Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 186
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това от Анталия е колаж.  Peace Нямат такава обща снимка.
П.П. Николова, даже и долу дясно това - от четворката където си го сложила, е колаж. Peace

Пробвам да видя оня линк дали може да се изпише нормално.
П.П. Не може, явно от форума филтрират самия сайт. Rolling Eyes

И гледам ОС по Лейдито ... Ферка таман ша са качва по нощник  Mr. Green у 10-ти апартамент. Wink

П.П. Сега, като гледам за амнайсти път сериала, си давам сметка, че да вкарат на Левент майка му и брат му е с цел най-вече да му осигурят благовиден повод постоянно да има за какво да ходи на Ферка в блока. Иначе нямаше чий да го дири там след като се разпърдяха с Неотказващата (за Рори - такава викаме на Санем). А така си гарантираха възможност поне няколко пъти да има сблъсък с Емко, даване рамо на Ферка и т.н. до края на сезона. Peace

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 22:18 от profi_1

# 31
Белл, прекрасна темичка си ни направила. Станала е много жива, романтична и красива. Благодаря!
Феми, на балкона съм, ама не на домашния и ползвам нета на телефон. Писах по-рано, но тела не го публикува. Не знам дали ще пусне това което сега пиша затова ще се включа в новата темичка когато се приберем в къщи при компа. Поздравявам всички Фемирки която с каквото празнува, но според мен точно в нашата тема всеки ден е ден на влюбените затова днес ще ви пожелая мъжете до вас да виждат целия свят в очите ви всеки ден и когато ви погледнат с погледа с които Емко гледа Фера земята под краката ви да спре от силата на толкова много любов.

# 32
Джансуто е при Емир в хотела ама където отиде при него.

# 33
  • Пришълец
И гледам ОС по Лейдито ... Ферка таман ша са качва по нощник  Mr. Green у 10-ти апартамент. Wink

П.П. Сега, като гледам за амнайсти път сериала, си давам сметка, че да вкарат на Левент майка му и брат му е с цел най-вече да му осигурят благовиден повод постоянно да има за какво да ходи на Ферка в блока. Иначе нямаше чий да го дири там след като се разпърдяха с Неотказващата (за Рори - такава викаме на Санем). А така си гарантираха възможност поне няколко пъти да има сблъсък с Емко, даване рамо на Ферка и т.н. до края на сезона. Peace
И аз гледах,не знам как издържам вече Crazy-явно докато ги дават по ТВ-то вечно ще бъдат удостоени с вниманието ми Mr. Green.

Значи все се чудя какъв й бил акъла на Ферка да му се качи на Емир У апартаментО ooooh!-ами ако той беше навит да й удовлетвори молбата,какво щеше да прави?!? Употребена как щеше да се върне вкъщи  Rolling Eyes.Искала да накаже и себе си,и него...хич не ме убеди  Naughty.По-скоро си умираше да стане на нейната-да чуе от Емир,че не я иска на всяка цена,думите ги е изрекъл от болка и вече съжалява за тях.

Каптана вече не бил безпристрастен ooooh!,натресе им се в университета,после и в блока.Но Емир ги усеща работите и скача да го сурвака.А сурвачката с два края Joy.

# 34
 wavey

Е, язък  ко им е пречило  да се снимат в Анталия Ча и Хазал ко толкоз ша стани ако си напраят фотос  33uu

но тази  другата от Анталия  , която Марги е сложила   не можи да е колаж  Thinking гледала съм рапортажа с водещата  зададе им по неколко въпроса кратки  това е май единственото им общо интервю  ,което съм гледала  Peace

еги тук резнати  Mr. Green Хазал е с много хубава черна рокля  и Ча и той в черно

готин колаж  Flutter

Марги  ти кажа Емир не очакваше Фера  като чу че се звъни  отваря и са облещи кат ги виде  Mr. Green но се спря на време и не  злоупотреби с нея  запази и честта    и каза  като и ми лицето това не си ти   no и излезе а кат се върна  бой с капитана ма Емко   силни юмруци раздаваше  Joy box box box

Ма ка се измъкна от Чепиков и никой не разбра че я нема   Joy

А корайчик кат вика на селската красавица трябвати авантюра Joy  ма тая авантюра сУлена му излезе  

Кеню се сгодил  и патрончика мой да кацне на сватбата

и Бурак Тозкопоран  -Озан от Парчетата  харесва ми как си играе ролята  Peace и е по голям от Ча на години  
  Flutter Heart Eyes

New Çağatay ‪#‎Barış‬ from ‪#‎Delibal‬
 Flutter People No Good

People No Good superuu

Nice smile Simple Smile

двамата аркадаши

Flutter

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 17:44 от femmi2

# 35
  • Пришълец
Класика Mr. Green

Ода за Жълтата стоножка Mr. Green

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
 и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
 мязам кат на убавица
 ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам –
тъй са възхитих.
Дъл на пустуту глидалу
 са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!
Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
 кату ма съзрат?
С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...
И къдету койт’ ма срещни –
пламна, изгуря
 ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!
Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
 и ми са е присънила
 буйна красута.
Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи
 тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
 (пу възможнус мъж! )

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 36
  rotfImao rotfImbo rotfImao

ми  ощипана е от Керо   ко иска пойчи

# 37
 Нов пост дръпнем темичката

жесток барабанчик  smile3544
 в Туитър са писали имаше и снимка на Енгин    Чачко бил се върнал  на феновете им се иска  но ша се разбере кат го фотнат с джипа . Той  иска да е далеч   от Истанбул  , но може да е кацнал  за годежа на Кеню  или за рекламата

Heart Eyes

нежно докосване на устни  Heart Eyes

охххххххххх smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Flutter Heart Eyes

Biri Amerika'da Biri İtalya'da Yaşama Hayalleri Kuruyor Biz Olelim Abi O Zaman Heee

ко е тва ся ?  newsm78

Абдул рахман писал за новоо дизи на Киво http://blog.milliyet.com.tr/kivanc-tatlitug-un-yeni-dizisi-hala- … og/?BlogNo=522426

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 15:14 от femmi2

# 38
  • Варненска клюкарка
Ако има нещо вярно ето го руския превод или май-по-скоро кратко резюме:

Цитат
Сегодняшняя статья о Хазал. Кратко : Хазал мечтает жить в Италии. Планирует открыть свой ресторан в Италии. После зимы будет подыскивать под него место. Сейчас для осуществления мечты учится

Последното и ние го знаем- то е към план Б.....Мисля че за Италия си ги смучат от пръстите, Хазал никога не издава предварително плановете и мечтите си, най-вероятно ще научим постфактум ама кой знае.... 33uu

# 39
  Оф , Ча в Америка Хазалинда в Италиянско  напрау  втасахме  с патроните  ooooh! Joy

https://www.facebook.com/OgledalenSviat.S2/photos/a.598674850183 … 17810684937000/?t

Хазал Кая няма да се завърне скоро на екран.Това сподели самата тя наскоро,след като взе успешно поредния изпит по Кулинария.Хазал снимала се за последно в провала на TV8 "Марал" тя сподели следното пред медиите.(Мечта ми е била да живея в Италия където мисли да продължи с Кулинарията.А след това иска да си отвори ресторант.)""

пишем си с дружката ми Миленка  даже ме пита дали пишем в темата на ОС   Mr. Green    говорихме си за Чачко и сериалите и  ми изпрати това  

Войната на розите с Баръш Калъч Heart Eyes по диема фемили  от 14 март  от22:30 ДО 23:30  не знам дали да го гледам  и Дамла Сьонмлез и другата главна са ми противни  Sick ooooh!

http://www.-zlovreden-kod-/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8F%D1%82- … B--news58069.html

Flutter

очарователен  Mr. Green Grinning

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 17:09 от femmi2

# 40
  wavey

Дръпнем темичката с пост
 Flutter

Ча ша отвара бар в ЛА  кат Емко  Mr. Green Хазал ша става ресторантьорка  Mr. Green  

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 19:06 от femmi2

# 41
  • Варненска клюкарка
 wavey

Дръпнем темичката с пост
 Flutter

Ча ша отвара бар в ЛА кат Емко  Mr. Green Хазал ша става ресторантьорка  Mr. Green  

Погледа му е в стил "Ох на баткооо..."  newsm53

Ами да отваря, няма лошо, кУ бешИ  станал архитект като втория си сериален герой, можеше архитектурно бюро да си отвори
Joy Joy Joy

Сергей Полунин снима фотосесия за Армани и май виждам широки крачоли Mr. Green А дано че ми писна да гледам някакви краци нацедени като бахури в черва Sick

Всъщност какво става с нашия патрон, нищо не се чува за реклама Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 19:44 от Беллора

# 42
 Ако се е върнал,  квото инфо имаше  би трябвало са го издебнали  

Кой знай  ка ги обикаля баровете там  и се налива  и никой не го дебне пред входовете  Mr. Green Joy Joy Joy Joy За тва иска Америка вие за ко си мислите  ooooh! Joy  

пУзнайте бара на Ча ка ша са казва   жокер  искате ли  Mr. Green

Баръш Фалай се разболял от свински грип  ooooh!

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/02/blog-post_851.html#more

нали казаха февруари ша ги снима   рекламата  ша се чуе     трябва да я изпипат да направат Ча секси еркек    това  е дълго очаквана реклама Wink  Mr. Green Joy

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 20:06 от femmi2

# 43
  • Пришълец
Сега влизам в Т,Фб,Мамата-отворила съм пет раздела  ooooh!Mr. Green.Едновременно с това съм и пред ТВ-то.Нооо  newsm09 какво бе учудването ми кат видох дедА си Чепик в новият сериал hahaha.
Не знам това видяхте ли го вече,но го слагам Grinning

Party
https://www.youtube.com/watch?v=JfEUggaD_oA и да забележим снимката Thinking.Минаха дни,месеци,години...ама нИ са го пльоснали ни с Баръшовската визия,ни с тази на Яманко пича smile3503
Киво пък на шесто място в класацията

Цитат
Войната на розите с Баръш Калъч  Heart Eyes по диема фемили  от 14 март  от22:30 ДО 23:30  не знам дали да го гледам  и Дамла Сьонмлез и другата главна са ми противни  Sick ooooh!!
На мен не са ми противни,но не са ми и любимки Peace.
Дамла  newsm78,гледах я в Любовната история,но в онзи момент повече ми харесваше Елчин Сангу.Не че някоя от двете направи запомнящ се образ и все пак втората ми хареса повече с присъствието си на екран.
Джанан Ергюдер също съм я гледала.Злодейката в 1001 нощ,ама злодейка си беше-чак едни погледи като на кръвопиец вадеше Joy-добре игра там.
Заради дамите не,но заради каптанчето и женската ми природа Mr. Green,може да уважа Фемилито Wink.Ако дублажа ми хареса и историята не е изсмукана до краен предел от нечии пръсти ще погледна.

# 44
  • Пришълец
Не знам защо класацията я счетох за така официална  smile3537.Пък с какво въодушевление я публикувах само Laughing...Осъзнах се минути по-късно smile3537

Общи условия

Активация на акаунт