Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Варненска клюкарка
Особата, която ги пише тези глупости няма оправия с нея! Съжалявам читателите и, че милите и хабер си нямат за измислиците, които им пробутва ooooh! Няколксо пъти съм и писала, а оная ни лук яла, ни мирисала с  редовното си оправдание че всичко било така както го пишело в турските медии! Казвам "Алооуу поспри се..."  и че и ние четем турски медии но такива глупости дори турските жълтури не си измислят, каквито тя си съчинява.....Писах и и да слага линкове за турските си източници ама нъцки.... Наистина съжалявам читателите и- ето последната дивотия, Хазал напуснала заради убийствения снимачен график, ама що не е писала че месец и половина след напускането е започнала снимки за друг сериал- там да не би да не е било същата работа? Истината е че при всички е така, най-вече за тези в главните роли, а те отлично знаят с какво се захващат!На Хазал не и е първата главна рола в АФК, доколкото знам в Генджо също е била в главна, а в ЗП втория сезон екранното и време е колкото на Берен!

Джейда за Тв Астана казва че за АФК е работила 4 дни в седмицата, може снимачния ден да е бил безкраен, но после е имала достатъчно свободно време Peace В друго интервю е казвала че най-тежко е било за Хазал и Чаатай и че често са спели на сета и то по 2 -3 часа само а  и между сцените са подремвали...По принпцип като главни актьори са имали 6 дневна работна седмица, но често са работели седмици без почивен ден и наистина най- трудно е било за тях!
Колкото до последния и проект на Джейда, аз му давах 5 серии най-много, и той май точно толкова изкара Peace Още като чух че продуцента е Колиба филм, а после и смотания и партньор, дето таланта му е колкото в един дърводелски метър- също толкова пластичен и изразителен и ми беше от ясно по-ясно за развитието.....Даже много им беше и 5 серии... Да не започвам че и самата Джейда няма потенциал за главна роля- тя е по-скоро за втората цигулка, съперницата на главната, самият и вид е такъв- да го играе фръцла-провокаторка, та къде беше тръгнала с голямата кошница и тя незнаЙ....
А и истината е че в Турция се снимат твърде много сериали и последните 3-4 години оцеляват само тъпите.... Sick Тези в които има история за мислене и анализиране, зрителите нямат търпение да разберат- продуцентите ги разглезиха с провокативни гледки и лесно смилаеми бози Sick Слава Богу, намират се и 1-2 читави..... все още....Аз поне тези дни се каня да загледам Възела....

# 16
  • Пришълец
Идвам да наруша тишината Grinning

Честит празник,мили момичета Hug-за някои може би двоен!Обичайте,бъдете обичани и окрилени от щастие!!! Two Hearts
И нашите ФЕмирчета Heart Eyes

Днес ще простея тематичнУ Mr. Green,понеже Патрончика е лИбовчия,ама вечно зарязан ooooh! Mr. Green.Свързаха/обвързаха го с коя ли не,та ето ги отзивите на "потърпевшите" hahaha.Май прекалих hahaha...
Скрит текст:

И развръзката  tooth

Феми,излизат всякакви новини.Една вярна-десет неверни.Все по-рядко ги чета Peace.

Цитат
Още като чух че продуцента е Колиба филм, а после и смотания и партньор, дето таланта му е колкото в един дърводелски метър- също толкова пластичен и изразителен и ми беше от ясно по-ясно за развитието.....Даже много им беше и 5 серии...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз пък хич не го знаех какъв е актьор имах чувството,че може да им се получи.В Прилива не му отдадох необходимото внимание,после разбрах,че нямало защо да го правя Stop.

# 17
 wavey

Маргарелке Mr. Green Hug  Знам нищо вярно няма в тия клюки   слагам ги да се смеем на тях   rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo

Нъл знайш че  патрона ни не се поддава на кадъни така и трябва  Naughty Joy ни Сера ни Мера  Sick
 понатискаха се  с Мис шезлонг   ма тва е защото алкохола не прощава   няколко глътки и край Чачун е извън контрол  ooooh! hahaha

Браво за комиксите на патрона  ма аз се шегувах с Чачослава   кат ти го писах Joy   но пък е хубаво име .

ох от една фен страница

Лудата Джансу неможе без Емир.Но Емир я отряза

отрязал я бил  hahaha

а как спаси Чепикови   въпреки че   се държаха лошо с Емир   ooooh!  тва е мъж мъже като Емир  човечни ,които за съжаление са на изчезване  !

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 18:06 от femmi2

# 18
  • Варненска клюкарка
Ха ха Марги Mr. Green

А сега на вашето внимание фрагмент от Сладко отмъщение- новият сериал на Лейля- Лидия !

https://www.kanald.com.tr/tatli-intikam/fragmanlar/tatli-intikam … 8cbbf34147472f592

Ако ви се вижда позната картинката... ми така си е Laughing Същата сцена в ГБ с Ханде и Керем, същата в  Марал с Хазал и Арас, а сега Лейля и Фуркан Андач!
Честно казано на мен най- ми харесват последните- забавни са ми, даже докато ги гледах се усмихвах на физиономиите, които правят, много си подхождат! Жалко че ще  е по Канал Д- там рядко оцелява нещо.....
От няколко седмици се знае че Лейла напуска Ашк-а а и след премиерата на Делибал-а се получи парадокса, звезда с по-звезден статут от главните в сериала да играе ролята на девета дупка на кавала Crazy

ПП В момента се върти една новина за Хазал В Т, а и при рускините се пише, но те вероятно са превели от Туитър....Няма още и подробности, не е и потвърдена, става въпрос може би за професионално признание, може би чуждестранно.... В същата новина се споменава и Серкан Кескин, колегата на Хазал от Итиразим Вар с когото ходиха по фестивали в САЩ и Канада...Споменава се също и Езги Мола...Но ако се окаже вярна новината, някои хора ще останат с отворени усти Mr. Green  Ще изчакам преди да пиша, пък може и Джейн да дойде с големия чувал с новини.... А дано Praynig

# 19
  Рори  Hug  разпиши се де видохта на балкона  Mr. Green Hug

как Емир отряза Джансуто в хотела  hahaha

и за нощта  и след нея  когато се гонеха  

- Емир  кажи защо го направих Ферия за да те нараня ли , за да те изпробвам ли а можеби ,затото те искам Ферия  

искаше я Фера но не знаеше как да постъпи   и каза ,че има начин да си плати дълга  но когато Фера се качи при него в ап.10  Емко с пръст не я докосна  Naughty и ги отпрати  а после се биха с капитана  ooooh!

и за теб   да видиш ко значи химия и игра  Sick hahaha по убави целуфани нема  hahaha

Сериала с Лейлята излъчват ли го или още не е почнал ?  Главния  не ми е познат  но в лицето не е зле   не е неко грозофил  . Сигурно няма да го гледам  за вас не знам.

Ми така е Сера до кат пише писма и се изказва за световните звезди   Joy Хазал   ще получи световно признание  ако  се потвърди  и некои ора  дето са мижали на нея    ша останат  изнинаданИ  Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 13:45 от femmi2

# 20
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, на мен Фуркан Андъч и Лейлята ми се виждат много симпатична екранна двойка  Heart Eyes. Не съм гледала аналогичната сцена нито в ГБ, нито в Марал, но понеже Арас Булут Йенемли изобщо не ми харесва, знам че Хазал нямаше да ми е достатъчна за да ми допадне. А върху ГБ, Ханде и Керо нямам поглед. 33uu
Ще чакам големия чувал с нетърпение. Grinning Peace

# 21
  • Пришълец

Каквото и да кажа ще бъде малко ooooh!.На мен ли ми се струва или този пак се е "издокарал"???Видът му за пореден път не ми вдъхва доверие Laughing.Може пък тъй просто да си гледа с дзъркелчетата  Mr. Green newsm78...Хазал вече не се свени да го извежда пред хора Rolling Eyes,явно нещата са сериозни.За вида й не я критикувам чак толкова,но относно вкусът й за мъжове  doh ...Пияндето си остава пиянде,пък на нейния такава слава му се носи.Даже не говоря за външен вид или възрастовата разлика(че и тя не е никак малка ooooh!),а за пороците.Да пази Бог от алкохолици и побойници.

