Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 872
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
От изброените бих искала да видя Чаги с Ханде, но няма да гласувам.
Голяма сладурана е. Heart Eyes
С другите три не, с две от тях игра и ако се повтори няма да е скоро, но Мерве е под въпрос, бъррр. Sick

# 556
 Марги като посадиш  китките   ги пукажеш Naughty И аз  бех каг тебе но коафьорката ми е печена  и съм мнооооооооо доволна запазва ми дължината  и ме боядисва с много хубави натурлни бои безвредни  и е  получила е много хубави цветове и се разбрахме да ме боядиса за рождения ден в шоколадово кафяво или тъмно  кестеняво от към русо вика че ша ми ходи цвета на лицето .

В анкетата пУзнай за коя партньорка  гласувах Mr. Green   а Ча нема играй с Мервето  Peace а фарах не знам  току виж верно му ги набутат  Sick #Cussing out  с Тубата и Сера абсурд да играе  hahaha ако играе с Сера бибшата Керо ша то бие   Чачун   Mr. Green box  Енгин нема позволи да играе със дългокракая hahaha

в бг  клюките  иблогове е отразено , че Чаатай се е върнал в родината  Joy

и пореден атентат хич не е добре случващото  затъваме   хората в страх ша живеят  ooooh!

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 20:14 от femmi2

# 557
  • Варненска клюкарка
Няколко рядко, публикувани и 1-2 нови-стари Peace
Първата я дават за нова, но на мен ми прилича на колаж, още повече че съм виждала Ча със същата тениска облегнат на БМВ-то ...

Не се тревожете излишно- нито Хандето нито Мервето ще се класират на първа линия до Ча Peace А и Хандето ще започва да снима сериал, римейк на Бриджит Джоунс- ако се получи ще е ангажирана, но и да не се получи, не я виждам тая безлична женица до Ча Naughty И биг боса не вярвам да е толкоз кьорав....Вече сърбаха попарата на оная кифла Сера, сега ще търсят някоя почти неизвестна и нестрадаща от звездна болест  Peace Ама вие май говорите за друго Ханде newsm78
А Батю му Дуди сигурно вече е подострил ножиците tooth
Честно казано вече така ми писна от игричките им в стил тука има тука нЕма че ми е все едно какво ще рекламира и ще рекламира ли въобще.... Каквото- такова и когато-тогава Peace Отдавна ми премина Чачопатията че да се вълнувам от такива неща....

ПП Този път няма да мога да гледам ЗП, не и в този час Rolling Eyes Има 3 сериала, които колкото и пъти да съм ги гледала, пуснат ли ги по тв-то ме привличат- АФК, ЗП и Мелодията. Последния отдавна не са го давали, време му е и на него пак Mr. Green

# 558
   Бай Дуди   бръснача требва подостри  Mr. Green hahaha Маргарела не успя го окастри  ша го остай на Дуди го опаразити  Joy

и  на мен ми писна това шикалкавене  за рекламата #Cussing out да рекламира квото е подписал   ако ще и за дъвки и близалки да е подписал    не ми дреми вече за рекламата  искам само си окастри перчема  да е късо подстриган .

В   маалътъ  четох нещо че ша одил в Милано на ревю на Долче и Габана ша бъдел сред гостите и елита 

# 559
  • Варненска клюкарка
Хазал в журито на фестивала през 2012 г. Провеждал се на 2 години Peace

# 560
Статия за Джейда Атеш, напълняла ли е, що ли, newsm78 но много променена Confused ми изглежда?!
С чичи нищо смислено не разбрах.

https://gecce.com/fotogaleri-ceyda-ates-benden-kotu-haber-alamazsiniz?p=1

Според мен първата снимка е колаж, а другите, които са си реални съм ги виждала няколкократно.
Ивче, не знам за коя Ханде говориш, но ние имаме предвид ето тази,
Скрит текст:
Марги публикувала нейна снимка. На мен лично ми е много симпатична, току що свърши летния сериал, в който участваше и аз го гледах чат-пат.
И друго, което се сещам в момента.
Позагледах Розите с наш КаПтан, с Дамла са ми трагедия като екранна двойка, а с другата още повече, сюжета е мани, мани, стигнах до някъде и усещам, че не мога да продължа. no Направо се чудя как сериала е изкарал толкова време на екрана-ни актьори, ни сюжет.
Е, това е моето мнение, но знам, че за всеки влак си има пътници.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 23:00 от Neidjal

# 561
  • Пришълец
Къде се изгуби народа Laughing,внимавайте с вятъра.Мен днес успя да ме стресне и принудително да ме прибере от "фитнеса".

Наде,както винаги си тактична Laughing.Е,аз това не го умея Mr. Green
Според мен Джейда е не просто променена,направо се е загрозила ooooh!.Видимо е понапълняла,крачетата като жабешки бутчета Joy.Не това ме дразни обаче-лицето,говоря за лицето...Неузнаваема е направо.Косата й една такава никаква.Хич не ми харесва в този вид Naughty.И нека не се тълкува,че и нея вечно я искам русото Барби.В един по-ранен период,също не беше зле.И веждите си бяха нормални:

За пръв път я видях в този сериал Peace-Вятър в тополите,или побългареното Мечтатели.Героинята й се казваше Лейля.Не остана време от денонощието,в което да не го бяха давали този сериал по телевизията Laughing.Големи промени търпеше,вероятно заради рейтинга newsm78.

Наде,Бел има предвид Ханде Доандемир вероятно Thinking.Аз нея намирам за безлична.Има толкова груби черти и е последната която искам да видя до Ча...

За Каптана и Розите съм на същото мнение Peace.Не ме грабнаха,няма и да успеят да ме грабнат.Мина ми мерака да гледам.И двете героини не ми харесват,но тази на Дамла и самата тя ме дразнят повече.Преустанових за момента срещите си с тях Mr. Green,продължавам само с Ашка и Чепиков по Бтв.И като го споменах-всичките му герои на Метин Чекмез спят в будно състояние Joy.

# 562
 wavey

Как сте   ? Бел  ти как си ? Hug

въи  бе   Whistling ах Mr. Green newsm03 smile3544

сет на АфК  не ги бех виждала Peace

Mr. Green как би изглеждал в истфрическо дизи

Марги  и мен  не ме грабнаха розите      #Crazy Дамлата   и другите  спрегани за партнери   не ги  искам Sick

и гифове ,  които мфгат се копират  си набарах в нета

Grinning

ап 10 Mr. Green

фрас  Mr. Green box

# 563
Къде се изгуби народа Laughing,внимавайте с вятъра.Мен днес успя да ме стресне и принудително да ме прибере от "фитнеса".

Наде,както винаги си тактична Laughing.Е,аз това не го умея Mr. Green
Според мен Джейда е не просто променена,направо се е загрозила ooooh!.Видимо е понапълняла,крачетата като жабешки бутчета Joy.Не това ме дразни обаче-лицето,говоря за лицето...Неузнаваема е направо.Косата й една такава никаква.Хич не ми харесва в този вид Naughty.И нека не се тълкува,че и нея вечно я искам русото Барби.В един по-ранен период,също не беше зле.И веждите си бяха нормални:
Скрит текст:

Скрит текст:
За пръв път я видях в този сериал Peace-Вятър в тополите,или побългареното Мечтатели.Героинята й се казваше Лейля.Не остана време от денонощието,в което да не го бяха давали този сериал по телевизията Laughing.Големи промени търпеше,вероятно заради рейтинга newsm78.

Наде,Бел има предвид Ханде Доандемир вероятно Thinking.Аз нея намирам за безлична.Има толкова груби черти и е последната която искам да видя до Ча...

Скрит текст:
За Каптана и Розите съм на същото мнение Peace.Не ме грабнаха,няма и да успеят да ме грабнат.Мина ми мерака да гледам.И двете героини не ми харесват,но тази на Дамла и самата тя ме дразнят повече.Преустанових за момента срещите си с тях Mr. Green,продължавам само с Ашка и Чепиков по Бтв.И като го споменах-всичките му герои на Метин Чекмез спят в будно състояние Joy.

Много, Laughing само кога искам. Mr. Green
С тази си визия на Чачун би му ходило в исторически сериал(поне от това, което виждам на фотката).
Може да не ме кефят Розите, но пък КаПтана и там праска яки целуфани Laughing като тези му с нашата Неотказваща. tooth
Метин/Зия в сериала по БТВ ме смая с игра когато играеше само с очи(героя му беше болен и затова, попрехвърлих го в нета), много е добър и в АФК беше дразнител, и все не разбрал. Laughing
Ако такъв е мантелитета на комшиите-интригантсване, слухтене, лъжене на всяка крачка без срам, пази Боже. doh #Puppy dog ooooh! #Crazy Tired
Аха, ясно Марги.
Ивче,
Скрит текст:
как си?

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 15:28 от Neidjal

# 564
  • Варненска клюкарка
Да за Доандемир става въпрос, направо като ги видя някои да я спрягат тая леля с Ча, то Хандета много, а аз първо за въпросната се сещам Laughing  Това Ханденце което е показала Надето е много сладко, някак ми прилича малко на младата Катрин Зита Джоунс- по скоро по закачливо повдигнатите ъгълчета на устните Thinking ТамЪн за нашия патрон е Peace
За Джейда разбирам само че пише лоши новини, ама какво-що 33uu Тези дни ще лъсне в соц мрежите, няма да останем неразбрали Peace Преди десетина дни излезе инфо че влиза в в един от излъчващите се в момента в Турция сериали, името му нищо не ми говореше и не го запомних. Чудех се къде беше тръгнала с голямата кошница, че и с онзи заспалия от Меджезира Sick

Вчеращните снимки ги наринах от рускините, хем писах че мисля че горната е колаж заради оригинала който съм виждала, облегнат до БМВ-то ама я сложих и нея hahaha Аз съм виждала всички, с изключение онази със шлифера с наградата. Ама то толкова много снимки излизаха с този шлифер, та вече като видя нещо започнам да се питам виждала ли съм го преди или не съм tooth
Цитат
И като го споменах-всичките му герои на Метин Чекмез спят в будно състояние 35.
Ха ха, баш Peace  На мен всичките му герои са ми еднакви и не се впечатлявам много от изпълненията му Wink На мен и сериала по Бтв-то ми е тъп, в началото почна добре, но е наивен - ще и направят на една жена ин-витро и тя няма да разбере smile3537 То в едната си част и сурогатството е  предшествано от инвитро, но тук става въпрос за взет собствен генетичен материал! Повярвайте, няма как да и нацъфкат яйчниците правейки и т.н. пункция на яйцеклетки и тя да остане в неведение......А на другата от един преглед с ехограф и казаха че яйцеклетките и не са годни- яйцеклетките, не яйчниците hahaha  не ренген, ами око скенер Joy Хората колко тестове правят за да установят такъв проблем.....Хеле и останалите  действия на героите.... Смятайте щом от скука поглеждам новия български сериал(а аз български не съм гледала, освен два сезона от Столичаните) по Нова.....
Истината е че последните години турските дизита са на много ниско ниво, направо на конвейр карат с банални и евтини историйки! Няма го дълбокия замисъл, увличащата история, актьорския каст на повечето не струва.....

Скрит текст:
Здравословно съм нито добре, нито кой-знае колко зле, хрема и драскане по гърлото- колкото да ми е криво и сама да не мога да се трая... tooth От месеци имам проблеми с лявата ръка, уж възпален или прищипан нерв, но не минават болките, днес пак започнах курс с инжекции- кортико стероиди, едно друго лекарство и инжекционни витамини- здраво ще ми надупчат четирибуквието, дано поне да има ефект.... Praynig

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 17:00 от Беллора

# 565
  • Пришълец
Хади бе,Ивче Laughing-чакаме те като топъл хляб.Кажи,че си добре да се успокоим...
Оххх,това беше закачка за пръв и последен път в темата Laughing.Белка си ми е по-лесно и това е Wink.Пък докато се наканя и взе,че се разписа Wink.Та се връщам да редактирам,да допълвам,да си кажа каквото имам ooooh!.
Скрит текст:
Дано инжекциите ти помогнат Praynig.

Не е ново,отпреди няколко дни.Не е и окончателно,но слагам.Като няма друго около патроните Mr. Green:

Съдейки по цифрите май активността е по-висока при жените,за тях повече се гласува

За нашият Чепик-да съм впечатлена е силно казано Stop,едва ли има какво повече да покаже.Обаче тези негови погледи-хем смешни,хем страшни-убиват ме направо  hahaha.И тропането по масата... Joy.Бях на път да кажа,че героят му в 1001 нощ най ми хареса,но спрях да помисля.Не,не е така.Те са му еднотипни персонажите-несправедливи традиционалисти.Само защото синът му Ахмед се оженил без благословията му го отритнал и му обърнал гръб.Ами Шехерезада,която отиде да го моли за помощ заради болното си момченце Rolling Eyes.Това им е навярно самата действителност...
И да-в последно време сериалите им се бутат като микроби и качеството им все повече ще се влошава.

Български сериали гледах преди време,но този по Нова все още не.
Стъклен дом,Домашен арест,Столичаните,Тя и той.Ще включа към списъка и Клиника на третия етаж,но спомням ли си нещо и какво си спомням от него не е ясно Laughing.Доста отдавна го даваха.

# 566
Феми, май си онагледила т.н. усмивка - протеза.  Mr. Green Ако в целия ПО е толкова естествен и артистичен направо си е плюл на имиджа постигнат до момента. Ако първо го бях видяла там никога нямаше да ме грабне като актьор.

Джейда е много сладка като брюнетка. А на снимката на която изглежда подпухнала ми се струва, че е малко деформирана заради ъгъла от който е снимано.

Отказах се от войната на розите окончателно.

Със ЗП напреднах доста и докато го пуснат по БТВ сигурно ще съм го свършила. Хубав е филма, спор няма, но не ме грабна като емоция, за да го гледам и по ТВ. Освен това аз тая двойка Бихтер - Бехлюл не я харесвам. Никак не усещам химия, а освен всичко друго смятам че Бихтер го подведе да я забележи и да се влюби в нея. Просто тя е от жените които имат нужда да разбиват мъжките сърца. Съвсем не смятам, че тя е страдала от любов по Бехлюл когато са го сгодили за Нихал, а от намерението му да бъде верен на младото момиче и с това да отблъсне жена като Бихтер. Според мен тя не понася мисълта да бъде победена от Нихал. Независимо какво точно изпитва Бехлюл към всяка от тях намерението му да не наранява Нихал отказвайки се от Бихтер вече е загуба която хитрата Бихтер не може да понесе. Тя никак не изпитва вина по отношение нито на Аднан, нито на Елиф, още по-малко към Нихал в следващите серии /когато стигна до там вероятно още повече няма да я харесвам/. Външната й красота не може да ме накара да симпатизирам на връзката й с Бехлюл. Той вече е много хлътнал и чувствата му, и вината му към чичото и годеницата и вътрешната му борба са истински. Обаче у Бихтер няма такава борба. Напротив тя нарочно му се вре в личното пространство, пред очите му се натиска с мъжа си и го гони във всеки момент в който й попадне пред очите. Тя изобщо не уважава опитите му да спазва дистанция, единствено се крие от Аднан за да не секне кранчето с финансови облаги за нея, майка й и мъжа на сестра й. Съвсем видимо е че се е оженила за чичко паричко. За мен Бихтер не е по-различна от Фирдевс и щеше да е същата че и по-лоша на нейните години.

Пункция на яйцеклетки се прави под упойка и ако жената не е правила специална стимулация, но се е съгласила на упойка за нещо друго като медицинска интервенция могат и яйцеклетки да й вземат без да разбере. Но за да се направи пункцията в подходящия момент - когато яйцеклетките са узрели се прави фоликулометрия с ехограф и се слага инжекция за да се таймира овулацията от там и пункцията. Трансфера на ембрионите по принцип не е под упойка, но ако се прави нещо умишлено може да се направи и под упойка. Ако държат една жена упоена /упойката също се слага като инжекция т.е. може жената да не знае че я упояват/в подходящия момент за прегледа с ехограф, пункцията, а след 3 до 5 дни отново я упоят за трансфера може и да й направят инвитро без да разбере. Инжекции за стимулация и за таймиране на овулацията могат да й сложат като я накарат да си мисли, че й слагат лекарство за нещо си. Усещанията след това могат да се сбъркат с тежък ПМС.

# 567
 АААААААААААА  капитана  праска целуфани  Crazy   добър е   Mr. Green Simple Smile

правилно Naughty

ха Mr. Green сцената чаршафната  Mr. Green ‎Delibal‬

оф,   ша му накалцам перчемааааааааааа  Mr. Green smile3553

Mr. Green

Рори това е  низто  в сравнение  с протезите в ПО  Mr. Green Joy    с усмивката от снимката си е напрао естествена Peace Joy  винаги сам го казвала че  нямаа го харесам   и  ме грабне ,Ча  в ПО Naughty #Crazy no

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 18:11 от femmi2

# 568
  • Пришълец
Феми, май си онагледила т.н. усмивка - протеза.  Mr. Green Ако в целия ПО е толкова естествен и артистичен направо си е плюл на имиджа постигнат до момента. Ако първо го бях видяла там никога нямаше да ме грабне като актьор.
+1 за червеното Peace
Това,което е сложила Феми е от репортаж във връзка с АФК,ако не се лъжа малко преди края на Прилива.По-добре е в сравнение с истинските му протези и все пак не е най-хубавото което сме виждали от усмивката му...
И все искам да те питам Рори-ти ПО погледна ли го?Със сигурност не си го изгледала,такива сред нас няма,чиято нервна система да е издържала от началото до самият край Joy,но преди беше споменала Серенай.Знаеш коя е,виждала си я,сигурно ти е ясен и сериалът...

Бързо напредваш със ЗП Laughing.
Според мен привличането между Бихтер и Бехлюл дойде от само себе си Thinking.Не тя е тази,която го подведе.Нито пък той нея.В любовта няма правила.Едва ли ако е имала намерение да е с него,нямаше по-рано "да му се предложи".Според мен Бихтер в началото търсеше крило под което да се скрие,в лицето на Аднан.Не беше за пренебрегване факта,че той е богат и...този,на когото Фирдевс е хвърлила око.Идеалният повод-не толкова парите,колкото злобата към родната й майка.
После дойде и другото.Хич не знам кой как я усеща химията,но според мен я имаше Wink.Всичко започна,когато той (Бехлюл) боледуваше,а в огромната къща нямаше никого освен Бихтер.Сервира му супичката и онзи взе да хлътва оттогава Mr. Green.Според мен ситуацията не беше предвидена от страна на Бихтер.

После:тя и от любов страдаше,не само от злоба и на инат.Не знам докъде си,но като напреднеш още ще видиш,че Бихтер иска да запази нещо в себе си като символ на любовта им.Не мисля,че това е просто,за да задържи Бехлюл.
Безскрупулна е и не изпитва вина по отношение на никого-от тези които си споменала най-малко спрямо Елиф.Но не е безчувствена.Точно защото обичаше я болеше от думите на Бехлюл...А какви са ще разбереш като стигнеш дотам Wink.Силно подействаха и върху нея,и върху мен-последното,което Бихтер очакваше да чуе от него,но на практика беше вярно...

# 569
Ивче,
Скрит текст:
няма да се даваш, скорошно оздравяване ти желая.
Ти беше ли с нас по време на онлайна на АФК, newsm78 че нямам спомен?!
Виж за Звездето и Вани се сещам, че се включиха по едно време след като беше започнал сериала по Шоу.тв, но за теб нямам спомен кога се включи.

Общи условия

Активация на акаунт