Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
 Simple Smile wavey
Като Ви чета разбирам, че само аз съм в отбора на възприемащите Ча както изглежда понастоящем, което не означава обаче, че не бих искала да си поскъси косата и брадата.
Е, не, че сама мога да се нарека отбор, нооо и сам война е войн. Laughing
За Хазал Heart Eyes как е излезнала на снимките се изказах още снощи.

# 181
  • Варненска клюкарка
Ето тук се виждат и обувките и Laughing

и още кадри

А тука е с фен(изрязан)

Без думи съм за това черно-бялото- все едно когато го е избирала и купувала, го е нацелила с пръст докато е била със затворени очи Mr. Green  Но пък е красива Heart Eyes

# 182
Ето тук се виждат и обувките и Laughing

Скрит текст:

и още кадри

А тука е с фен(изрязан)
Скрит текст:
Без думи съм за това черно-бялото- все едно когато го е избирала и купувала, го е нацелила с пръст докато е била със затворени очи Mr. Green  Но пък е красива Heart Eyes
Ох беееее. rotfImao rotfImbo
Оперирана е от вкус откъм облекло, Rolling Eyes но в края на краищата вкус другар няма.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 17:00 от Neidjal

# 183
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug
Хазал е готина ама обувките нещо не ме кефят.

# 184
Цитат
Като Ви чета разбирам, че само аз съм в отбора на възприемащите Ча както изглежда понастоящем, което не означава обаче, че не бих искала да си поскъси косата и брадата.

ТЦ! Mr. Green И  аз съм от същия отбор  Mr. Green Flutter харесва ми сегашната му визия чок секси има мъжкарско излъчване  Peace но перчемляка ме дразни  Naughty и трябва както казваш да си поскъси  косата  брадата кат иска мой ги остай  но само да не я пусне по - дълга  ooooh!

Хазал е чок красива и изящна  Heart Eyes харесва ми и роклята и  прическата   и грима  Peace

видео нямали как е коментирала Оскарите  и кат ги споменах Честит Оскар на Дикаприо  Mr. Green най накрая го спечели  Joy А Ча  гледал ги е  Mr. Green Thinking

Newly Published Photo делибал сет  

От към поведение се е променил и то в добра насока  Peace От изгледаните репортажи на премиерите и  от началато на АфК  се забелязва държанието му узрял е и приоритете ти те му са други знай какво иска и как да го направи  Peace Никой не би си помислил даже и Ча си го е казвал че ще стигне  до тук   Peace и  ще   остане в ЛА    .

По въпроса за приятелствоту му с Енгин и че му е мениджър  така е решил  а и Енгин си го познава и знай как да го контролира  Mr. Green   Ако си спомняте  от интервютата му беше казал  че е чок ревнив и с кулежка от този бранш не можел да бъде  не искал да ги гледа как се целувала  с други   Joy Joy Joy Joy Joy личния с професионалния живот е отделно   та такива неща е отговарял ша видим ша го спазили   Mr. Green

веднага са в колаж   Mr. Green

много хубави  Heart Eyes  ако Ча си беше в Турция можеха  да бъдат в предавенето и двамата да коментират   Mr. Green  щеше настане хаос  в мрежите  Mr. Green Joy   а Ча ша загуби ума и дума кат седне до Хазалинда  Joy Simple Smile

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 13:36 от femmi2

# 185
  • Варненска клюкарка
Той Чачун един коментатор шеше да бъде..... Stop

В нощта на Оскарите хаштага ХазалКая е станал ТТ

При това съвсем спонтанно, без уговорки Peace

И понеже никой не спомена новината на деня и че това е най-коментираната личност, също и в предаването в което е била Хазал, аз да се отчета с най-новия притежател  на заветната статуетка:

Свети Лео Оскаров - мъченик го изкараха даже rotfImbo rotfImao
Ама вярно си е- 6 номинации и дойде и неговият миг Wink

# 186
 Бе ги видим в предаването седнали един до друг Mr. Green па Чачун   и да не коментира нищо се ми е тая  Mr. Green  а Чачун нали навлиза в киното  в Америка иска живей  Холивуд го чака  Mr. Green  може и да пробие в Европа но в Холивуд е трудно  но качествата ги има

Джони Деповци Mr. Green Джони Деп кат го види Чачуна и ша кай това аз ли съм ? Joy

# 187
Ча може и да пробие в Холивуд и се надявам.

# 188
Профи  гледала съм фейса му но че са качвани  фотошопове на него и Хазал  в личния му фейс  кат отворих го видех  Simple Smile и са качено когат е играл в Меджазира  hahaha

уаууууууууууууу  Mr. Green smile3544 smile3544 smile3544

с набола  лека брада  Heart Eyes

баджи  Mr. Greenпогледа му мой , устните му  са мой  Mr. Green    само у сънищата е твой  Mr. Green smile3534

Flutter

smile3544
 тук много ми харесва визията

и фестивала в Рим

newsm78  знайте ли ква е тая снимка

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 18:09 от femmi2

# 189
Профи  гледала съм фейса му но че са качвани  фотошопове на него и Хазал  в личния му фейс  кат отворих го видех  Simple Smile и са качено когат е играл в Меджазира  hahaha

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

баджи  Mr. Greenпогледа му мой , устните му  са мой  Mr. Green    само у сънищата е твой  Mr. Green smile3534

Flutter
Скрит текст:

smile3544

и фестивала в Рим

Скрит текст:

Скрит текст:
Да, сетова е, с фенка пред блока в Етилер.

# 190
  • Пришълец
Скрит текст:

Скрит текст:
Flutter

smile3544

и фестивала в Рим

Халал да ти е,имате и благословията ми Mr. Green.
Засега ми е бана не Joy,но подчертавам само засега Joy.И ще поясня защо,ако ме удостоиш с Фнимание ще ти стане интересно.Не бързай да ме режеш преждевременно hahaha.Крия го,но съм по темата:
Скрит текст:
Сигурни ли сте,че искате да го прочетете?!?  newsm78
Скрит текст:
Между градината и живота като цяло могат да се направят множество паралели.А аз с интуицията си на градинар и с малка градина изграждам огрооомна връзка.Градина е образно казано Laughing.Но гледам за момента да не назовавам нещата с истинските им имена Laughing.
Та,мила ми баджаначке обичам птички,тревички,цветчета...И то много.Свободолюбива и волна душа съм,енергична-но това са едни никому ненужни подробности Mr. Green.
Да си дойдем на думата...не съм сигурна в минал живот ли съм била или мисията ми е да бъда такава в този живот,но сега в тази приятна февруарска вечер четейки това,с което ти се иска да ме ядосаш Twisted Evil пък не успя,ме осени мисълта че си намерих най-подходящото поле за изява newsm53. Реших да стана.......градинарка Party.И без това вятър ме вее на бял кон и виждам още само цветя и рози Mr. Green.Като се замислим подрязването на трънливи рози е също като преодоляването на лошите ни настроения и гледни точки,пречещи на духовното ни извисяване и влагането на частичка здрав разум.Не се опитвай ми схванеш блуждаещата мисъл,че и аз вече не мога hahaha hahaha.Но говоря за едни изключително сериозни неща и се връщам към тях Naughty.Ще ставам градинарче,решено е!Досега не съм се занимавала професионално,но никога не е късно...Той и Енгин Айканат не беше мениджър,ама се научи да бъде Mr. Green.И аз така.На път е да се зародят едни изключително специални взаимоотношения между градина и градинар.Строго секретни и служебни.Туй е важно да се знае Naughty.Аз нямам постоянна работа,Патрона нЕма доверени хора У щатско.Ти да видиш... smile3508.Ще съм на точното място по точното време smile3508.Почти пукна пролет... Като се има предвид,че зимата е критичен момент в развитието на тревите,цветята,ако щете вземете за пример и на мъжа брадата Mr. Green,а като видяхме как Чачовата не спира да расте #Crazy,представям си как ще е през пролетта #Crazy.Рехава,ама дълга-неочаквано лоша комбинация hahaha.И тогава на помощ му отивам аз   motor.
Със зазимяването и торенето Чачослав се е справил сам,но особено важната дейност по резитбата е за мен  smile3553.Хубаво е да се направят поне няколко формиращи резитби за година,за да имаме гладки и плътни повърхности Laughing,но това важи по-скоро за декоративните храсти.При Чачовата брада процедурата ще я повтаряме няколко пъти седмично,не годишно Naughty.Поливане  newsm78 май няма да е необходимо,по-добре да не го предразполагам към гъбни заболявания Laughing.Не си заслужава отделяне на средства за поливна система Stop,но пък той Чачо май беше учил макар и неизучил докрай Напоителни системи или на мен ми се струва newsm78.Както и да е,ще се консултираме като му дойде времето...
От първа необходимост ще е мулчирането-за намаляване на активността на почвените гъби и насекоми.На Чачо брадЪта ше му я пазя предимно от насекоми Laughing,че не се знае в кой момент ще реши да се прави на гостоприемна и да приюти въшки hahaha ...

При храстите се води окопаване,на мен ми се ще да го нарека изкореняване-но няма как да стане  Tired.Ако не друго поне ще се погрижа да се обръсне и подстриже Party.Ще го понауча и на някоя друга думичка и кат се прибера в Булгаристан по тИлИфона ще ми припява нещо от сорта на онова стихотворение (все пак трябва да съм спокойна Naughty)

„Ти си там, а аз съм тук.
Аз съм сам, а ти си с друг.
Праз, пипер, домати, лук —
имам пресен зеленчук.
Имам си и остър ум.
Ако чуя само шум,
дръпвам ей така канапа,
както се отскубва ряпа.“

Joy Joy Joy

И като заключение(изпуснах му вече края бръснар ли ще бъда или градинар  tooth),едно е сигурно-ще му е премахната брадата,едновременно с това ще се отървем и от плевелите на старите му навици и ще бъде вече мъж-мечта Naughty

Демонстрирам Mr. Green

Визуално ще го издокарам приблизително като частта У лЕво Heart Eyes и тогава вече няма да ми е "Бана не"... hahaha

Благодаря за вниманието,ако някой се е прежалил да ми изчете простотията до долу Grinning.

Но е главно заради Феми hahaha,пък и хаповете не си пия напоследък  smile3537

# 191
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Николова, още преди да стигна до последното ти изречение, реших, че си прекалила с хаповете. Mr. Green hahaha hahaha

# 192
  • Варненска клюкарка

Тези се изпотрепаха да правят трендове- всяка седмица имат ТТ за Фериха Wink  При това като гледам са спонтанни, не нагласени с предварителни уговорки за туитване!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 09:26 от Беллора

# 193
Здравейте Simple Smile и честита Баба Марта.
Скрит текст:
Гледах нашия Ръза в сериала "Денят, в който е написана съдбата ми".
Скри ми шапката с игра Метин Чекмез особено в епизодите, в които играеше парализиран.
В тези серии изразяваше емоции само с очи, като, че ли в този сериал направи по-силна игра отколкото като нашия Ръза в АФК.
Маргиии, Марги. newsm62

# 194
 wavey

Снимката била сетова с фенка     ма мноУ  нежен с фенкта  ааааааааааааа искам и аз  Joy Joy Joy Joy нали уж вчера щеше промото  на рекламата Абдул рахманчо нали тЪка писа  Joy

Баджи слушай фнимателнУ Naughty Joy

Аз също  обичам цвекета и растения и градинки  Mr. Green Ако имах  дворче щях да се грижа и да си засаждам цвекета  Heart Eyes  Ти ще ме учиш  на  озеленяване  Joy  или па Чачослав ша ма научи Mr. Green  smile3508  учил е напоителни систиеми  и  с маркуча  ша ни разлажда  Mr. Green Joy Чачовата брада и сам мой си я махне  ти се погрижи да не гъмжат насекоми около него и секви  твари и гадинки  Sick  Трябва го пазим от женски гадинки  Naughty той не е женкар ма знайш налитат му ,   защото е неустоим  Mr. Green ти мой го не аресваш с брада ма има коит го харесват  .   и фнимавай ка ша го подстрижеш    искам да е  леко късо подстриган с оформени бакенбарди  Naughty Crazy

Емирова причоска

Heart Eyes  какъв поглед бе  Flutter

това сладурче чаровно ми е от резервите  Mr. Green  та  мога ти го дам за ползване  Mr. Green щом  си ми отстъпила Ча    за мУмента  Joy

ет ти го в горичката   Mr. Green hahaha

и ми дай гушки чи ми е  нещо кофти     ooooh! Sad

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 15:13 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт