утрогестан и нещата се подобриха.

Започнах от 10 дена да пия Мак-а  newsm78 обаче този месец въпреки утрогестана ми зацапа  newsm78 Чудя се дали е от билката . Мисля и този месец да направя почивка от утрогестана и да мина само на билки и природни средства, да видим дали мога да контролирам положението така или не.....не може цял живот да съм на утрогестан  ooooh!

Искам да забременея и 2ри път, а ми предлагат или ин витро или стимулация и аз все се надявам, че само с билки ще стане номера. Първият път забременях 3 месеца след неуспешното ин витро, спонтанно, та се чудя сега дали да се дам да ме стимулират с клостил или не. За ин витро съм категорична, че не искам

# 662
  • София
Благодаря отново, Денис  Hug
На какво може да се дължи това завишаване и само с ОК ли се оправя  Confused
Втори месец пия Фемикур Н, Б комплекс, Витамин Ц, Е,Д, Вечерна иглика, Фолиева киселина, Омега 3.
Сега прибавих и Калмацин, а след ову мисля да пия и Див ямс   Flutter И наистина виждам подобрение в цикъла, защото беше станал по-кратък и по-оскъден.
И се извинявам за въпроса, но каква може да е по-сериозната терапия  Confused
Лекар преценява къде е проблема и каква терапия да се назначи / имах предвид - медикаментозно лечение/

EXACTLYou
Мака повишава нивата на естрогените и андрогените и ако имаш там проблем, може да ти навреди още повече.
Утрогестанът / респ. прогестините/ са по-добрия вариант, те потискат синтеза на андрогените.
Стимулация +ИНСЕ е добър вариант / провери тръбите и направете СГ/ Peace

# 663
  • Бургас
Имам цветна снимка, правена преди 5-6 години и заключение, че всичко е в норма/Божее, все едно беше вчера  Shocked/, както и едно дете заченато и родено на естествен цикъл/педи 3 години вече ще станат/, има ли смисъл да правя пак снимка, преди да се реша на стимулация?

# 664
  • София
ако раждането е било секцио, тръбите може да са сериозно запушени от сраствания, аз правих лапаро заради това.
Ако не е било секцио също има риск, заради разместването на органите по време на бременност.
При всички случаи ако ще правите стимулация, тръбите трябва да се проверят Simple Smile

# 665
  • Бургас
Секцио беше.....е значи отлагаме с още един месец, увещавах се след празниците януари, да се мятам,  лекаря ми каза че не би трябвало да има проблем, обаче аз нали съм много подробна, що се отнася до тези манипулации, та ще отида до Варна да ме снимат пак и тогава.

По принцип явно нямам склонност към сраствания, защото имам лапароскопия сериозна- рязан е яйчник и перитонит, но сраствания нямам, ама знае ли човек...мерси за съветите!

# 666
  • София
Не е задължително всяка жена раждала със секцио да има драма, но ето че при мен и при доста други около мен имаше този проблем. Повечето разбраха, когато имаха вече 1 извънматочна заради този фактор.
Късмет и дано всичко е ок  Praynig

# 667
Здравейте момичета,
много ще съм благодарна ако погледнете и коментирате моята графика. С тестовете за овулация не успях да я засека, но явно е трябвало да направя повече. Благодаря предварително
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=95208

# 668
  • Бургас
Съжалявам, пак съм аз  Blush Blush Може ли да ме ориентирате, ако знаете във форума тема, в която се обсъждат билки за забременяване. Сега се хвърлих в размисли с този корен Мака  newsm78 newsm78 Навсякъде пише. че подпомагал прогестерона  ooooh! ooooh! а сега тази информация , че не е така  ooooh!

И искам да попитам и за белият равнец дали е подходящ в случая и дали може да се комбинира с Мака

# 669
  • София
Здравейте момичета,
много ще съм благодарна ако погледнете и коментирате моята графика. С тестовете за овулация не успях да я засека, но явно е трябвало да направя повече. Благодаря предварително
Графиката не се отравя.

Съжалявам, пак съм аз  Blush Blush Може ли да ме ориентирате, ако знаете във форума тема, в която се обсъждат билки за забременяване. Сега се хвърлих в размисли с този корен Мака  newsm78 newsm78 Навсякъде пише. че подпомагал прогестерона  ooooh! ooooh! а сега тази информация , че не е така  ooooh!

И искам да попитам и за белият равнец дали е подходящ в случая и дали може да се комбинира с Мака
Не вярвай много на това, което пише като информация, особено по БГ сайтове. Чети научни изследвания.
Напр. за мака - навсякъде пише, че дава сила, енергия, тонус, че от нея се отслабва и т.н. - но не и на какво се дължи това. Причината е, че повишава нивата на естрогените и тестостерона. Силата, тонуса и енергията идват от тестостерона. Затова се препоръчва и на мъжете - за тях не е проблем.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 13:02 от denis.

# 670
  • Бургас
Това, което успя да намеря,като клинични изследвания за Мака е тест правен с лабораторни плъхови, при които при наличие на действащи репродуктивни органи и прием на Мака, значително се понижава Е2, за сметка на прогестерона......сега се надявам да реагирам като плъх  Crazy Crazy Laughing

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3614604/

# 671
  • София
Това, което успя да намеря,като клинични изследвания за Мака е тест правен с лабораторни плъхови, при които при наличие на действащи репродуктивни органи и прием на Мака, значително се понижава Е2, за сметка на прогестерона......сега се надявам да реагирам като плъх  Crazy Crazy Laughing

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3614604/
При овариектомирани - също  Wink
Провери хормоните си да видим ти как реагираш. Peace

# 672
Здравейте .Един такъв въпрос имам . В същият ден ли , в който спадне базалната температура има цикъл.  Вчера сутринта БТ беше 37.00  , а тази сутрин 38.8 . До цикъл ми остават 4- 5 дни попринцип .Цикъл нямам към момента. Притеснено ми е т.като. цикъла ми се разигра много последните 3 месеца . Спазвам диета и свалих много кг.за кратко време

# 673
  • София
може тази сутрин да е инцидент, щом имаш толкова дни до цикъл.

Иначе по въпроса - не е задължително да е в деня на спада, при мен един ден има лек спад, на следващия ако има по-голям ми идва до края на деня.
Случвало се е 3 дни да спада и накрая да ми дойде.

На други жени се е случило чак като дойде да почне да спада.
Важното е да има поне 12 дни, а най-добре 14 дни от О до началото на кървенето.

# 674
Здравейте момичета,
Графиката не се отравя.

Много се извинявам, за първи път имам пълна графика за цял месец. Надявам се сега да се види.

http://calendar.zachatie.org/work/DisplayUserCycle?userLoginName=peshterska

Общи условия

Активация на акаунт