Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Радвам се че не смята да се отказва от актьорлъка!
И аз Peace.Може да е късокрака,но поне не е плиткоумна за разлика от някои други в бранша newsm47.
Има силно екранно присъствие,очарование и изящество.И талант-преди всичко талант!А някои срещу нея да тичат пак няма да я настигнат  smile3503.

Бонбонче Heart Eyes

Не бях я виждала Peace Тука е още детенце, на 17 г. е и доста пухкава Wink

Мани, нека си изливат жлъчта, това не променя факта че играе във филм на любимия им биг бос Mr. Green Кат гледам, на доскорощната им любимка Сополкая няма шанс втори път да и се случи  Mr. Green Два игрални филма засне Биг бос миналото лято- в единия Хазал, а в другия Ча- нека се радват че не бяха двамата в един проект newsm47

ПП Някои хора може да не помнят какви са ги говорили преди за Хазал, ама мамата има добра памет Mr. Green

# 106
  Хазалкиния филм   не разбрах ша го промотира ли  Керем боса нема ли напрай премиера ? newsm78

Цитат
в единия Хазал, а в другия Ча- нека се радват че не бяха двамата в един проект

Ама ша бъдат в проект    рано или късно  Mr. Green и  не ги знам как ша гледатат техното божество с  кошутката ,  непрежалимата ,  късокраката   Mr. Green smile3533

Heart Eyes

С техната ДългокракаЯ  и Сополкая и видехме таланта  doh и краката и силиконЯ  Sick  А ЗА СТУДЕНИЯ ДУШ ЧЕ НЕМА АШК , МАШК     им държи студено     hahaha  Ча не е  толкова закъсал че да бъде със  Серо и я отстъпи с големо удоволствие на Керо  hahaha tooth

въй  Mr. Green Flutter

Flutter с лилавата ризка за Рори  Mr. Green тук рисува и гледа кадрите с кулежката   може и да е искал и Хазалинда да нарисува  Joy но  нема се издава Joy   и нарисува май дърво беше

И от Баръшовската визия  Flutter Crazy  

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 20:13 от femmi2

# 107
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл  Hug, безсмислено е да обръщаш внимание на хора чийто смисъл на живот е да си измислят всякакви фантасмагории, да изопачават факти от близкото минало с цел манипулиране незапознатите с тях, да се заяждат с неща, които са "писани" само в тяхната глава, не и в нашата тема, и да настройват останалите потребители в същото злобеене. Най-голямото наказание за такива е да ги удостоиш с художествения си гръб  Wink и да ги оставиш да потънат в забвение. Laughing Peace

Феми  Hug, всяка продуцентска компания гледа да промотира по един филм, а не по два едновременно насочени към една и съща аудитория. Обратното би било равнозначно да си "убият" и филмите, и парите. Заснемането е едно, а пускането в оборот съвсем друго нещо. Някой филм може да баде пуснат и години след заснемането му, а може и изобщо да не види екран, като причините за задържането му могат да са най-различни, в т.ч. и политическата обстановка.
Онзи ден, като пуснах инфото за филма на Хазал, сложих само част от него. Така или иначе нетът е затова - който се интересува и сам да си потърси каквото му трябва. По стара българска традиция обаче ние си разчитаме на готово  Laughing. Затова ще добавя нещичко, което ще ти допълни отговора защо тръгването на "Kırık Kalpler Bankası” се бави.
Като писах, че филмът е участвал във Венеция, трябваше да уточня, че не участва в официалната програма. (Може би трябваше да преведа някои от текстовете на снимките и линковете, които сложих  Thinking.) Такива събития са съпътствани от широка странична чисто пазарна програма. Bankası е участвал като един от 15-те избрани от организаторите филма от цяла Европа получаващи възможност за дофинансиране. Този път слагам и линк с превод.  Laughing Peace - http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=tr&tl=bg& … 2F5090920.article
Филмът е първият турски филм удостоен с тази възможност. - https://www.facebook.com/koprudebulusmalar/posts/865738316806545
Излишно е да казвам, че дофинансиране се търси не само защото трябват средства, а и защото това е начинът продукциите да станат с външно, международно участие. Това дава възможност един филм да бъде излъчван в други държави не като готов продаден чуждестранен филм, а като частично местна продукция. Съответно механизмите на облагане и начините на разпределение на печалбата могат да са други. Често продуцентските компании се възползват от това. Peace
Ето повечко информация за "страничната" програма във Венеция в линк (с превод от Гуги Wink) - http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=it&tl=bg& … -broken-hearts%2F

П.П. Ползвам възможността да си допълня поста, тъкмо никой не е писал след мен.
От предложените 15 филма най-голям е бил интересът към португалската драма  на Иво Ферейра Letters from War и към филма на Онур Юнлю. Ето изнесеното от директора на филмовия пазар Pascal Diot - http://cineuropa.org/nw.aspx?t=newsdetail&l=en&did=298321
Цитат
The European Gap-Financing Market, which took place for the second time, received very positive feedback from producers and financiers owing to the high quality of the projects. Co-funded for the first time by MEDIA, the event hosted 15 European projects from nine countries, with budgets ranging between €40,000 and €11 million. While some of the films are still at the script stage, others are looking for post-production support. “We had 246 one-to-one meetings, which were requested by 61 companies,” says Diot. The projects that were most in demand were 
  • the Portuguese drama Letters from War by Ivo Ferreira, which is being produced by O Som e a Fúria (Arabian Nights , Tabu)
  • and the Turkish film The Bank of Broken Hearts by Onur Ünlü.

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 13:46 от profi_1

# 108
 wavey

Профи Hug  Тенкс за инфото и разясненията за филма  на Хазал и финансиране то му  bouquet

Идем да кайм малко новости  около Чачи  Mr. Green animal037

1. Меринджея е качил снимка от ЛА  Санта Моника в далечината май е снимал Ча но може и да не е той  Thinking  Това означава че   Енгин е при Ча в ЛА  . Ако е той е и  го  е снимал в  отдалечен кадър  значи не искат да му покажат визията  Thinking    https://www.instagram.com/p/BCKOJkhHB7v/?taken-by=enginaykanat

2. Като се рових и ето кво изникна  за рекламата , която чакаме   Mr. Green

Неква си Джиджи  Joy Джиджи Хадид  моделка ли е квали е   ша снимала рекламата с Ча   1 milyon 800 bin TL karşılığında Colin’s’in marka yüzü olan Çağatay Ulusoy,  а Ча ша му платили тази сума  newsm09 според мен  няма да му платат такава сума  или поискали такава сума екипа за да я заснемат не разбрах  точно нали знайте превода на Гугито  Mr. Green

Диджи , Миджи  бива  не ми аресва ма да видим  верно ли е инфото

и физически харектеристики  требва знайм ние с коя ша снима Ча да я проучим  Naughty Joy Joy Joy Joy

Физически характеристики
Мерки    86–64–89см.
Ръст    1.78м.
Цвят на очите    син/зелен
Цвят на косата    рус

Руси патрона не харесва  , ръста уж високи аресвал за очите  сини не му аресвали от интервютата  Joy живее в Калифорния  Джиджито  

еги на Билборд

на снимките е добре  фотошопирана  Joy

# 109
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Белл  Hug, безсмислено е да обръщаш внимание на хора чийто смисъл на живот е да си измислят всякакви фантасмагории, да изопачават факти от близкото минало с цел манипулиране незапознатите с тях, да се заяждат с неща, които са "писани" само в тяхната глава, не и в нашата тема, и да настройват останалите потребители в същото злобеене. Най-голямото наказание за такива е да ги удостоиш с художествения си гръб  Wink и да ги оставиш да потънат в забвение. Laughing Peace

Феми  Hug, всяка продуцентска компания гледа да промотира по един филм, а не по два едновременно насочени към една и съща аудитория. Обратното би било равнозначно да си "убият" и филмите, и парите. Заснемането е едно, а пускането в оборот съвсем друго нещо. Някой филм може да баде пуснат и години след заснемането му, а може и изобщо да не види екран, като причините за задържането му могат да са най-различни, в т.ч. и политическата обстановка.
Онзи ден, като пуснах инфото за филма на Хазал, сложих само част от него. Така или иначе нетът е затова - който се интересува и сам да си потърси каквото му трябва. По стара българска традиция обаче ние си разчитаме на готово  Laughing. Затова ще добавя нещичко, което ще ти допълни отговора защо тръгването на "Kırık Kalpler Bankası” се бави.
Като писах, че филмът е участвал във Венеция, трябваше да уточня, че не участва в официалната програма. (Може би трябваше да преведа някои от текстовете на снимките и линковете, които сложих  Thinking.) Такива събития са съпътствани от широка странична чисто пазарна програма. Bankası е участвал като един от 15-те избрани от организаторите филма от цяла Европа получаващи възможност за дофинансиране. Този път слагам и линк с превод.  Laughing Peace - http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=tr&tl=bg& … 2F5090920.article
Филмът е първият турски филм удостоен с тази възможност. - https://www.facebook.com/koprudebulusmalar/posts/865738316806545
Излишно е да казвам, че дофинансиране се търси не само защото трябват средства, а и защото това е начинът продукциите да станат с външно, международно участие. Това дава възможност един филм да бъде излъчван в други държави не като готов продаден чуждестранен филм, а като частично местна продукция. Съответно механизмите на облагане и начините на разпределение на печалбата могат да са други. Често продуцентските компании се възползват от това. Peace
Ето повечко информация за "страничната" програма във Венеция в линк (с превод от Гуги Wink) - http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=it&tl=bg& … -broken-hearts%2F

П.П. Ползвам възможността да си допълня поста, тъкмо никой не е писал след мен.
От предложените 15 филма най-голям е бил интересът към португалската драма  на Иво Ферейра Letters from War и към филма на Онур Юнлю. Ето изнесеното от директора на филмовия пазар Pascal Diot - http://cineuropa.org/nw.aspx?t=newsdetail&l=en&did=298321
Цитат
The European Gap-Financing Market, which took place for the second time, received very positive feedback from producers and financiers owing to the high quality of the projects. Co-funded for the first time by MEDIA, the event hosted 15 European projects from nine countries, with budgets ranging between €40,000 and €11 million. While some of the films are still at the script stage, others are looking for post-production support. “We had 246 one-to-one meetings, which were requested by 61 companies,” says Diot. The projects that were most in demand were the Portuguese drama Letters from War
  • by Ivo Ferreira, which is being produced by O Som e a Fúria (Arabian Nights , Tabu)
  • , and the Turkish film The Bank of Broken Hearts by Onur Ünlü.

Проф, аз съм от тези дето ги споменаваш за старата българска традиция Laughing  добре че си пояснила Peace Но и нямам много време за ровене тези дни..... Гледам клюките на повърхността и до там.....
Фема е писала вече - вчера стана ясно че Чачовия Енгин е в ЛА уж за заснемането на рекламата, която предполагам вече е заснета че то февруари мина.... Споменава се друга фирма обаче, не бранда Д&Г (язък) Засега няма да казвам име, че повтаряйки спомагаме за слуховете, може и вече да сте прочели де, чужда е, но имат фабрика в покрайнините на Истанбул.... Фема е показала и спряганата за предполагаема партньорка в рекламата- то съдейки по известността и, по-скоро Ча ще и партнира на нея, ако е вярно че ще е тя tooth В момента наистина е Top Of The top сред моделите и рекламните лица, един от ангелите на Викториас сикрет....Джиджи Хадид огромна е и ще стърчи над Ча....Данните за ръста и, койито е постнала Феми, едва ли са верни Naughty Аз вярвам на очите си
Хубаво и съразмерно тяло но ръста и гони 2 метра...ето я, като гледам има поне 40 см. разлика в ръста с този на Ева Лонгория, а тя е 160 см :
Скрит текст:

Не съм много сигурна, но по Бг телевизиите май се върти някаква реклама за козметика с нея- Мейбълин или Макс фактор newsm78

Засега няма нищо официално, всичко е на ниво слухове, всеки писал квот му мине през акъла, даже и за хонорара на Ча hahaha

# 110
 Данните ги има в уикипедията та не знам верни ли са но пишеше че имала куп връзки  и тя кат патрона    ooooh! Joy нейните  не били слухове  разделила са с некъв певец и сИга имала връзка  не  запомних с кой  Joy

# 111
  • Пришълец

Аз се бях засилила с това,защото мислех че няма какво да обсъждам. СтраОтен Heart Eyes.

Доживяхме за нещо ново около патрона Laughing
Джиджи или Ленчето(Елена),както е първото й име на въпросната -хмм,рано е за прибързаните ми заключения .От установеното на пръв поглед обаче ми изглежда по-голяма отколкото е всъщност(20г.),другото е че данните за ръста хич не са верни Naughty-я колко се извисява над Ева Лонгория Wink(втората ми е любимка сред Отчаяните съпруги).Ако не е на токчета ще е някъде към 1,90 сигурно newsm78.А и дългите й крайници са доказателството Mr. Green.По отношение на ръцете съм много наблюдателна и отчасти права в преценката си Laughing.

# 112
Скрит текст:
wavey

Профи Hug  Тенкс за инфото и разясненията за филма  на Хазал и финансиране то му  bouquet

Идем да кайм малко новости  около Чачи  Mr. Green animal037

Скрит текст:

1. Меринджея е качил снимка от ЛА  Санта Моника в далечината май е снимал Ча но може и да не е той Thinking  Това означава че   Енгин е при Ча в ЛА  . Ако е той е и  го  е снимал в  отдалечен кадър  значи не искат да му покажат визията  Thinking    https://www.instagram.com/p/BCKOJkhHB7v/?taken-by=enginaykanat

Скрит текст:
2. Като се рових и ето кво изникна  за рекламата , която чакаме   Mr. Green

Неква си Джиджи  Joy Джиджи Хадид  моделка ли е квали е   ша снимала рекламата с Ча   1 milyon 800 bin TL karşılığında Colin’s’in marka yüzü olan Çağatay Ulusoy,  а Ча ша му платили тази сума  newsm09 според мен  няма да му платат такава сума  или поискали такава сума екипа за да я заснемат не разбрах  точно нали знайте превода на Гугито  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:
Диджи , Миджи  бива  не ми аресва ма да видим  верно ли е инфото

и физически харектеристики  требва знайм ние с коя ша снима Ча да я проучим  Naughty Joy Joy Joy Joy

Физически характеристики
Мерки    86–64–89см.
Ръст    1.78м.
Цвят на очите    син/зелен
Цвят на косата    рус

Руси патрона не харесва  , ръста уж високи аресвал за очите  сини не му аресвали от интервютата  Joy живее в Калифорния  Джиджито  

еги на Билборд
Скрит текст:

на снимките е добре  фотошопирана  Joy

Добър Ви ден. Simple Smile
Според инфото във фейса е той.
Скрит текст:
New / Çağatay Ulusoy @ Soho House West Hollywood , CA! @cagatayulusoyy

# 113
  • Варненска клюкарка

Ха и чичо ви Абдуррахман е повторил клюките за Колинс и ДжиджитУ, като е вмъкнал и датата 29 ти февруари за промотиране на рекламата! Честно казано аз също си мисля точно за тази дата, понеже в известен смисъл е различна- както знаем този ден го има веднъж на 4 години! Дано и Ча да не е веднъж на 4 години обаче.....
Драскача принципно си повтаря това което се клюкари из мрежите- миналата седмица беше писал за Хазал и план Б Wink
А Колинс джинс ги рекламираше Мурат Боз и много хубави кадри излязоха преди 2 години! И рекламата която гледах беше забавна!

ПП Марги, тя е Елена, но Джиджи идвало от фамилията Нура- дъщеря е на пакистански милионер Peace И на мен ми изглежда на по-голяма от двадесетте си години....

# 114
 ОФ ,  бе отслабнал и е надебелял ли е  с по голема брада ли  е  ooooh! нищо се не види от кадъра пуууууууууууу  #Cussing out  И защо трябва да снимка с неква си там рекламата  Ча  си е хубав  не му трабват моделки  Naughty и ко викати че ДжидтитУ   е колкот Ча на ръст  #Crazy Joy

А предната Жули лайкваше  снимки на Ча   тая видим ша мой ли устиска на медеца  Joy  ако верно снимат  рекламата че кат гледам мой препани камъни да има . За сумата тиражирана се оляли #Cussing out Ча не може да иска такава сума  . А това марка дънки  ли са Колинс джинс значи Ча ще рекламира джинси  Crazy Whistling

Марги  Hug СтраОтен е Чачослав  Mr. Green
 мед капе  Mr. Green

Heart Eyes  smile3544 smile3544

и цвекета ти подарява   Mr. Green

мъж бе  Mr. Green

ДжидтитУ пише ,че е 95 - ТИ НАБОР   тоест по гУлема от  патрона ни

Ако на 29 февруари  промотират рекламата би трябвало Енгин Айканат като мениджър  да го каже и обяви  той

# 115
ОФ ,  бе отслабнал и е надебелял ли е  с по голема брада ли  е  ooooh! нищо се не види от кадъра пуууууууууууу  #Cussing out  И защо трябва да снимка с неква си там рекламата  Ча  си е хубав  не му трабват моделки  Naughty и ко викати че ДжидтитУ   е колкот Ча на ръст  #Crazy Joy

А предната Жули лайкваше  снимки на Ча   тая видим ша мой ли устиска на медеца  Joy  ако верно снимат  рекламата че кат гледам мой препани камъни да има . За сумата тиражирана се оляли #Cussing out Ча не може да иска такава сума  . А това марка дънки  ли са Колинс джинс значи Ча ще рекламира джинси  Crazy Whistling

Марги  Hug СтраОтен е Чачослав  Mr. Green
 мед капе  Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:

Heart Eyes  smile3544 smile3544

и цвекета ти подарява   Mr. Green

Скрит текст:
мъж бе  Mr. Green

ДжидтитУ пише ,че е 95 - ТИ НАБОР   тоест по гУлема от  патрона ни

Ако на 29 февруари  промотират рекламата би трябвало Енгин Айканат като мениджър  да го каже и обяви  той
Тц, обратното.
Да снима реклама пък с коя, ще да е, Джиджи, Laughing Биджи, Mr. Green все, ще се мижи. Joy

# 116
  • Пришълец
Цитат
и цвекета ти подарява   Mr. Green
Феми,аз не щем кое да е цвеке от какъв да е Чачослав Naughty.
Скрит текст:
Чакай сама да си задоволя нагона Blush

Мда,гледам активно я проучваш ДжАджито Laughing.Да не повярваш направо #Crazy,уж наистина е '95 набор-с пет години по-малка от Ча,на мен ми се струва негово наборче,че и по-голяма Laughing.
Добра рекламна стратегия е промотирането в ден като 29 февруари  Peace.

И едно отклонение.Някой гледа ли Чепика и Халдун? newsm78
Дублажа нещо много ми дразни сетивата ooooh!-основно на мъжкият състав.Дефнето с хубав глас са я издокарали-преди време(6-7 години) в 13:30ч героинята от латино сапунка("Лицето на другата" или нещо такова) беше озвучена по същият начин Party.Тази,която гледам в момента е една такава крехка- добре й пасва гласеца..."Част от мен"-пак заглавието криволичи от оригиналното,но поне е леко за изговор.

# 117
Цитат
и цвекета ти подарява   Mr. Green
Феми,аз не щем кое да е цвеке от какъв да е Чачослав Naughty.
Скрит текст:
Чакай сама да си задоволя нагона Blush

Мда,гледам активно я проучваш ДжАджито Laughing.Да не повярваш направо #Crazy,уж наистина е '95 набор-с пет години по-малка от Ча,на мен ми се струва негово наборче,че и по-голяма Laughing.
Добра рекламна стратегия е промотирането в ден като 29 февруари  Peace.

И едно отклонение.Някой гледа ли Чепика и Халдун? newsm78
Дублажа нещо много ми дразни сетивата ooooh!-основно на мъжкият състав.Дефнето с хубав глас са я издокарали-преди време(6-7 години) в 13:30ч героинята от латино сапунка("Лицето на другата" или нещо такова) беше озвучена по същият начин Party.Тази,която гледам в момента е една такава крехка- добре й пасва гласеца..."Част от мен"-пак заглавието криволичи от оригиналното,но поне е леко за изговор.

Мутация, Mr. Green често срещано явление сред младежта. Whistling
Не, не ги гледам Чепика и Халдун.
Като се замисля обаче в имената на сериалите им, ами и в сегашния, и в този, който го спряха преди настоящия по БТТ, и не само, намирам логика в бг превода въпреки, че нямат нищо общо със самите турски заглавия.

# 118
  • Пришълец
Мутация,пък може и акселерация да е Laughing.

Не търся логика в заглавията,а в програмните решения Mr. Green-недовършили един започват втори,а най-подир пускат и трети сериал...Защо ли?!? Mr. Green Рейтингът ли нещо им куца?
Тъкмо се почувствах зарибена по Кериманчето,тя взе че спря Crossing Arms

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 21:49 от Мaргарита Н.

# 119
  • Варненска клюкарка
Марги ти си акселерация а ДжиджитУ отива към мутация smile3503 Иначе няма спор че тялото и е хубаво, но като гледам снимката на която са двете с Ева....И някак е много едро и бузесто лицето и, никак не прилича на двадесет годишна Crossing Arms

Честно казано очаквах реклама на нещо друго smile3506  да не говорим че почти се хванах за Д&Г, хем някъде надълбоко ме боцкаше една мисъл че няма как да снимат с турски модел.....Те работят със световно известни имена- френски, италиански, американски  ....  Уф и се присетих как Долчето и Габаната и онзи Ферзан Йозпетек  и тримата почитатели на мъжката любов, си харесаха Ча, и пак ми минават едни гадни мисли Rolling Eyes От друга страна бая народ от мъжкия пол, но с видимо обратна сексуална ориентация  мреше да се снима до Ча в периода на Меджезира, явно са си имали причини tooth Дано за рекламата не го докаросат пак с подобна сладникаво-изнежена визия, както беше в сериала  Sick
Сега пък като се почнат едни сравнения ма как стояли дънките на Ча, пък как на Керем (щото скоро МавитУ излизат с поредната си СерКерска реклама)

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 23:04 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт