Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 271
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Още у мъглата ...
Хилоуууууууууу, честита Баба Марта, къщовнички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бъдете здрави, весели и щастливи  Hug Hug Hug

Вярно съвсем се затрих Rolling Eyes Whistling Наистина нещо лудо красотнене ми се заформи от различни фронтове Whistling Whistling Намирам временце за шопчета, минаване набързо през туити и спорадично меткане към Ашка Wink Grinning

Хазал е много хубава на снимките на Оскар студиото Heart Eyes Heart Eyes
Чачун си е същият в последните няколко месеца Laughing Ставаааа Laughing

И сега чакаме с какви проекти ще се заловят  Party Party Party Дано е нещо хубаво и добре избрано, че наистина голяяяяма тъпканица от дизита е Laughing Peace

Разбрах, че сте ги меткали шопчетата (от Феми Hug Heart Eyes Heart Eyes у кафето Laughing), радвам се, че са ви харесали, ама много малко матриал имаше, та са малко Laughing

# 196
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честита Баба Марта, мили съдиспансернички!  Hug Hug Hug

Габче  Hug, радвам се, че намери време да минеш от тук. Grinning Hug Габелфитата ти са страхотни, както винаги!  Heart Eyes

# 197
 Габунче Hug Heart Eyes   Става патрончика нали  Mr. Green  и  визуално и от към поведение си личи   промяната му нищо общо с поведенческото му в Прилива  

твое е ли е шопчето , което си  метнала или ?

жадувана целувка си беше и си личеше  Mr. Green какво ли не виде тоз прословут ап.10   не беше Тирбушонова  Mr. Green не беше Руята  , Джансуто и целото уни  ooooh! Joy Сахерката  и тя изпробва мебелите  #2gunfire

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 16:16 от femmi2

# 198
  • Още у мъглата ...
Честита Баба Марта, мили съдиспансернички!  Hug Hug Hug

Габче  Hug, радвам се, че намери време да минеш от тук. Grinning Hug Габелфитата ти са страхотни, както винаги!  Heart Eyes

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерсии Hug Hug

Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes Не, не е мое, пък е и колажче това Grinning Peace

# 199
Честита Баба Марта!
Колажчето е готино. Heart Eyes
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 200
  Габи   ша напрайш от твойте Габелфита Grinning с новата снимка на Хазалинда

въй трапчинките на кръстчето Blush   Mr. Green Crazy

# 201
  • Още у мъглата ...
  Габи   ша напрайш от твойте Габелфита Grinning с новата снимка на Хазалинда

въй трапчинките на кръстчето Blush   Mr. Green Crazy

LaughingМожи, можи Wink Трябва време и вдъхновение  Wink Laughing Party Party

# 202
  • Пришълец
Ето ме и мен Laughing
Скрит текст:
Бели небесни мечти,
червени блестящи лъчи,
пролетно слънце изгрява,
ново начало обещава...

ет ти го в горичката   Mr. Green hahaha

и ми дай гушки чи ми е  нещо кофти     ooooh! Sad
Феми,нимоЙ ми го втика тоя.Не сакам го Mr. Green.Ни в горичка,ни полето,ни на морето...  Naughty.Май наистина ти е кофти  Rolling Eyes.Дано се почувстваш по-добре от това hug spoko.

# 203

Маргииииииии не моа та разбера ти къв еркек сакаш  Mr. Green

Ча с маркуча  за тебИ  Mr. Green

барабанчика е за мени  Mr. Green Flutter
  жестоко  Crazy дано продължи с барабаните    и да ни покаже нови умения  Crazy

Joy Марги глей ка си седнала до Чачослав    тамън ти е паднал да го окастриш с градинарската ножица  Mr. Green

Heart Eyes чок красиво    ако не в сериал във филм поне да си партнират няма да са непознати  Mr. Green Wink

пишат за предаването
http://www.izlenenhaber.com/iste-hazal-kayanin-yeni-imaji/3599/

Mr. Green

баджи    знам че ще ти хареса   като го видех и си викам   само за теб е  Joy Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 21:00 от femmi2

# 204
Сториха ми се познати обувките й и с право(10).

https://gecce.com/fotogaleri-hazal-kayanin-son-goruntusu-saskinlik-yaratti?p=1

# 205
  Наде  Hug Запомнила си  обувките  Mr. Green била е със същите  , когато се селфиха с Ча

Аркадашите на Ча  не разбрах  геджето ми преведе нещо за филми и са женат   кат се върне от Щатите  сватбарин ша бъде  и на Кенан и на аркадашите си
 https://gecce.com/fotogaleri-derya-sensoy-seckin-ozdemir-ile-evl … meyi-dusunuyor-mu

# 206
Не оттогава Феми, Hug а от снимка №10 както съм я отбелязала, пак беше по някакъв повод.
Тази година определено е сватбарска Mr. Green за комшиите.

# 207
 Белчето кат се появи ша ни кажи от кога е снимката с обувките  но си мисла ,че  е от селфито  Thinking

Рори  Hug  Ко ша кайш за прословутия ап .10  Joy колко народ мина през него  #Crazy Joy

Mr. Green Енгин или Чаатай  кат ги гледам обрасли съм за Ча

Heart Eyes

# 208
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!  bouquet
ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И МНОГО ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!

Гледам снимчиците на Хазал, гледам и тези от Оскарите и установявам, че тя е готова за това събитие. Няма проблем с дрескода /деколтета/ и направо ще се слее с обстановката. Пожелавам й след време и тя да се снима със статуетка в ръцете.

Марги, Ча и той градинарче като тебе. Полива градинката босичък. Романтика! Ама грабвай вече ножиците де. Гледай как Феми хитро те пързулна в резервичките ....

Феми, ап.10 е кат черна дупка - никого не връща. И който мине през/пред него живота му се преобръща.
Даже и Юнал и Айсун няколко пъти кат влязоха вътре и замалко да се бракуват отново. А Левент само от портичката прихвана и три години живя с Ферка "далеч от тези неща".  Mr. Green
Голяма работа тоз апартамент!

# 209

Цитат
Марги, Ча и той градинарче като тебе. Полива градинката босичък. Романтика! Ама грабвай вече ножиците де. Гледай как Феми хитро те пързулна в резервичките ....

ха  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha   Рори ма тя баджито го нище резервния  ти сакаш ли го   Mr. Green

Гьокхан само го разметам   hahaha

Рори  Mr. Green    https://www.youtube.com/watch?v=5wM39ZuoOdM

Общи условия

Активация на акаунт