Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 166
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Хай. wavey
Офффф тя, готвачка, Rolling Eyes той барман. Rolling Eyes

# 46
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Николова, Hug на мен ми беше интересно да я видя тази класация, така че си свършила едно добро дело. Grinning Peace

Хай. wavey
Офффф тя, готвачка, Rolling Eyes той барман. Rolling Eyes
Да бе, съвсем изперкаха. ooooh! Ще падне чакане за новички проекти, ама ... Rolling Eyes

# 47
Здравейте! wavey

Много ми липсвахте  Hug

Моят телефон не става дори за шпиониране  Cry, затова утре вечер когато приспя мъжовете у дома, ще се насладя на красивото оформление което Белл е направила и ще прочета всичко отново - в цял ръст - картинки, емотикончета, линкове ..

А иначе не се стърпях разгледах класацията - веднага. Ми хубав си е Ча. И е много назад в класацията - незаслужено. Има едни дето ме накараха да се чудя класацията смесена мъжко - женска ли е, а пък са на по-предни позиции.
Няма ли такава класация и за жени. Стана ми любопитно там пък какви ли мъжкарани ще налазят първите места  Thinking Земат да тупнат СС в челната десятка, че нали е убавица и умница  Sick

Хайде до утре, че трябва да се спи.

# 48
Има, Рори  Hug, ама само 2 туркини са вътре - Пелин Карахан и Мерием Узерли, като и двете не са най-доброто, което Турция може да предложи.
https://www.youtube.com/watch?v=qVaHVtjadAQ

# 49
  • Варненска клюкарка
Сега влизам в Т,Фб,Мамата-отворила съм пет раздела  ooooh!Mr. Green.Едновременно с това съм и пред ТВ-то.Нооо  newsm09 какво бе учудването ми кат видох дедА си Чепик в новият сериал hahaha.
Не знам това видяхте ли го вече,но го слагам Grinning

Party
https://www.youtube.com/watch?v=JfEUggaD_oA и да забележим снимката Thinking.Минаха дни,месеци,години...ама нИ са го пльоснали ни с Баръшовската визия,ни с тази на Яманко пича smile3503
Киво пък на шесто място в класацията

Видях Чачун- 62 място, ама бива щом има имена като Джарет Лето, Жерар Пике и други по-назад от него.... Вярно, по класации и анкети продължават да го слагат с добре познатата ни и любима визия, ма то щото е най- естествената му Mr. Green  Аз бих сложила друга снимка, но и тази не е зле Grinning
С "каската" от времето около Яман, натежала от гел  изобщо не би влязъл в класацията Mr. Green Разни имитации ала Джони Деп с лопата да ги ринеш, или още по-зле, със  сегашната ретро визия с козята брада ала Дартаняно-Арамис прилича на всеки друг но не и на себе си! Той имитира разни, но защо никой не се е изпотрепал да имитира неговата красота а?!? Wink Защото не може! Красота не се имитира- нея или я имаш или не!
Видях и актьора от черешките Peace

Днес Киво дава фира- взема официално Башак Дизер! Едже Йоренч  и семейство Керем Чатай вече са в Париж  Peace
https://gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitug-ile-basak-dizer-bu- … sam-evleniyor?p=1

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 11:15 от Беллора

# 50
Белл  Hug, те ако някоя друга снимка му бяха видяли, по-напред щяха да го сложат. Peace Фотосесията му с кака Джули Ордън, която е доста напред в женската класация, беше много хубава и от там можеха да извадят снимка, дето да го избута по-нагоре. Peace

# 51
  • Варненска клюкарка
Белл  Hug, те ако някоя друга снимка му бяха видяли, по-напред щяха да го сложат. Peace Фотосесията му с кака Джули Ордън, която е доста напред в женската класация, беше много хубава и от там можеха да извадят снимка, дето да го избута по-нагоре. Peace

Мдам там е с една от най хубавите си визии от времето на Прилива

Сега обаче ми попадна това и Киво на 61-во място, но няма Ча....

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 11:34 от Беллора

# 52
  • Пришълец
Почти по средата е Ча-не е зле като място в класацията Peace.Интересно ми е що дори Джъстин Бийбър го е изпреварил  smile3506.

Моят телефон не става дори за шпиониране  Cry, затова утре вечер когато приспя мъжовете у дома, ще се насладя на красивото оформление което Белл е направила и ще прочета всичко отново - в цял ръст - картинки, емотикончета, линкове ..
Имаш да наваксваш.Хайде включвай се Wink.
И епизоди на ОС за анализ Naughty.

# 53
Сега влизам в Т,Фб,Мамата-отворила съм пет раздела  ooooh!Mr. Green.Едновременно с това съм и пред ТВ-то.Нооо  newsm09 какво бе учудването ми кат видох дедА си Чепик в новият сериал hahaha.
Не знам това видяхте ли го вече,но го слагам Grinning

Party
https://www.youtube.com/watch?v=JfEUggaD_oA и да забележим снимката Thinking.Минаха дни,месеци,години...ама нИ са го пльоснали ни с Баръшовската визия,ни с тази на Яманко пича smile3503
Киво пък на шесто място в класацията

Видях Чачун- 62 място, ама бива щом има имена като Джарет Лето, Жерар Пике и други по-назад от него.... Вярно, по класации и анкети продължават да го слагат с добре познатата ни и любима визия, ма то щото е най- естествената му Mr. Green  Аз бих сложила друга снимка, но и тази не е зле Grinning
С "каската" от времето около Яман, натежала от гел  изобщо не би влязъл в класацията Mr. Green Разни имитации ала Джони Деп с лопата да ги ринеш, или още по-зле, със  сегашната ретро визия с козята брада ала Дартаняно-Арамис прилича на всеки друг но не и на себе си! Той имитира разни, но защо никой не се е изпотрепал да имитира неговата красота а?!? Wink Защото не може! Красота не се имитира- нея или я имаш или не!
Видях и актьора от черешките Peace

Днес Киво дава фира- взема официално Башак Дизер! Едже Йоренч  и семейство Керем Чатай вече са в Париж  Peace
https://gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitug-ile-basak-dizer-bu- … sam-evleniyor?p=1
Привет Ви. Simple Smile
Скрит текст:
Какво приказваш, Laughing даже се писа(не помня статията, че не бе една или две #Crazy), ще му е кум. Mr. Green
Първо Махсун, сега Къванч, следват Кенан и Синем(много ми харесват като двойка), след това са на ход Несли Heart Eyes и Кадир Heart Eyes(те са ми любимци сред женещите се двойки), има и други сватби на техни колеги, но да не навлизам в излишни, и ненужни за нас подробности.
Евала на Кенан, поиска Синем от родителите й както си му е реда със своите родители и не се изхвърля, Peace теееее все се женят грандиозно Laughing и скоро след това още по-грандиозно се развеждат, и малко след това се захващат с други. #Crazy Не ги разбирам комшиите в това отношение и нямам желание да ги разбирам, защото не ме интересуват повече от информативно.
Видях я аз тази анкета със стоте най-готини мъже, но честно казано видях само стотния и първия, не можех да си помисля да гледам цялото видео със стоте мъже, #Crazy затова и не знаех, че Чаги е сред тях, а на него можеха да му изберат по-хубава снимка за да дръпне напред. Не, че е грозен на тази, но има мнооооого по-хубави.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 14:10 от Neidjal

# 54

Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Рори  Hug   има снимки да гледаш  сложила съм ти и от Анталия   на Ча и Хазал  де колажи де не са  Mr. Green и утре ударна доза  по лейдито на ОС   newsm18

Цитат
Офффф тя, готвачка, Rolling Eyes той барман. [

ми ко патроните ни ша праят бизнес  Mr. Green Ча ша иде в Италианско и Хазал ша му напрай италиански специалитет  , ша се фотнат   Mr. Green Joy Joy Joy а тя ша иде в ЛА в бара   Mr. Green и Емко мале написах по енерция Емко  ooooh! hahaha така де Ча ша и фърга погледи в бара , ша си потанцуват и така  Mr. Green

За класицията ако беха сложили снимка на Яманко  немаши и на 62 - ро  да бъде  tooth

но можеха и от по - новите  снимки примерно от премиерите там си беше супер  Peace или  от фотосесийте

smile3544 smile3544 smile3544

щеха  го избутат в класацията  Mr. Green Wink

Flutter smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 55
  Слагам ги в нов пост  Peace

ако си окастри мустакити  ша е чок  добре  още по хубав ще стане  Flutter Crazy

тук  на фотосесесийте са чок хубави Ча и Хазалка  Heart Eyes

ох баджи тук ша трябва ма държиш припаднах  Mr. Green  newsm81 smile3544 smile3544

с очила  Mr. Green Flutter чок му отиват

и тук припадам  Mr. Green с ризата и очилата и усмивката

# 56
Феми, туй твоето припаданееееее...... Mr. Green Laughing явно, hahaha ще да е от въздуха. tooth Joy

# 57
  • Пришълец

Нов сериал с Гизем-İstanbul Sokakları по ШОУ Тв.За разлика от някои не си губи времето Wink.Те първите й просъществуваха,сега шансът е по-голям заради натрупания вече опит.

И като сме заговорили за Къванч ooooh!
Скрит текст:

newsm09 без малко да го помисля за Патрона newsm78-каква е тая мода сега косясали и брадясали да ходят?!?Без думи съм.Като са в роля са мнооого по-хубави.Е,има и изключения,но това е една доста обширна тема Mr. Green.
С тази визия Къванч ми е най Heart Eyes.Като Кумчо Вълчо и Мехмед,а да не забравя и Кузей също не беше зле,но тук е страОтен Crazy

Феми,недей припада Naughty-да живеем с настоящето,не с миналото Naughty.Ако по бради и мустаКи си падаш, хубаво  Laughing.Аз не щем за момента Laughing.

Чачо с цаки специално за Надето  Wink.

# 58
Привет  Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Този нещо не ми харесва.

# 59
Скрит текст:

Нов сериал с Гизем-İstanbul Sokakları по ШОУ Тв.За разлика от някои не си губи времето Wink.Те първите й просъществуваха,сега шансът е по-голям заради натрупания вече опит.

И като сме заговорили за Къванч ooooh!
Скрит текст:

Скрит текст:
newsm09 без малко да го помисля за Патрона newsm78-каква е тая мода сега косясали и брадясали да ходят?!?Без думи съм.Като са в роля са мнооого по-хубави.Е,има и изключения,но това е една доста обширна тема Mr. Green.
С тази визия Къванч ми е най Heart Eyes.Като Кумчо Вълчо и Мехмед,а да не забравя и Кузей също не беше зле,но тук е страОтен Crazy
Феми,недей припада Naughty-да живеем с настоящето,не с миналото Naughty.Ако по бради и мустаКи си падаш, хубаво  Laughing.Аз не щем за момента Laughing.

Чачо с цаки специално за Надето  Wink.

Хе, хе, Joy сладурка, love001 разшифрова ме нейде из нета,  Laughing обаче има едно НО и то е, че наш Чачослав не ме впечатлява с цаки. Mr. Green
Сладка Гиземка, Heart Eyes желая успех на Дизито й, този ако не греша участваше в Листопад(Неджми, Назми, нещо такова беше името му).
Скрит текст:
На мен пък именно визията на Киво в КСШ както беше с оформена брада ме притегли към екрана при все, че не съм привърженичка на бради, но на него му прилича всякак.

Общи условия

Активация на акаунт