Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Оххх Joy hahaha Ивчеее и ти включи.
Скрит текст:
Започна ли Възела както възнамеряваше, не чакай а го започни ако не си, няма да съжаляваш?!
Поне досега не е типичния турски сериал със слухтенето зад вратите Sick и интригите на всяка крачка. Sick
На мен ми е различен, дано не го съсипят след време?!
Все забравям да се изкажа за наша Ларка/Чичек в Розите Tired и партньорът й.
Мале, мале, #Crazy тя милата не стига, че е станала като четирикрилен гардероб Shocked ами на всичкото отгоре и намерили партньор като глист с крачета като солети, като на световния шампион щеките в сравнение с нейните, doh ако го метне на гръб, ще го разнася като пръскачка из лозе, но ако той реши да я понесе, ще се сдобие задължително с херния. Rolling Eyes Грозна гледка, ми той милия дори не може да я обгърне когато трябва да я прегръща, ще му е нужно въже, че да я обгърне. ooooh!
Е може ли поне малко с малко да не са ги събрали що годе по калибър, ако единия е 50, то другия е 150, като видя такива двойки я в сериал, я в реала и ми призлява, Rolling Eyes или пък Крачун и Малчо в полза на дамата..... Mr. Green тя една дамааа. Confused

# 586
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен нещо не ми се пише тия дни ... от пролетната умора ще да е. hahaha Peace
В действителност и нищо не ми се гледа  Tired. Напънах се с един епизод на "Денят, в който е написана съдбата ми" ( Embarassed не му запомних името по БТв) ... ами не ме привлече. Rolling Eyes Казвате, че Чепика все такива роли играе  Thinking, че то не го виждам в ролята на любовник примерно  Twisted Evil Mr. Green. В тази кондиция освен Чепик да играе, друго едва ли. Теоретично би могъл да изиграе дърт мафиотски бос, бащица на фамилията, който вече е сдал властта на следващото поколение, но все още е достатъчно зъл и достатъчно силен още да подръпва конците. Малко му липсва мафиотско излъчване  Mr. Green и енергия, ама ... де да знаеш. hahaha Ако се намери кой да му напише подходящ сценарий, може. Но толкова му "лепнат" роли на дърт традиционалист с ограничени мислене и поглед върху нещата, че едва ли би получил други възможности за артистична изява в сериалната индустрия.

Напънах се и с една серия от Розите.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Може и такава серия да уцелих, ама Капитана много ... капитанест ми се видя  Thinking. Пак имаме младо учено момиче, живеещо в слугинската част на богаташка къща, дето няма с кой да си споделя възвишените усещания, и пак наш Каптан насреща  ooooh!. И пак имаме някакъв психо не наред  Shocked. И Каптан пак има връзка с тая дет отглежда психото ... Е, не! Това вече сме го гледали. Naughty  Crossing Arms Каквато и да е останалата част от историята, не можаха да ме спечелят. Освен това видях само една целувка на Капитана с русата и ми бяха много сухи и студени, а за капак никак не ми допада излъчването на Дамла Сьонмез по принцип.
Колкото и да ми се иска нещо друго, явно пак ще си гледам само научно-популярните канали и тези от "женски тип". Не знам как да ги класифицирам и затова така съм си ги кръстила. Embarassed

Белл  Hug, оздравявай!  newsm10

П.П. Ох  ooooh!, Наде  Hug, Ларка я пропуснах. Аз я мярнах само в една сцена за кратко, обаче много наедряла наистина. Sick

# 587
Мен нещо не ми се пише тия дни ... от пролетната умора ще да е. hahaha Peace
В действителност и нищо не ми се гледа  Tired. Напънах се с един епизод на "Денят, в който е написана съдбата ми" ( Embarassed не му запомних името по БТв) ... ами не ме привлече. Rolling Eyes Казвате, че Чепика все такива роли играе  Thinking, че то не го виждам в ролята на любовник примерно  Twisted Evil Mr. Green. В тази кондиция освен Чепик да играе, друго едва ли. Теоретично би могъл да изиграе дърт мафиотски бос, бащица на фамилията, който вече е сдал властта на следващото поколение, но все още е достатъчно зъл и достатъчно силен още да подръпва конците. Малко му липсва мафиотско излъчване  Mr. Green и енергия, ама ... де да знаеш. hahaha Ако се намери кой да му напише подходящ сценарий, може. Но толкова му "лепнат" роли на дърт традиционалист с ограничени мислене и поглед върху нещата, че едва ли би получил други възможности за артистична изява в сериалната индустрия.

Скрит текст:
Напънах се и с една серия от Розите.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Може и такава серия да уцелих, ама Капитана много ... капитанест ми се видя  Thinking. Пак имаме младо учено момиче, живеещо в слугинската част на богаташка къща, дето няма с кой да си споделя възвишените усещания, и пак наш Каптан насреща  ooooh!. И пак имаме някакъв психо не наред  Shocked. И Каптан пак има връзка с тая дет отглежда психото ... Е, не! Това вече сме го гледали. Naughty  Crossing Arms Каквато и да е останалата част от историята, не можаха да ме спечелят. Освен това видях само една целувка на Капитана с русата и ми бяха много сухи и студени, а за капак никак не ми допада излъчването на Дамла Сьонмез по принцип.
Колкото и да ми се иска нещо друго, явно пак ще си гледам само научно-популярните канали и тези от "женски тип". Не знам как да ги класифицирам и затова така съм си ги кръстила. Embarassed

Белл  Hug, оздравявай!  newsm10

П.П. Ох  ooooh!, Наде  Hug, Ларка я пропуснах. Аз я мярнах само в една сцена за кратко, обаче много наедряла наистина. Sick
Хи, хи, Joy Профче, Hug сцепи мрака.....Чепиков пръв лИбовник. rotfImao rotfImbo

# 588
  • Пришълец
Доколкото знам Керем Чатай е дал името Кузей на втория си син, роден миналото лято!
rotfImbo rotfImao Много грозно ми звучат имената им,съвсем сериозно.А специално за споменатото ще падна под масата още малко...С риск да си помислите "тая намери къде да си описва родата"  hahaha ще вметна,че имам братовчед на моята възраст,същият на ръст,бенки и още сходни черти,противоположни сме по характер,но това е друго....та винаги се шегуват с нас като сме в комплект,и един от последните майтапи докато още вървяха Парчетата беше:как навремето мен не се сетили да ме кръстят Джансу,пък него Кузей  rotfImao

И да спазим традицията на Бел,всичко в едно мнение Joy
Скрит текст:
Няма как да скрия,че имам ли свободно време обикалям из форума като глуха кучка и добре,че е така Naughty-иначе нямаше да науча за днешната годишнина.

29 години от първия епизод на "Дързост и красота"

На 23 март 1987 за пръв път е излъчен епизод от  сериала по американската телевизия CBS. Той бързо се превръща в един от най-гледаните сериали в цял свят. На 23 януари 2015 бе излъчен 7000-ният епизод, а малко по-късно - на 23 март беше отпразнувана 28-тата годишнина на "Дързост и красота". На 23 март 2016 се навършват 29 години от старта на сериала. Към 15 март 2016 г. сериалът има 7290 епизода.
Лелеее Shocked,щом има тема вероятно го излъчват и по телевизията още newsm78.Страшно много епизоди са това...Понеже огледах снимката-едно колебание ме е обзело  smile3506-това съвременният актьорски състав ли е?Виждам само две познати лица-Брук и Ерик,който е същински Дед Мороз,ако е той изобщо Joy.
А какви неща прочетох за развоя на събитията в сериала ooooh!.Изумена и отвратена съм.Другото е,че една голяма част от имената са ми неизвестни,но аз се възмущавам за познатите Naughty.

# 589
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ами  Rolling Eyes обичам да гледам немски романтични филми и там почти винаги има по някой достолепен и чаровен стар господин, който се събира с някоя също толкова достолепна зряла госпожа ... та  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Чепика не става за такава роля.  Laughing Казвам го в смисъл, че не е като да няма филми, в които любовта се разиграва между пенсионери. Но точно този актьор не би привлякъл никого към екрана в такава роля.  Peace

Николова  Hug, ако не се лъжа все още го излъчват по БНТ, но не е от сериалите, в които съм се заглеждала, така че 99% от имената не ми говорят нищо. Peace

# 590
  • Пришълец
Наде,днес си в стихията си hahaha.Какъв коментар за Лара само.Аз дори и името на героинята й не разбрах,рано приключих със сериала.Обаче забелязах външният вид #Crazy-мнооого е напълняла.За млад човек,при това и актриса,започвам да си мисля че килограмите може би се дължат на здравословен проблем.

# 591
Наде,днес си в стихията си hahaha.Какъв коментар за Лара само.Аз дори и името на героинята й не разбрах,рано приключих със сериала.Обаче забелязах външният вид #Crazy-мнооого е напълняла.За млад човек,при това и актриса,започвам да си мисля че килограмите може би се дължат на здравословен проблем.

Чичек, демек букет, Mr. Green тя е един букет ти казваааам. ooooh!
Често пъти многото излишни килограми оправдаваме с нарушено здравословно състояние, но за мен това е начин да оправдаем апетита си. Според мен ние хората(като цяло в световен мащаб)просто не умеем да се храним правилно и често пъти прекаляваме с количествата, би трябвало да търсим златната среда(баланса) във всяко нещо, не само в начинът ни на хранене.
Е, разбира се, че не изключвам и възможността да се пълнее вследствие на стрес, хормонално разстройство, прием на специфични лекарства в зависимост от съпътстващите ни заболявани, и т.н все в този ред на мисли, да ни пази Господ от болести както и с-вата ни, и не само. Praynig

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 16:50 от Neidjal

# 592
  • Пришълец
Не знам как му беше името,но съм го виждала по снимки с Хазал.Не се забравят лесно клиенти като него-и той чака реда си за косачката Mr. Green.За него ли се омъжва героинята на Лейля newsm09

# 593
Ехо wavey  Смях се , като  ви четох Joy Joy Joy Joy Joy а това за божеството на индийците  да не би прязнуват  , че Ча е божеството а Хазал богинята  трендове права  и сълзи за финала  писма  ша ги обежествяват  Naughty hahaha

оххххххххх баджи Joy секретите на фериха викаш  в Перу   секрет е тайна Peace а не суполи  , суполи точи дългокрая  и за ПО нема трендове в държавите   дажи го беха   спрели  щотУ  немаше рейтинг  в Румъния ли беше или друга държава  не помна  newsm78  даваха го по обедно време  hahaha

в фейса пишат че ПО преземал Чили   преземат го те със превземиите на Едже и мюзикъла на Яманко  и  фъфленето на Сера  Sick

Марги и аз бех кат теб  четях Тони   и после се регистрирах   и така си останах при вас в ОС темата  Heart Eyes а през уикинда ко да гледаш прецъквам и ако ми хареса нещо го гледам но в повечето случаи не ми харесва и си пускам Емко и Ферка и си ги гледам  хубавото си е хубаво колкото време и да мине     Peace

Flutter

при розите  сериала там е цветя и рози и бодли  Joy Гюрлум ша си покай  бодлите   по нататък

Баръш Калъч е чок готин бе  Crazy  целуфаните ги праска и ка притисна русата и тя се придаде  на целуфана   Joy   племина ка на доктора  видехте ли го ко е младо  и невръстно като за баджито е    hahaha    в лицето мяза на Джъстин Бийбър  hahaha

Heart Eyes

фенове в Туитъра  искали неква Серенай Акташ  да играела с Чачун    кат и видех снимка  Sick   ква актриса е не знам сигурно нула  hahaha като чеу такова име и се изприщвам  Sick а  Ча кат го чуе  и Енгин сигурно и той ортикария получават Sick tooth

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 19:41 от femmi2

# 594
  • Варненска клюкарка
Наде, още не съм го загледала Възела. Ще чакам да се понатрупат серии и тогава- не искам да го загледам и да започнат с локумите и глупостите че аман от такива. Последните години каквото и да съм загледала, стигам най-много до 15-16 серия, защото нататък се Оспиват, историите зациклят...

Феми, да те поправя- сополкая, цяла Турция вече я знае така, откак Беяз здраво натърти на момента, а не дългонещоси Peace

гладен нЕма остане Mr. Green
погледа Чачов newsm53

Тая пък ще се сецне, бива надуване ама нейното извън пътя, обърнал и малко внимание и айдеее  tooth

# 595
Много ми е грозновата Седеф/Джансу и открай време ми прилича на Пиги.

Скрит текст:

# 596
 нова на Ча сигурно от рекламата  Wink в ЛА  ли е правена снимката  тук ли  newsm78

не можах нещо ги копирам  копма ми прай бъзици с мене  ooooh! Joy
https://pbs.twimg.com/media/CeVM1XkXEAAHMfb.jpg

бе мязами на  колаж  Joy

тая коя па ся манИкенка ли

# 597
Феми сигурна ли си, че е той,  вай, вай, ваййййй?! newsm09

# 598
  • Пришълец
Наде,и аз съм така Rolling Eyes-как е възможно да е заприличал на това,което се вижда от снимката???

Баръш Калъч е чок готин бе  Crazy  целуфаните ги праска и ка притисна русата и тя се придаде  на целуфана   Joy   племина ка на доктора  видехте ли го ко е младо  и невръстно като за баджито е    hahaha    в лицето мяза на Джъстин Бийбър  hahaha
rotfImbo,в бързината помислих,че мен оприличаваш с Бийбъра.Сетих се късно за какво става дума Mr. Green

# 599
Марги, тя си прави някаква пластика, на устните лиии, на носа лиии, абе нещо си прави и оттогава съвсем се разпльосна в лицето. Rolling Eyes
Отивам при Възела, че предстои страОтна серийка. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт