Голяма сладурана е.

С другите три не, с две от тях игра и ако се повтори няма да е скоро, но Мерве е под въпрос, бъррр.

И аз бех каг тебе но коафьорката ми е печена и съм мнооооооооо доволна запазва ми дължината и ме боядисва с много хубави натурлни бои безвредни и е получила е много хубави цветове и се разбрахме да ме боядиса за рождения ден в шоколадово кафяво или тъмно кестеняво от към русо вика че ша ми ходи цвета на лицето .
а фарах не знам току виж верно му ги набутат
с Тубата и Сера абсурд да играе
ако играе с Сера бибшата Керо ша то бие Чачун
Енгин нема позволи да играе със дългокракая 

А и Хандето ще започва да снима сериал, римейк на Бриджит Джоунс- ако се получи ще е ангажирана, но и да не се получи, не я виждам тая безлична женица до Ча
И биг боса не вярвам да е толкоз кьорав....Вече сърбаха попарата на оная кифла Сера, сега ще търсят някоя почти неизвестна и нестрадаща от звездна болест
Ама вие май говорите за друго Ханде 

Отдавна ми премина Чачопатията че да се вълнувам от такива неща....
Маргарела не успя го окастри ша го остай на Дуди го опаразити 
да рекламира квото е подписал ако ще и за дъвки и близалки да е подписал не ми дреми вече за рекламата искам само си окастри перчема да е късо подстриган .
но много променена
Направо се чудя как сериала е изкарал толкова време на екрана-ни актьори, ни сюжет.
.Видимо е понапълняла,крачетата като жабешки бутчета
.Не това ме дразни обаче-лицето,говоря за лицето...Неузнаваема е направо.Косата й една такава никаква.Хич не ми харесва в този вид
.И нека не се тълкува,че и нея вечно я искам русото Барби.В един по-ранен период,също не беше зле.И веждите си бяха нормални:
-Вятър в тополите,или побългареното Мечтатели.Героинята й се казваше Лейля.Не остана време от денонощието,в което да не го бяха давали този сериал по телевизията
.
.Аз нея намирам за безлична.Има толкова груби черти и е последната която искам да видя до Ча...
.Не ме грабнаха,няма и да успеят да ме грабнат.Мина ми мерака да гледам.И двете героини не ми харесват,но тази на Дамла и самата тя ме дразнят повече.Преустанових за момента срещите си с тях
.
.Видимо е понапълняла,крачетата като жабешки бутчета
.Не това ме дразни обаче-лицето,говоря за лицето...Неузнаваема е направо.Косата й една такава никаква.Хич не ми харесва в този вид
.И нека не се тълкува,че и нея вечно я искам русото Барби.В един по-ранен период,също не беше зле.И веждите си бяха нормални:
-Вятър в тополите,или побългареното Мечтатели.Героинята й се казваше Лейля.Не остана време от денонощието,в което да не го бяха давали този сериал по телевизията
.
.Аз нея намирам за безлична.Има толкова груби черти и е последната която искам да видя до Ча...
.Не ме грабнаха,няма и да успеят да ме грабнат.Мина ми мерака да гледам.И двете героини не ми харесват,но тази на Дамла и самата тя ме дразнят повече.Преустанових за момента срещите си с тях
.

ТамЪн за нашия патрон е 
Тези дни ще лъсне в соц мрежите, няма да останем неразбрали
Преди десетина дни излезе инфо че влиза в в един от излъчващите се в момента в Турция сериали, името му нищо не ми говореше и не го запомних. Чудех се къде беше тръгнала с голямата кошница, че и с онзи заспалия от Меджезира
Аз съм виждала всички, с изключение онази със шлифера с наградата. Ама то толкова много снимки излизаха с този шлифер, та вече като видя нещо започнам да се питам виждала ли съм го преди или не съм 
На мен всичките му герои са ми еднакви и не се впечатлявам много от изпълненията му
На мен и сериала по Бтв-то ми е тъп, в началото почна добре, но е наивен - ще и направят на една жена ин-витро и тя няма да разбере
То в едната си част и сурогатството е предшествано от инвитро, но тук става въпрос за взет собствен генетичен материал! Повярвайте, няма как да и нацъфкат яйчниците правейки и т.н. пункция на яйцеклетки и тя да остане в неведение......А на другата от един преглед с ехограф и казаха че яйцеклетките и не са годни- яйцеклетките, не яйчниците
не ренген, ами око скенер
Хората колко тестове правят за да установят такъв проблем.....Хеле и останалите действия на героите.... Смятайте щом от скука поглеждам новия български сериал(а аз български не съм гледала, освен два сезона от Столичаните) по Нова.....
От месеци имам проблеми с лявата ръка, уж възпален или прищипан нерв, но не минават болките, днес пак започнах курс с инжекции- кортико стероиди, едно друго лекарство и инжекционни витамини- здраво ще ми надупчат четирибуквието, дано поне да има ефект.... 
.Пък докато се наканя и взе,че се разписа
.Та се връщам да редактирам,да допълвам,да си кажа каквото имам
.
.
,едва ли има какво повече да покаже.Обаче тези негови погледи-хем смешни,хем страшни-убиват ме направо
.И тропането по масата...
.Бях на път да кажа,че героят му в 1001 нощ най ми хареса,но спрях да помисля.Не,не е така.Те са му еднотипни персонажите-несправедливи традиционалисти.Само защото синът му Ахмед се оженил без благословията му го отритнал и му обърнал гръб.Ами Шехерезада,която отиде да го моли за помощ заради болното си момченце
добър е 

с усмивката от снимката си е напрао естествена
винаги сам го казвала че нямаа го харесам и ме грабне ,Ча в ПО

,но преди беше споменала Серенай.Знаеш коя е,виждала си я,сигурно ти е ясен и сериалът...
.Не тя е тази,която го подведе.Нито пък той нея.В любовта няма правила.Едва ли ако е имала намерение да е с него,нямаше по-рано "да му се предложи".Според мен Бихтер в началото търсеше крило под което да се скрие,в лицето на Аднан.Не беше за пренебрегване факта,че той е богат и...този,на когото Фирдевс е хвърлила око.Идеалният повод-не толкова парите,колкото злобата към родната й майка.
.Всичко започна,когато той (Бехлюл) боледуваше,а в огромната къща нямаше никого освен Бихтер.Сервира му супичката и онзи взе да хлътва оттогава
.Силно подействаха и върху нея,и върху мен-последното,което Бихтер очакваше да чуе от него,но на практика беше вярно...Препоръчани теми