Радвам се за рекламата на Colin's, аз още миналата година ви казах, че е по-добрата марка сравнявайки качеството и цените на марката с тези на Маави, а и рекламата с Мурат Боз е уникална

Коригирам се -Хонорарът от 1 800 000 TRY е за песента от Делибал -Mutlu Sonsu, който ще получи заради огромния успех на песента. Компанията на Улусой /не става ясно дали рекламната агенция, вероятно да, тази която ще снима рекламата/ е пред подписване на договор с известния фотограф Mert Alas, който обаче е поискал 1 млн хоно и не са били много съгласни, но Чаатай е настоял той да е фотографа . снимал е Бийбър, Мадона, Гага и тн
Партньорката за рекламата е много нашумяло име, и точно онзи ден я коментирахме с моята приятелка Неви

Тази реклама ще има успеха на онази на Киво и Барбара за Мави сигурна съм, и е успех за Чаатай, дано успее максимално да се възползва от него.
А иначе снимките от Soho House West Hollywood на Ча едно момиче, което живее близо в района, каза че като гледа са правени между 5-6 часа следобяд и времето е прекрасно
Nice weather right now in Hollywood. This picture must been taken around 5 to 6 pm today as it is 11:07 p.m. right now. Just FYI,, каза че вчера е било около 82-85 градуса по Фаренхайт /в щатите тази мерна единица използват, а не Целзий/, иси е за т-шърт и къси панталони и джапанки, ох искам и аз жегггаааа

https://vine.co/v/i6WdQIUXArr
Сега за Хазал

и малко снимки от Bank of the Broken Hearts Film
И нещо което Неви ми каза да ви споделя, че все още в дизито, трейлърите на 2-3 епизода на АФК стоят като най-гледаните толкова време след излъчването им, като ми разказва какво е било като сте гледали онлайн, и даже спомена за един профил на едно момиче във фейса ,което е пишело като се върне от работа и Неви я е чакала до1-2 часа през нощта да напише новинки, и витаги всичко е било абсолютно вярно, понеже скоро се дискутираха снимките в планината, как са отишли съвсем малко хора и са снимали без прекъсване 3-4 дни при страхотен студ и сняг, и двамата настиват, как Мелих и Хазал да си припявали песничка на сета, и Чаатай като я чул я подхванал и си я тананикал в следващите дни, та за сватбата това момиче е споделило, че са снимани и сцени за първа брачна нощ, но в последния момент са отпаднали и не са излъчени заради факта, че родителите не знаят, а там знаете имат традиции при сватбите, и не са искали да предизвикат неодобрение от зрителите и критики съответно. колкото и да се модернизирали, има неща които не са се променили почти изобщо в ТР,