Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Варненска клюкарка
https://twitter.com/fan_femir/status/712565489696972800
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вярно че се вижда зъбна протеза в гифчетата, които е сложила ФемА, но към този момент е направо китка, в сравнение с други моменти от Меджезирския период Peace на някои кадри само е оголил зъби, дето уж трябва да са някаква усмивка, но не приличат на такава Laughing В момента може да не ми харесва такъв обрасъл, но усмивката му си е съвсем истинска, нищо общо с преди година Peace

Рори, точно така е, но във въпросния филм този момент е представен много наивно! Върха беше как с преглед с ехограф отсякоха за негодността на яйцеклетките  Shocked Тази жена се лекуваше, показаха пълно чекмедже с лекарства, значи е овулирала и идва една и с един поглед на монитора  и казва че яйцеклетките и са негодни за оплождане Shocked  За това нещо хората правят тестове, материала се поставя в хранителна среда на съответната температура и се чака резултат или липсата на такъв.... Ако няма се правят други изследвания, да не говорим че има и по инвазивни методи за оплождане на яйцеклетка, от едно смесване на двата генетични материала.... Абе наивно представиха нещата!С генетичния материал се занимават емриолози, а не гинеколози, както беше във въпросния случай в сериала.....
Скрит текст:
Аз съм минавала през това, резултата неуспешен, но пък каква реакция дадох.....Заради младата ми възраст, здравите нормално овулиращи яйчници и лошата преценка на доктора се получи хиперстимулация....Има някои усещания след това обаче, които човек дори за пръв път минаващ през това не може да сбърка- ако са извадени 3 фоликула е едно, но яко са 30 както в моя случай положението не е като при ПМС- даже вървенето след това ми причиняваше болка, 10 дни вървях на два ката, яйчниците ми бяха станали с големината на портокали.... Както и да е - след година си забременях по съвсем естестврения начин Laughing

И на мен ми дотъпяха розите..... А капитана  даже и за фон не го ползват пълноценно ooooh! Иначе историята започна интересно, Гюлфем е виновна за състоянието на брат си, долавя се че изпитва вина, но главно когато той е около нея, през останалото време си е много добре....

За пореден път ТТ Grinning

Бихтер не е безчувствена, на няколко пъти точно тя караше Бехлюл да приеме нещата такива и тя да се разведе с чичо му и после да започнат начисто, казваше че все някак ще се оправят, ще заминат надалеч, може би в Америка.... После започна да играе мръсно, защото беше наранена, виждаше че отсрещната страна е категорична по въпроса, който я вълнуваше нея.... Не я беше грижа за семейството на Аднан, защото не беше израсла с това семейство, беше го приела заедно с Аднан, да не говорим колко  истински опити направи в началото да се сближи с Нихал! А като се има предвид, че  в началото на историята бързаше да се отърве от майка си и най-вече да и натрие носа, видя в къщата на Аднан нещо, което никога не беше имала- мила семейна картинка, но този път главата на семейството не и беше баща, а мъж и когато взеха да и се проясняват нещата в кого е влюбена и кого просто обича, ама не чак толкова, вече беше късно, защото беше стъпила накриво....Хареса и обичта и подкрепата, не на последно място и финансовата разбира се Mr. Green Тя наистина усети някаква тръпка към Бехлюл, избягваше го, първата крачка я направи той, а тя беше потресена, хукна да се мие, сякаш беше целувала жаба, цяла нощ не мигна и плака до Аднан, защото имаше угризения....До едно време Laughing

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 19:39 от Беллора

# 571
Ивчееее, ти се отплесна в писане за озъбения Ча Mr. Green и не ми отговори на въпроса, отговори миииии, не ме ли прочете!? newsm78

# 572
  • Варненска клюкарка
Ивчееее, ти се отплесна в писане за озъбения Ча Mr. Green и не ми отговори на въпроса, отговори миииии, не ме ли прочете!? newsm78

Наде, щото го видях като публикувах. Но аз и друг път съм ти отговаряла като си ме питала- не, не съм, даже не знаех че има такъв раздел в мамата! До този момент бях писала в други раздели, ровила съм в интернет за АФК, но изписвах ключови думи на турски, че не съм и предполагала, че някой в българия може да го следи.... Аз и по принцип предпочитам готовата информация, а както съм казвала, момичето което ме зариби мен, беше наполовина туркиня и доста добре се справяше с издирването на инфо, превеждаше ми по- интересните неща.....Същата дето после замина на работа в Турция и по времето на ПО-то беше ми казвала че от Ча и Сера и дошло до гуша и я било страх да отвори хладилника и да пусне чешмата, че да не текнат и от там Laughing

# 573
ПО не съм гледала. Видях много снимки и няколко клипчета и от описанието на протезата което прочетох тук, реших че първото гифче на което Ча е с косица ала Яман и видимо изкуствено нахилен е от ПО. Още на първата снимка на която видях СС никак не я харесах. Нито пък ми харесва като двойка с Чаатай и на екран и на снимките на които уж бяха годеници. Но може би първоначално не я харесах заради това, че никак няма нежното излъчване на Мариса. Харесвах Ориндж Каунти, образите изградени от артистите и съответно артистите в тези роли и изгледах повечето сезони. Изобщо не съм имала намерение да гледам турския римейк. До преди 2 месеца не гледах турски сериали, а когато се диспансеризирах тук се запознах задочно със СС заради екранната й двойка с Ча. По принцип римейк на сериал който съм гледала и харесала бих погледнала само от любопитство и то ако актьорите в главните роли са ми симпатични. Но СС в ролята на Мариса  Sick. Много ми е антипатична и без да съм я видяла в действие.

На ЗП стигнах до момента в който изпратиха Фердевс в чужбина, Пейкер разбра че е пак бременна, а Нихат напусна фирмата на Аднан заради номера който спретнаха на баща му. А Мадмоазел събра 2 и 2 и сега се чуди 4 ли е или 5.

# 574
  цел ден ми е лошооооооооо   аман  от вируси   ooooh!

тук са в интервзто Ча  и Хазал за астана тв Peace 

усмивки  естествени     Grinning
 Heart Eyes

Crazy

Mr. Green

хубавелка  Heart Eyes
 ttps://www.youtube.com/watch?v=sydSHdmRxao

# 575
Ивче знам, че си ни разказвала преди за челния си сблъсък със сериала, за погрешно разменената или не флашка и т.н., и т.н., но нямам спомен да си ми казвала, че не си била с нас по време на онлайна.
Кога се включи в темата, след приключването му ли, или когато започна у нас, питам те не за друго, а защото имам чувството, че си с нас от мноооого отдавна?!
Този път със сигурност, ще го запомня. Laughing

# 576
  • Варненска клюкарка
Ивче знам, че си ни разказвала преди за челния си сблъсък със сериала, за погрешно разменената или не флашка и т.н., и т.н., но нямам спомен да си ми казвала, че не си била с нас по време на онлайна.
Кога се включи в темата, след приключването му ли, или когато започна у нас, питам те не за друго, а защото имам чувството, че си с нас от мноооого отдавна?!
Този път със сигурност, ще го запомня. Laughing

Скрит текст:
Ми Наде,  намерих ви, още като пуснаха сериала на Войо, видях че се коментира, но нямах Войо  и не се разписах тогава! Много ми се искаше да чуя превода, защото до този момент знаех основно диалозите на нашите хора, преведени от приятелката ми.... За останалото бях в известно неведение и в този смисъл някои неща ми се изясниха, чак когато видях дублираните серии! Следях ви, защото в темата се пускаха линкове за сериите с дублажа Peace Мъжът ми се изприщва само като чуе интрото на АФК, пък каза и дума да не става да се почва отначало и в този смисъл да се абонираме за Войото hahaha Още от тогава понатрупах серии с дублаж от първия сезон! Бях писала на някои от момичетата, които вече не пишат тука.... Имаше една Пепи, тя ми даваше линковете, защото понякога си ги разменяхте на ЛС.... Първо имах едни серии, някой фен се беше опитал да ги слива по две, та бяха по час и половина, после тях ги изтрих, защото заради големите файлове качеството беше лошо, а дублажа се разминаваше.... Тогава само преглеждах темата, звездния ми миг (разписването) дойде когато го пуснаха по Бтв, но не помня всъщност дали не се разписах няколко дни преди това newsm78  или като започна, тъй като вече бях гледала доста серии с дублажа  и този момент с началото малко ми се губи Peace В началото я ме имаше разписана в някоя тема, я не, защото не пишех всеки ден, а темите се изписваха само за ден, че даже и за по-малко, почти не сварвах и с четенето, та ме има сигурно с едно мнение през пет теми Peace Когато ви намерих вече си личеше че някои знаете доста за сериала и сте си като общност от познати, та после като пуснах някои от известните видеота, никой не ги отрази tooth
Аз допреди да ви открия вас, в мамата влизах чат-пат, колкото да си следя темата за хобито....

https://twitter.com/fan_femir/status/712339967758999552
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мале, горките индийски зрители, не могат да разберат кО стаА tooth Егати сериала и тия се издухаха каТ нас hahaha

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 22:38 от Беллора

# 577
Брех Ивче, а аз съм останала с впечатление, че си с нас много отпреди това.
Какво имаш предвид индийските зрители?

# 578
  • Варненска клюкарка
Брех Ивче, а аз съм останала с впечатление, че си с нас много отпреди това.
Какво имаш предвид индийските зрители?

Ми голяма мъка Наде, пускат се снимки, съжаления, как можело такъв финал.... Сега пишат на Ча и Хазал че трябвало пак да играят заедно tooth Представям си, ако им пуснат ПЕ какво я чака Гизем, ще трябва да си закрие профила tooth  Днес са малко по-кротки че май имат празник на някакво божество, ама предните дни беше луда работа..... Но е малко сложно, защото пишат до любимците на английски, а иначе често коментарите им са на хинди.....Аз ги следя в гръцките и румънски профили, които знам в Т Peace Там момичетата ги ретуитват много често Peace

# 579
Хай. Simple Smile
Брех тези индийци, Laughing колко познато ми звучи всичко това. Joy

# 580
  • Варненска клюкарка
Хай. Simple Smile

Познато е нали Laughing Само дето са закъснели с няколко години, а след тях идва ред на латиносите и така до безкрай, докато се върти в поредната държава Laughing

# 581
  • Пришълец
Ииии "секретите" на Фериха в Перу  hahaha пак са станали тренд."Secreto" всъщност сигурно значи "тайни" newsm78

Хай. Simple Smile
При мен не познато,ами изпитано Laughing.Толкова исках пак да играят заедно,че направо нямам думи.Луда работа hahaha.А и в български клюкарски сайтове излизаха новини,че щяло да има продължение и завършек на ПЕ,но с Хазал ooooh!.Сега не ми се търси,но новината сигурно и в момента я има на мястото,където прочетох.И аз вярвах и чаках да се случи rotfImbo.Понеже беше скоро след спирането му.Да бе,пиша и сама си вярвам чак doh-ако 3-4 месеца след края му се броят за малко...обаче откъдето и да погледнем не са.
За темата на сериала тук не знаех и вероятно нямаше да науча,понеже не гледам по-далеч от носа си Laughing.В Гугъл като изпишеш Огледален свят излиза какво ли не,вкл. и Мамата,но аз само епизоди търсех,изображения,имаше някакъв блог и т.н. С една виртуална дружка се бяхме зарибили едновременно и си пишехме часове наред,тя ми разказа за темата Peace.Оттам и аз,колко стари изчетох-сега сама не вярвам  newsm09,в един момент разбрах,че ФЕмирските въпроси все още се обсъждат и чаааак тогава преминах на новите...
А и време мина докато реша да се регистрирам,да пиша и да пригласям Wink.Доста сдържана личност съм Mr. Green.По пет пъти натисках "предварителен преглед" да си проверявам грешките.Емотиконите,също не знаех как да ги използвам-уж исках да се усмихвам и нахилвам Laughing,а пусках търкалящи се човечета...И изображенията  smile3506,чудех се как аджеба целият народ тук слага какво му сърце сака,пък аз да не мога...Но се свиква Laughing.Сега влизам не толкова да чета за Ча и Х,колкото да търся компанията ви Grinning.Привързвам се и към видимото,и към невидимото  Embarassed.
Премина ми ФЕмирският грип,а и епизодите по ТВ-то ги гледам ей така по навик.Наизустила съм ги... hahaha.И по Ча и Х вече дишам спокойно,аповете свършиха добра работа,не целя непременно да ги гледам нито заедно,даже и поотделно Wink.Пропуснах Марала,същото ще е и с Делибала...Преди обаче емоционалното ми състояние не позволяваше каквито и да било пропуски Naughty.Прилива си викам ще го гледам и даже да бях на вълна ФЕмир търсех нещо,което да ми хареса и там.Доста се самонавивах,но накрая се отказах...Краят за мен беше приблизително равен на началото Mr. Green-я издържах 4 еп.,я не.Оттам нататък само на фрагмани я карах.
И Непрежалимата си я уважих подобаващо.Аз ЗП на второто гледане го харесах повече,че го гледах заради наЩа и вече си имахме уважението Mr. Green.По-рано ме беше яд да гледам сцените с нея,какво остава да ги осмислям.

Считайте колко ефективно ми е подействала рехабилитацията щом вече за Гюнеш и Емир казвам "хубава двойка бяха" Joy.Такива са фактите-как,какво и защо вече няма значение.Добре си бяха заедно,но да не бяха в продължението на АФК.И слагам дебела черта на думата "заедно",че аз ГиземА като Рори не я харесвам много-много като излъчване.Тя ми е като един друг,в който не харесвам нещо,но нямам представа какво точно  33uu.

# 582
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз все още имам малка надежда,че Ча и Хазал някоя година ще играят заедно.

# 583
Ох Маргииии, Joy много ме развесели постът ти и начинът по който си го написала. Joy

# 584
  • Варненска клюкарка
Ха ха, Марги и аз Гизема я харесах, даже много, особено след като видях Сера до Ча tooth Гизем ми се стори като принцеса в сравнение с оная самовлюбената кифла, набедена за актриса и красавица, че и за принцеса hahaha За ПО-то и моето инфо беше главно от фрагманите, гифовете и тук-там някой коментар, ако  успеех да отсея от безкрайните цитати и безбройни емотикони в маалата hahaha Мазохизма да гледам ПО-то си го причинявах до едно време и то от тук от там, за толкова ми стигаше търпението, пък аз уж съм търпелива, ама ми дойдоха в повече мрънкането и овчите погледи на голямата звездЪ. За тралала, дрън- дрън и цигу мигу да не започвам Sick това не беше нормален сериал а някакъв рекламен водевил #Crazy
Помните ли колко пъти казах че често им се случва на биг бос къмпани да наринат някой боклук за женска роля- е милата СС е от тях! Някой да е чувал наскоро нещо за нея откак и приключиха ангажиментите с Ай Япъм-а? Мне нали Mr. Green Беше и отсвирен и проекта с Керо, (защото неколкократното отлагане си е точно това- отсвирване) сега за да не е капо, спешно влезе в някакъв друг.... Ей така набързо Laughing Затова и звучеше силно депресирана в онова писмо- освен че и липсваше ровенето в чаршафите и, и тупването на земята от високо не и се отрази добре hahaha Нищо общо с признанието към Берен и Къванч, които след ЗП минаха още топли в следващите проекти на компанията, та чак и Еджето се разкъсваше между двата проекта да им пише сценариите Wink Берен направи втори изключително успешен проект изграждайки един диаметрално противоположен образ в сравнение с предишната си героиня, Къванч не чак толкова успешен сериал, макар че наистина влезе в кожата на новия си герой, но отношението към тях си беше голямо признание от шефа Wink Доколкото знам Керем Чатай е дал името Кузей на втория си син, роден миналото лято!

Общи условия

Активация на акаунт