Те сериалите им са в огромни дози и въпреки това Сладкото отмъщение може и да успее-може да е по Канал Д,ама не е като да го пльоснат в ТВ 8 Wink.

Феми ,тез красУти и чудесии другия път у скритото Naughty.

Цитат
Ми така е Сера до кат пише писма и се изказва за световните звезди   Joy Хазал   ще получи световно признание  ако  се потвърди  и некои ора  дето са мижали на нея    ша останат  изнинаданИ   Mr. Green
Тя СС е ненадмината-дефектите си гледа да представи като ефекти.В случая мисленето hahaha.

# 22
 Егати  ooooh! Sick немам думи за възлюбения на Хазал  Sick  нема вкус  #Crazy мой да си я харесвам Хазал като акриса и жена  хубава и изящна е  Heart Eyes но за мъжовите нема вкус  а как си отиват с Ча  Peace а тя ми оди с тоя  фалипръцковец  пияндурник  ooooh! Imp

но се е издокарала  и рокля ли е облякла   хареса ми

Flutter Crazy

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 19:45 от femmi2

# 23
  • Варненска клюкарка
Феми не бързай да се радваш, както казах няма нищо сигурно, засега нещата са на ниво клюки, нека не се получава развален телефон от това което написах по-горе Peace

Марги, тоя мишок така си гледа, ама като му знам славата сигурно е вкарал няколко за отскок! #Cussing out Приела съм че той е нейния човек, може да не ми харесва, но не отричам фактите- още преди две години когато ги снимаха прегърнати в някакъв нощен клуб и писаха че било по случай премиерата на Итиразим Вар.  нито за миг не съм се съмнявала че има нещо- той се влачеше по премиери с нея, ходи с нея и на чуждестранните фестивали на които показваха филма....От друга страна режисьора на Итиразим вар носи същата фамилия като него- Омюр Атай...Дали не са роднини?
Е поне изглежда щастлива!

Цитат
Те сериалите им са в огромни дози и въпреки това Сладкото отмъщение може и да успее-може да е по Канал Д,ама не е като да го пльоснат в ТВ 8 Wink.
Той Канал Д си беше един много елитен, допреди няколко години, тв флагмана на биг бос по който се пускаха едни от най-добрите сериали но не знам какво се случи там... продаде ли го, някакви конфликти ли има....
И да, по-лош избор от Канал 8 не знам дали има- да се бухнеш в сериал по канал който няма национално покритие smile3555 това само оптимистка като Хазал може да го направи....

ПП Проф, аз не съм гледала много от ГБ- само до 16-та серия но някъде от гледаното съм запомнила тази сцена.... А подобна беше в тийзъра на Марал.... Но наистина най ме кефи новата двойка- имат закачка в изпълнението!

# 24
 викати че  рибата в моретУ  а аз съм сложила тиганЯ  Joy

Flutter

НАЛИ НЕ Е КОЛАЖ  от Анталия   

да ги вида да са се снимали двамата с фен брех  Simple Smile

# 25
  • Варненска клюкарка

Снимката на Хазал с мишока май е от тази сватба миналата година- в началото на лятото някъде.... Пък може и да е нова със същата рокля, но е точно като за Св. Валентин Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BBxbLZcK-8o/?taken-by=hazalkaya

сложила е сърчице Laughing

# 26
Особата, която ги пише тези глупости няма оправия с нея! Съжалявам читателите и, че милите и хабер си нямат за измислиците, които им пробутва ooooh! Няколксо пъти съм и писала, а оная ни лук яла, ни мирисала с  редовното си оправдание че всичко било така както го пишело в турските медии! Казвам "Алооуу поспри се..."  и че и ние четем турски медии но такива глупости дори турските жълтури не си измислят, каквито тя си съчинява.....Писах и и да слага линкове за турските си източници ама нъцки....
Скрит текст:
Наистина съжалявам читателите и- ето последната дивотия, Хазал напуснала заради убийствения снимачен график, ама що не е писала че месец и половина след напускането е започнала снимки за друг сериал- там да не би да не е било същата работа? Истината е че при всички е така, най-вече за тези в главните роли, а те отлично знаят с какво се захващат!На Хазал не и е първата главна рола в АФК, доколкото знам в Генджо също е била в главна, а в ЗП втория сезон екранното и време е колкото на Берен!

Джейда за Тв Астана казва че за АФК е работила 4 дни в седмицата, може снимачния ден да е бил безкраен, но после е имала достатъчно свободно време Peace В друго интервю е казвала че най-тежко е било за Хазал и Чаатай и че често са спели на сета и то по 2 -3 часа само а  и между сцените са подремвали...По принпцип като главни актьори са имали 6 дневна работна седмица, но често са работели седмици без почивен ден и наистина най- трудно е било за тях!
Колкото до последния и проект на Джейда, аз му давах 5 серии най-много, и той май точно толкова изкара Peace Още като чух че продуцента е Колиба филм, а после и смотания и партньор, дето таланта му е колкото в един дърводелски метър- също толкова пластичен и изразителен и ми беше от ясно по-ясно за развитието.....Даже много им беше и 5 серии... Да не започвам че и самата Джейда няма потенциал за главна роля- тя е по-скоро за втората цигулка, съперницата на главната, самият и вид е такъв- да го играе фръцла-провокаторка, та къде беше тръгнала с голямата кошница и тя незнаЙ....
А и истината е че в Турция се снимат твърде много сериали и последните 3-4 години оцеляват само тъпите.... Sick Тези в които има история за мислене и анализиране, зрителите нямат търпение да разберат- продуцентите ги разглезиха с провокативни гледки и лесно смилаеми бози Sick Слава Богу, намират се и 1-2 читави..... все още....Аз поне тези дни се каня да загледам Възела....
Здравейте и честит Ви двоен празник, която който празнува.
Бая сте си пописали, което много ме радва и стигнах до тук, затова директно към въпроса, за коя става въпрос, която пише небивалици и не слага източници при все, че си и казвала!?
Продължавам с четенето.
Доизчетох Ви, еее паднах от хилеж Joy от епитетите за нашия Хазалин Убавец, Mr. Green ма вярно гледа като, че ли все си е баТ Джони, Laughing пардон, Stop Али в крачка. Sick
Аз не харесвах фотографа, но се оказва, че е най-готин Mr. Green сред досегашните й избраници. Tired ooooh!

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 20:21 от Neidjal

# 27
  • Варненска клюкарка
Наде от един блог е- Сериали или нещо такова, но на линковете излиза само търсачката Яхуу и няма как да ти я покажа! Пише пълни измислици, такива които дори турските драскачи не са писали Wink

# 28
Наде от един блог е- Сериали или нещо такова, но на линковете излиза само търсачката Яхуу и няма как да ти я покажа! Пише пълни измислици, такива които дори турските драскачи не са писали Wink
Докато си допълтних предходния пост си ми отговорила, мерси.

# 29
  • Пришълец
Аз не харесвах фотографа, но се оказва, че е най-готин Mr. Green сред досегашните й избраници. Tired ooooh!
+1,мислех че по-зле не може да бъде Mr. Green

НАЛИ НЕ Е КОЛАЖ  от Анталия   

Да ти кажа и аз се съмнявам Thinking,специално ти ги поднасям в комплект Grinning
,
също и няколко колажа,които срещам за пръв път
Скрит текст:

Докато се наканя да публикувам излязло и това  hahaha.Незабавна реакция от страна на феновете,но според мен несполучлива Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт