Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 211
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
И  сЯ кВооо, по-арен от Брадатко нЕмЪ, smile3503  а?!? Joy

Скрит текст:
Çağatay tweeted about the new film of his friend İsmail filz.
A good film is coming on the way .. dearly thank you for the good work
Rama

Скрит текст:
Amazing fans as always
Çağatay's name entered the TT list
Rama

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 18:50 от Neidjal

# 136
  • Пришълец
Феми, с пижама е. Peace Това под смокинга е горнище на пижама, не риза.

Настоящата визия на Чачко изобщо не ми е на сърце - ни бради и мустаци, ни перчеми харесвам, но това, че Стефано Габана го е наредил сред малцината персонално уважени в инстаграма му, като останалите са световни знаменитости, е огромна крачка напред. Сега поне още няколко милиона души по света ще се заинтересуват кой е тоя. Wink Когато преди мнооооого време писах тука, че заслужава да се нареди сред световните знаменитости в киното и мястото му е в Холивуд, доста народ се побъзика с мен. Особено ония с търкалящите се човечета. Ето че лека-полека върви натам. И другото, което ще отбележа е - всичко това се дължи до голяма степен на работата на мениджъра му Енгин Айканат. Откакто го пое в ръцете си, Чачко се откъсна от ония паразити Сера и Еджето. Енгин успя и да обърне сбърканата политика на Керем Чатай. И тук мога да припомня, че май с Белл бяхме единствените, дето се радваха, че Енгин го пое, докато в същото време приливно-отливните фенове май и досега не спират да го плюят въпреки очевидния скок в кариерата на Чачко под негова опека.
Скрит текст:

Излиза,че който се смее последен,се смее най-добре Wink.Ще си спестя подробните умозаключения Laughing

Наде баш тъй стана Mr. Green.Ти да видиш... tooth

# 137
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ааа Проф, гледам че реабилитирали Енгин, ти да видиш Mr. Green То преди не бяха плювки и заяждания с него, а той е единствения който наистина много се грижи за Ча- като квачка е и не го изпуска и за миг!Какво беше казал, докато някои си мислеха че  е със СеритУ  smile3537 каза че всеки миг когато има дори и малка почивка, гледа да го изведе извън страната- за ден за два, само да се махне от неприятното обкръжение Wink Веднъж го изпусна и на патрона пак му взеха книжката за шофиране в нетрезво състояние..... Цялата неприязън към Енгин идва от там че е приятел на Ча от АФК, както и жена му и че разко секнаха едни режисирани кадри, които се тиражираха  най-вече за повдигане на кариерата на СС! Сега покрай случващото  някои решиха че не им е толкоз черен Енгин!
Нагледала съм се на фурнаджийски лопати и грам не вярвам на такива.
Сигурна съм, че все ще си намерят за какво да го плюят щом изначално не са го долюбили. Състоянието им в момента сигурно е временно.

Цитат
Пп Бради и мустаци и всякакви други космаци не понасям, както и разни птичи гнезда по главата- изглеждат ми някак нечистоплътни такива мъже.... Както не веднъж сме казвали  с Профи, Ча трябва да пръска префинен и блестящ сексапил с дъх на дебел портфейл, обвит в облаци парфюм- визията с космите  и гнездото някак не ми лъхат на такива неща Sick пък аксо ще и да се къпе в пафюм..... Очаквам с нетърпение времето когато Ча пак ще си ходи с дву, най-много три-дневна брада Peace
А дано!  bishop

Аз също бях сред доволните, че го пое Енгин, защото Ясемин(май така се казваше) нищо не правеше по въпроса като негова мениджърка.
Наде  Hug, пропуснала съм те.  Confused

# 138
Нищо, че си ме пропуснала Профче, Grinning зло да ме забрави. Praynig
Еееее, ми то и аз бих искала това време за Ча с тридневна брада, Heart Eyes и оформена коса, Heart Eyes то и без това друго не му е нужно към момента, защото изглежда свеж като репичка а не смачкан като зелена салата.

# 139
 Марги  love001  дигнала си ми акциите  Mr. Green

Ха , тъкмо си викам патрона  не се ли е фотнал с аркадаша си и мениджър Енгин и ето изкочиха  Joy

меринджея е като тапа на ръст сравнение с Ча  Joy Започнаха некои ора да долюбват омразния им мениджър Брадатков  Mr. Green Както казва Профи може да е моментно състояние  tooth Плюха го  когато уж им светил на Серка и Ча и те не могли на спокойствие се натискат  ooooh! hahaha   за това не го искаха до Ча а кат се разбра че Серо е с Керо   и започнаха да говорат , колко е добър как се грижил за Чаатай  и как качвал снимки .

Тука в темата винаги сме го казвали че Енгин    прави много неща за Ча  и му е близък аркадаш и Илкнур също  от времето на АфК  Wink

А пижамата  ги помислих за риза   Mr. Green ми то верно е кат риза   мноУ мУдерна пижама  Joy

непубликувана  може и зад камерата да направи кариера таланти и хубост   чок му е дал Господ

Flutter

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 20:01 от femmi2

# 140
Докато чакам да започне Възела по FOX-а мярнах нашата Айсун/Аху в ново Дизи-Нayat Benim.
Като гледах трея ми мина през ума, че това, ще е поредното сълзливо Дизи завършило преждевременно в нищото.

# 141
Ами те на комшиите напоследък все повече дизита им свършват в нищото. Rolling Eyes

Обаче прихнах от смях и същевременно ми стана жал за някои потребители, че са се оставили да ги водят за носа и да си мислят, че снимки на Чачко от конкурса Бест Моделс 2010г., които доста се въртяха 2011г при излъчването на АФК, са излезли 2014г.  Joy Само в този форум са слагани още в темите на АФК, после са слагани и при нас в темите на ОС, а из турски, гръцки и т.н. сайтове да не говорим! Ама някои си мислят, че са "Ямански".  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Едни изрази на латински ми изплуват, ама ще ги спестя, че може да се изтълкуват погрешно. hahaha
То не било лошо човек сутрин да обходи целия форум!  hahaha На всякакви съчинения и скроени "достоверни" истории можело да се натъкне.  hahaha От месеци не се бях смяла така.  hahaha Жалко, че нямам толкова време за губене в чуждите халюцинации и заблуждения, иначе сигурно щях да се смея ежедневно. hahaha

# 142
  • Пришълец
Профче и останалите,които ще се разпишат  Hug Hug Hug

Гизем с колегите си от новото дизи Wink

Смехът е заразен.Бъди преносител! Naughty Това във връзка с находката на Профи.

Пък друго се чудя-къде зачезна Дамата с рентгеновите очи? newsm78 Mr. Green
Тя сама ще се сети коя е и няма да ми се разсърди Grinning.

# 143
Николова,  Hug  Grinning

Сладурана е Гиземката. Heart Eyes Само Ръза Коджаоолу познавам от тези на снимките. А на последната снимка, жената зад Гизем страшно ми заприлича на Диренч Аксой  Thinking newsm78.

# 144
  • Варненска клюкарка
Проф и при рускините е същото, понякога чак ми идва да се регистрирам там, но после си викам че не съм чак толкова изкукуригала да се бутам сред децата, че повечето са такива - добре известни снимки са пробутвани за нови, ама там наистина  са деца и е нормално да има заблудени и да вярват на това с което разни откачалки ги баламосват! Отделно че както казах като деца и наскоро открили Ча мислят че всяка невиждана от тях снимка наистина е нова  tooth Виж за помъдрелите от годините (уж) не е нормално да се връзват на простотии, но хора всякакви.....
Ся ме загриза любопитството за изразите на латински  smile3539 smile3539 smile3539 И ко си чела, ама май се досещам, някои  не могат да преживеят художествения ми гръб, както го нарече Mr. Green  
Засега отчитам, че щом не им излизаме от акъла, или лудия мед не е толкова сладък или че са преяли с него hahaha

Само трябва да обръсне космарлъка и е същия Wink

ПП БрЯ Гизем в сериал с Ръза Коджаоолу- тоя не беше ли вечно протеже на биг бос? Ще се справи тя- както съм казвала, за разлика от нашата, тая не блее баирите.....

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 12:56 от Беллора

# 145
Хай.
Профче, не знам на чии фалюцинации се смееш рано сутрин, но аз често се смея с глас на написаното от Вас с Ивчето-много на място, с малко казвате много и в същото време в шеговит стил. Joy
И кВооо, стария Чаги станал нов, а? smile3502
Скрит текст:
Çağatay from Dolce and Gabbana party
Rama

Нова фотка от новият й проект.
Скрит текст:
#New yeni
Hazal #New dizisi

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 13:52 от Neidjal

# 146
 wavey

Ха и аз немем регистрация при рускините  като четох коментарите  под Ямирска снимка редко влизам там  та беха писали красивая невеста за Сера  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  На Ча му требвало такава невеста  Joy

От маалътЪ   си мислат  че Ча ги джангръстил наред  имал връзка с Гизем и Сера  . Ако това е връзка да  бройкаш за една или повече нощи и после да и биеш шута  както в случая с Гизема  hahaha newsm65

Нургюл и новата , която ша играе психоложка,    както казва мойта дружка Светлето  Heart Eyes голем крак  вади  Mr. Green на тая снимка не се вижда
Скрит текст:

тук е страОтен чаровник  Flutter  много ми харесва когато носи ризи  Crazy    bishop С тоя космърляк и гнездо е от чок време и не го е окастрил та скоро едвали ще  се окастри  ади дано па го направи  поне перчема Дуди да му подстриже  Praynig

в близък кадър от партито  Mr. Green ма кадържи чашата леко  с пръстчета  Joy

и в пресата пишат че бил на купон на Долче и Габана  извисява се патрона ни далеч стигна  Wink Grinning

и при клюките от предаванията

# 147
  • Варненска клюкарка
Наде, снимката се върти в нета от около седмица Peace Фенове на Хазал са писали до някакъв свързан с продукцията и казали че ако не получат някакво инфо или снимка, ще бойкотират филма когато излезе на екран! Веднага са им пуснали този замазан кадър.....

Ха, Ча мина Наоми Кемпбъл по брой преглеждания на снимката си в Инста на Габаната! Това го отчитам като факт, но посещенията, които се виждат отстрани са от турци, тук там нещо пишат на английски но, пак мирише на сънародниците му.....
https://www.instagram.com/p/BCNLMzuFWok/?taken-by=stefanogabbana
https://www.instagram.com/p/BCM98GblWpm/?taken-by=stefanogabbana
Аз пуснах линка и в Звездни компромати, но никой не клъвна, а по принцип там често има новини за Д&Г Там бях уловила преди 2 години кадрите от оная  фотосесия дето отиваше към 18+

Сега се сетих как в анализите Зиза пишеше как Ферка се била барнала в Дончо и Гошо и отивала да налазва онзи заслепения Laughing

ПП Феми, както е тръгнало батю му Дуди едва ли ще го вижда често- вече трябва да се е ориентирал към някой стилист от ЛА Peace Навремето казваше че посещава ДудЮ 1 път седмично, а с това руно което си е отгледал трябва по-често, че сигурно бая изгаря на ЛА слнцето Peace

# 148
Наде, снимката се върти в нета от около седмица Peace Фенове на Хазал са писали до някакъв свързан с продукцията и казали че ако не получат някакво инфо или снимка, ще бойкотират филма когато излезе на екран! Веднага са им пуснали този замазан кадър.....
Скрит текст:
Ха, Ча мина Наоми Кемпбъл по брой преглеждания на снимката си в Инста на Габаната! Това го отчитам като факт, но посещенията, които се виждат отстрани са от турци, тук там нещо пишат на английски но, пак мирише на сънародниците му.....
https://www.instagram.com/p/BCNLMzuFWok/?taken-by=stefanogabbana
https://www.instagram.com/p/BCM98GblWpm/?taken-by=stefanogabbana
Аз пуснах линка и в Звездни компромати, но никой не клъвна, а по принцип там често има новини за Д&Г Там бях уловила преди 2 години кадрите от оная  фотосесия дето отиваше към 18+

Сега се сетих как в анализите Зиза пишеше как Ферка се била барнала в Дончо и Гошо и отивала да налазва онзи заслепения Laughing

ПП Феми, както е тръгнало батю му Дуди едва ли ще го вижда често- вече трябва да се е ориентирал към някой стилист от ЛА Peace Навремето казваше че посещава ДудЮ 1 път седмично, а с това руно което си е отгледал трябва по-често, че сигурно бая изгаря на ЛА слнцето Peace
Дали е отвчера или от миналата седмица все е нова, а и както виждаш когато дадени снимки вървят с придружаващ ги надпис както в случая, и не само, аз слагам и него.

# 149
Нова снимка на Хазал с дизайнера Ferhat Kazanc, който е и нейн приятел, и май е бил дизайнер и в ПО

https://www.instagram.com/p/BCQUCGKowgy/

Постригала си е бритона, но е много свежа, харесва ми и така Heart Eyes, изглежда като тинейджър Heart Eyes Слуховете са, че се готви за нощта на Оскарите, вероятно готви тоалет, ще видим де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт