Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
 Mr. Green Не си говори с кадъни а с мъже а  Naughty Joy   Çağatay Ulusoy & Valerio D'Ambrosio (Dolce&Gabbana's Communications Director)  бил важна клечка  в модния бранш  Wink може па с тези контакти и да снима за Долчето и Габана след  джинсите има време  Wink усъвършенствал е инглиша  сигурно- Оф  ooooh! така е ша требва друг коафьор  като иска да живее в ЛА    ooooh!  то не че е лошо да е там  , но   нема нищо да знаем  а и той не е от най активните в профилите си  за ко изобщо го държи туитъра си  ooooh!  в инста качва по некоя  нова снимка  .

Flutter

рекламата на Маави с Керо и Серо ще се конкурира с рекламата на Ча  ти да видиш ко ша стааааааа  hahaha newsm62

Паник , паник  Mr. Green  нема паник бе  Naughty Ча  знае как да се държи на партита  Naughty hahaha

егати бузите на ДжиджитУ Sick

Джейни  Hug хубавка е Хазал   Heart Eyes и прическата ми харесва  бях забелязала от преди че е с подстриган бритон  по телевизията ли ще коментира Оскарите в предаване или ?

# 151
  • Варненска клюкарка
Нова снимка на Хазал с дизайнера Ferhat Kazanc, който е и нейн приятел, и май е бил дизайнер и в ПО

https://www.instagram.com/p/BCQUCGKowgy/

Постригала си е бритона, но е много свежа, харесва ми и така Heart Eyes, изглежда като тинейджър Heart Eyes Слуховете са, че се готви за нощта на Оскарите, вероятно готви тоалет, ще видим де Grinning

Скрит текст:

И на мен ми харесва, тъкмо се бях засилила и аз да я слагам! Това бил новия и стилист Peace

Феми такива новини излизат- че ще коментира  с още няколко колеги в нощта на оскарите Peace

# 152
Скрит текст:
Mr. Green Не си говори с кадъни а с мъже а  Naughty Joy   Çağatay Ulusoy & Valerio D'Ambrosio (Dolce&Gabbana's Communications Director)  бил важна клечка  в модния бранш  Wink може па с тези контакти и да снима за Долчето и Габана след  джинсите има време  Wink усъвършенствал е инглиша  сигурно- Оф  ooooh! така е ша требва друг коафьор  като иска да живее в ЛА    ooooh!  то не че е лошо да е там  , но   нема нищо да знаем  а и той не е от най активните в профилите си  за ко изобщо го държи туитъра си  ooooh!  в инста качва по некоя  нова снимка  .

Flutter

рекламата на Маави с Керо и Серо ще се конкурира с рекламата на Ча  ти да видиш ко ша стааааааа  hahaha newsm62

Скрит текст:

Паник , паник  Mr. Green  нема паник бе  Naughty Ча  знае как да се държи на партита  Naughty hahaha
Скрит текст:

егати бузите на ДжиджитУ Sick

Джейни  Hug хубавка е Хазал   Heart Eyes и прическата ми харесва  бях забелязала от преди че е с подстриган бритон  по телевизията ли ще коментира Оскарите в предаване или ?
Вай бе, Laughing ти да видиш, ми кВо ШЪ стаа, бой на негри в тъмна нощ между феновете. Joy
Аааааа, има паник, имааааа, hahaha особено когато Брадатко не е около него. smile3503
Еее, не мога да си кривя душата сега, харесва ми вида на Хазал, особено на първата фотка ми е много сладка.

# 153
  Паник че го виждаме Ча  може и това да е  Joy нали  не е активен и суша и кат качат снимка и се паникьосваш  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

новия стилист на Хазал и той брадат  Mr. Green #Crazy

Рори  Hug ако се появиш и за вас мислили ли сте си ако не ги беше отвлякал Халил щяха ли да се сдобрат Емир и Фера    ?   Разбира се  няма ка ги държат скарани  цял сезон   . Емир немаше издържи и щеше  пак да си я целуне  Mr. Green Simple Smile до като се карат  и фърлят флуиди  Flutter

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 19:50 от femmi2

# 154
EXCLUSIVE  Two Hearts SPECIAL FOR YOU  Two Hearts
FROM PYJAMA PARTY EVENT
Gabriela's official  Heart Eyes

Бел Hug Наде Hug Феми Hug и за све Hug Hug Hug

С риск Профи  Hug да ми нашока рЕпата Grinning, аз не споделям мнението за Енгин  newsm43

Доматките знаете с моцарела, зехтин и босилек, Joy Joy Joy готин мъж за компания, може Каптана и питие да прокарвам храната hahaha

# 155
 Джейнииииииииии   Бравос за екслузива само така у джаза   Mr. Green Party и капитана с тях и с нас  Simple Smile

# 156
Аааа, Феми, тук съм, ама само чета и гледам снимчици наготово Mr. Green, че хич не мога да сърфирам в нета и да се натъквам на такива находки  самостоятелно Embarassed

Преди Халилудко да ги отвлече бяха в отношения подобни на отношенията докато чакаха теста за бащинство. Мрат да са заедно и да се гушнат, но единия се прави на обиден и недостъпен. Но тогава това беше Емир. Фера в залата като ги заключиха Корайчика и Гюлсюмката беше готова да се сдобрят и когато той й каза "Сбогом" й пролича изненадката на личицето. Така че щеше да дойде момент в който да не утраят и да си създадат от нищото ситуация за сдобряване както на рождения ден на Корайчика на вилата на Хандето. Само че нямаше да могат да си споделят чувствата така както го направиха в онази стая, а това беше много важно за тях, макар че по-нататък сценаристите прецакаха ефекта от случилото се в онази къща.

# 157
EXCLUSIVE  Two Hearts SPECIAL FOR YOU  Two Hearts
FROM PYJAMA PARTY EVENT
Gabriela's official  Heart Eyes

Бел Hug Наде Hug Феми Hug и за све Hug Hug Hug

С риск Профи  Hug да ми нашока рЕпата Grinning, аз не споделям мнението за Енгин  newsm43

Доматките знаете с моцарела, зехтин и босилек, Joy Joy Joy готин мъж за компания, може Каптана и питие да прокарвам храната hahaha

И на теб хай. Grinning
Поредното перфектно изпипано Габелфи, newsm10 даже няма и да го сгъна.

# 158
  • Пришълец
Бърза реакция от страна на феновете Laughing

Който не знае,че Непрежалимата не е била сред присъстващите на партито,може да се замисли Габелфито не е ли истинско Heart Eyes.

Хазал в лице е сладурка,косата няма да я коментирам Laughing.Все пак аз не съм всички,всеки харесва различни неща Laughing

# 159
  • Варненска клюкарка
Ехаааа какво габелфи е спретнала Габинка smile3501 Добре че се знае оригиналът, че виж някои са го броили пак за новина и са питали, коя е тая до Ча и какво прави там- сещате се предполагам за едно подобно изпълнение от близкото минало  smile3503 А Ферзан Йозпетек, който знаеше истината го беше оценил подобаващо  newsm47

Това щях да го слагам онзи ден и забравих....  Адресът на шатото - DOLCE & GABBANA
PYJAMA PARTY
Penthouse at The Chateau Marmont Hotel, Los Angeles, CA
Пентхаус става въпрос не за еротичното списание, а за надстройка на покрива на хотел или друга жилищна сграда! Пентхаус означава  много луксозен, бутиков апартамент Peace
Та там горе някъде при куличката е бил купонЯ Mr. Green

Ха ха, ами това:
Скрит текст:

Спипали са Киво  и Башак на Хаваите Wink  Преди няколко години спипаха Берен с нейния Кенан в Канкун, докато се забавляват на плажа.... А едни фенове на Чачосер си останаха само с халюцинациите, пък какви блянове бяха за Канкун и бла бла, ама нямааа.... Joy

# 160
 wavey

Рори  Hug Само гледаш снимки викаш  Mr. Green дай мнение за последните  от ЛА   и за Хазал  

И ти мислиш кат мен че немаха издържат  дълго един без друг Емко и Фера и щеха се сдобрат и без Халидулко  Mr. Green Емир до като си фъргат флуиди  щеше  да я целуне пак като в унито  Crazy   А требваше и джасне целуфан , когато ги заключиха  а не да и вика Сбогом  ooooh! а Фера му приглася    ма целуни го ма  Mr. Green ако го беше направила да видим щеше ли да и кажи Сбогом !

Mr. Green

и от новата очевадна разлика   Mr. Green но пак е хубав

ша има чаками да си стане с естествения вид  Crossing Arms мен не ме дразни толкова брадата му  , колкото   перчемляка  #Crazy

Mr. Green зализан латино кво беше  Joy

Ексклузивно  Mr. Green ново Габелфи    Hug и да не знаят коя е  късокракаЯ  вече знаят  Mr. Green а  ДългокракаЯ  сиде колко време в Щатите и никой не си напрай трудЪ  ги удостои с присъствието си   на парти hahaha Долче и Габана не знаят за  Серо   hahaha а Чаатай вече го познават  Wink

Crazy

красота  Heart Eyes

и да се разтопим  Crazy smile3544    с баджито  и да си поривем  smile3518

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 15:00 от femmi2

# 161
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Карам наред  Laughing Peace

Много сладка и свежа Хазал на новите снимки  Heart Eyes Heart Eyes, Джейни, мерси!    bouquet

Гъбка пак е дебнала в храсталаците  hahaha, страхотни габелфита!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Браво, Габче!    bouquet

Феми, латино педал Mr. Green е изразът.   hahaha Peace

Белл, Киво в спойлера е на крачка от специализираните нощни канали. hahaha

Джейни, няма ти шокам репата, защото в такива времена живеем, че нищо не трябва да се приема безрезервно. Мой си чакаш доматите с моцарелката и босилека, барабар с ексклузивните допълнения  Mr. Green колкот щеш. hahaha
Но ми е любопитно в каква посока са ти резервите и съмненията. Thinking

Сутринта хванах края на епизода по Лейдито ... много харесвам как Уфук Тан Алтънкая изпълнява ролята на Халил. Сещам се и как точно покрай заснемането на тези сцени е доста студено и в почивките Мурат Онук беше загърнал Хазал върху булчинската рокля. Като ми остане време ще потърся снимката. Peace А хич не ми се мисли Чачко по ризка ...  Sad  #Puppy dog

# 162
 Чачко е мъж бе профисионалист  Naughty Joy издържа на всичко щом му партнира  специалната партньорка за него  Mr. Green Wink те са се топлили взаимно с Хазалинда може се сетите как  Mr. Green Blush

# 163
Ехаааа какво габелфи е спретнала Габинка smile3501 Добре че се знае оригиналът, че виж някои са го броили пак за новина и са питали, коя е тая до Ча и какво прави там- сещате се предполагам за едно подобно изпълнение от близкото минало  smile3503 А Ферзан Йозпетек, който знаеше истината го беше оценил подобаващо  newsm47

Скрит текст:
Това щях да го слагам онзи ден и забравих....  Адресът на шатото - DOLCE & GABBANA
PYJAMA PARTY
Penthouse at The Chateau Marmont Hotel, Los Angeles, CA
Пентхаус става въпрос не за еротичното списание, а за надстройка на покрива на хотел или друга жилищна сграда! Пентхаус означава  много луксозен, бутиков апартамент Peace
Та там горе някъде при куличката е бил купонЯ Mr. Green

Ха ха, ами това:
Скрит текст:

Спипали са Киво  и Башак на Хаваите Wink  Преди няколко години спипаха Берен с нейния Кенан в Канкун, докато се забавляват на плажа.... А едни фенове на Чачосер си останаха само с халюцинациите, пък какви блянове бяха за Канкун и бла бла, ама нямааа.... Joy
Мераба на все. Grinning
Мчи кЪ, Joy помним и ние, newsm53 и маммата smile3503 както казваш. tooth
И поредното Габелфи ми харесва, но явно самите снимки на Патроните са били замъглени, защото и самото то е.

# 164
Хазал с дъщерята на Джейда Дювенч, с която си партнираха в Марал
Джейда сподели в инстаграма си снимки от РД на дъщеря си, и Хазал е присъствала Heart Eyes

Утре Хазал на живо ще коментира тв излъчването на Оскарите заедно с Mert Firat, Ezgi Mola, Serkan Keskin

Профи Hug, ще отговоря, първо аз не съм видяла той да е направил нещо спешъл за Чаатай, сега ако ми опонирате че го е завел на едно парти в ЛА, ок, но към момента освен шум по медийте, и една корица с костюм на Драго и Радо, друго ново няма, Да, рекламата на Колинс, ок, ама за 3 години партньорката му бая спечели на негов гръб, а той лапа мухите и цялото поведение на Чаатай през 2 та сезона на ПО, лично мен ме отврати. А Енгин беше съветника по това време, и това че след края каза 1 изречение - Sorry too late Wink и то някак между другото, и факта, че Чаатай бяга толкова далеч, за да се съвзема, ако така приемем заминаването за дълго, цялостното му излъчване и визия, означаваше че той е бил много нещастен, и за мен ще има последици! Зная, че ще кажете че той е имал договор, че ситуацията с делата за наркотиците са го поставяли в положение да не може да избира, ама то половината топ турскиактьори бяха с дела по същите причини, ама не изглеждаха като глупаци засичани по сокаците и на светофара след ядене на чорба в 4 сутринта ooooh!
Лично мен с това поведение Чаатай ме загуби като верен фен /също и Керем Б  Mr. Green/, и не само мен, но както казва една моя съфорумска приятелка, той е спечелил други фенки, дано са по-верни от такива като мен, в което дълбоко се съмнявам Mr. Green
Да, Уфук беше страхотен актьор в ролята на Халил Peace

+1 за Енгин Mr. Green
Delibal ще вземе участие на турско германския 21 филмов фестивал в Нюрнберг 06.03.2016 13.03.2016 #CagatayUlusoy
http://www.fftd.net/1/programm/filmlandschaften/

smile3505  ooooh!
Скрит текст:
Опровержения!

Серенай Сарыкая опровергла все слухи о новых условиях сказав: Я ни разу не говорила и не ставила условия. Я не говорила, что буду не раздеваться, а буду только целоваться."

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 23:21 от Jane2013

Общи условия

Активация на акаунт