Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 212
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ехо  Hug кво си прайте  Wink Laughing

Джейни, пак мерси за международното инфо  Hug, обаче кажи на Хелена следващия път на български да го преведе, че се измъчих.  Laughing  Laughing  Peace
П.П. Това рускините отдавна го преведоха на руски. Peace

Нощес четох какво сте писали и останах с впечатление, че има разминаване между епизодите сутрин и вечер. Защото снощи още не бяха стигнали до това, което е коментирано като излъчено вчера сутринта. Thinking newsm78

Фурканчо винаги ми е бил сладък и с Лейлята са много симпатични заедно  Heart Eyes. Аблата си му е първият мениджър и все още си го лансира. Не мога да отрека, че жената си върши добре работата, когато не намесва лични отношения Wink Mr. Green.

Аз обичам всичко готварско (най-вече да ям  Blush hahaha), кефи ме всичко мастер-шефско, така че симпатизирам на Хазал за Б плана. Peace

# 646
 wavey

Марги гледам го част от мен но както ти казваш поради липса на друго  Mr. Green  Хагидже Шендил поне играе и е хубава мацка   Peace За капитана и розите зае това ви казвах, че не харесвам Дамлата

ИГРАТА И НЕ МИ ДОПАДА  Naughty   и за екранна двойка с капитана никак  Sick и дано не играе с Чачи  , чи  не знам  ooooh! но нас феновете никой нема ни пита   ко искаме  Mr. Green и накрая ша му  набутат партньорка  от тия  които не ги сакаме изобщо  Naughty #Cussing out

Бе трънки неможел да играе Ча в АфК  пълни глупости !  Аз такива актьори грозни и дет не могат един поглед да изиграят не ги гледам и преминавам на следващия  Mr. Green hahaha така чи Чаатай не е от тях подчертавам го  Naughty има си и талант и красота и се труди  и Хазал също  но ще е жалко ако  само готви и не играе и си пропилее таланта .

Ча в ПЕ  си беше  егати  Mr. Green Crazy BlushПИЧАААААААААААА smile3544

и в АфК  и в началото до края си беше красавчик  Heart Eyes

оххххххххххххх  тука ша го разкъсам   Blush smile3508 и с кораловата  и лилавата ризка ми е най  Crazy Flutter

и нова на Сера в спойлер  Mr. Green

Скрит текст:

гифчетата са страОтни    а целувката нежна Heart Eyes  много си ги харесвам

Flutter

редактирам  Peace в Туитър попаднах  ма го изгубих нейде ви го сложа Ча щял да почва снимки за рекламата в Бодрум    толкоз успех да разбера на туркиш  Joy

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 16:23 от femmi2

# 647
Профи, винаги може да се види разлика в преводите, а и при рускините понякога има много неточности, Хелена превежда много добре Peace

Оф, я, как обичам Емир да ревнува от Каптана Laughing Но, Марги, хайде Фериха виновна, макар че аз имам друго мнение, това е начин на живот на тези момичета, те друго освен семейството си не са видели, но Емир ащо не и каза, че знае за делото срещу семейството и Naughty, тя го пита и по телефона и като се прибра, а той не няма нищо, и оттук нататък все така няма да казва, каквото и да се случва, той крие #Cussing out и още едно изречение за което се хващам, то май довечера ще го дадат /не съм сигурна, че снощи гледах и сутринта пак и ми се сливат Simple Smile, като се съберем няма да те оставя една нощ сама /по памет/, еее, да ама не, не само че я оставяше, когато работеше без да му мигне окото, ами и когато беше свободен, не се прибираше #2gunfire Много му се ядосвах тогава smile3515
За Хандела и Корай, аз никога не повярвах, че тя го обича, просто тя загуби, и то от обикновено момиче /селянка Mr. Green/и това я вбеси Whistling Обаче ролята на всички тези техни състуденти и приятели /Нехир, гаджето на Лара и сие/ е само да обиждат хората извън техния свят - забележете, оная селянка, портиерката, ходи да пиеш чай, приготвен от жена ти, да ядеш манджите и, и подобни, ще кажеш, че те не ходят в тоалетна и нямат физиологични нужди ooooh! И цялото им поведение като превъзхождащи  бедните - семейството на Ферия, и близките и. Ето това липсваше у Каптана, той беше земен и уважаващ околните, и Влюбееен, как я гледаше на вечерята у тях Heart Eyes, а тя нашата не го поглежда, намръщена и неговореща, ама Сахерка надуши за кво иде реч Mr. Green

И още нещо, което искам да спомена, семейството на Емир не спира да тормози Фериха и нейните близки, оная майка му, даже и шамар и отвъртя, Бена, тъпанара, изключително арогантен, много ми се иска да видя падението му в ПЕ, ама не мога изтърпя другото там, та дори и Мехмет, никога не е нападал никой от близките на Емир, просто срещу Фериха бяха всички и нейните, и чуждите, и въпреки всичко тя беше силна и беше над всички.

И в тази връзка кой е най-омразният ви герой?
За мен е Айсунката Peace

Рори, Гордост и предразсъдъци, е друга моя слабост, ама точто Кийра Найтли не ми е най-подходяща за Лизи и още по-малко Матю Макфейдън като Mr. Дарси. Моите фаворити са Колин Фърт, който просто винаги го отъждествявам с Дарси, щото и в друг филм е Дарси Grinning, и Дженифър Или като Лизи. Изобщо обаче не виждам Хазатай в такива роли, и ще обясня защо, смятам, че английската класика може да се изиграе само от британски актьори, както и руската класика, въпреки, че в една от версиите на Джейн Еър играе една рускиня Мия Васиковска, и я харесах много. Та холивудските напъни да правят Война и мир, Онегин и други романи са доста неуспешни за мен, а за турски актьори в английска класика  newsm11, не го виждам изобщо, ама това е моето виждане Peace В тази връзка повечето актьори си имат точно определен тип роли на които пасват и избягват да експериментират /За Метин Чекмез -  newsm10/. Затова актьори като Лео, които се превъплъщават като хемелеони в различни образи са такива гении, но трябва да отчетем че това е изключително трудно.

Моля да извините хаотичния ми пост, ама се сещам в движение за някои неща Grinning

И клюката е, че Сечкин и Дерията са се разделили Wink
А също, и Толгахан бил зарязан от гаджето си, защото бил целунал страстно колежката в сериала, ама са се сдобрили де Laughing, аз я гледах тази целувка, и нищо не видях, като знам нашите какви ги праскаха Joy те и в лалето като бяха гаджета с Посера никаква химия не видях, при все че и в реала, и на екрана са заедно, същото важи и за друг сериал, в който двойката е много влюбена, ама и в двата сериала, актьорите са зле, според мен де,

А в тази серия в автобуса двамата са прекрасни, Емир е много, много красив, и с прекрасна фигура, Фериха, с тази дълга права коса, направо е бонбонче Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 20:34 от Jane2013

# 648
Джейн съгласна съм с теб. Peace Hug Hug Hug

# 649
 Джейни  Hug така е мила  споделям мнението ти  Peace  но  Naughty и Чепикови имат трески за дялкане и те не остайха на мира Емир и Фера  ooooh! Емир подходи с разбиране  въпреки всичките причинени гадости от Мехмет и Сахер     ooooh! #2gunfire  Ако Емко се беше сопнал на Фера че така не става и да няма лъжи и да си я прибере в ап 10   да видим Фера ко щеши прай при  при мъжа си или   щеше да иде  ила да   мрънкоти   и  търпи заповедите на Ръза и Мехмет

аркадашите на Ча са се раделили Дерията и Секчин  Mr. Green  Ча ша ги утешава нали се върна       Mr. Green а ако верно снима в Бодрум  разгеле ша видим рекламата  и снимки от  заснемането  фенове ша го фотнат   Joy

Heart Eyes Two Hearts

Crazy smile3544

Ча и Хазал  имат невероятна химия Heart Eyes   и в какъвто и сериал  или филм да играят отново  ще го направят добре  знаят как  Wink Grinning

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 21:03 от femmi2

# 650
Здравейте! wavey

Джейни, аз тъкмо в турски филми повече не искам да ги гледам заедно Хазал и Чачко. Понеже реших, че са много талантливи и харизматични актьори искам да ги видя именно в европейска класика. Би било голямо предизвикателство за тях и се хващам на бас, че могат да се справят. Но може би останалите актьори не трябва да са турски  Mr. Green. Аз този "Гордост и предразсъдъци" с Колин Фърт не съм го гледала. На коино спрях да ходя когато започнаха да пушат в салоните, а после стана скъпичко удоволствие и гледам по ТВ. Имаме филмов канал обаче по него дават само този с Кийра Найтли. А тя ми харесва. Не е сладникава хубавица и е чаровна за моите очи, а и чисто физически най-много се доближава до Елизабет която съм си представяла докато четях книгата в ученическите си години.
За Хандето и аз като теб имам странното усещане, че по-скоро се вманиачи Корай непременно да е само неин паж и адски изревнува от "селянката" /едната й отне Емир, а сега братовчедката да получи Корай - унижение за Барбито/. Корайе убедителен, но Ханде ме убеди само в това, че може да е невероятен приятел когато допусне някой до себе си. Вероятно по сценарий си е влюбена, но Джейда не е много убедителна в изразяването на любовта. За разлика от Фемир.
Тея турци са много странни. Докато беше ученичка Нихал носеше едни инфантилни дрешки и се държаше така, а в момента в който завърши и сложи абитуриентската си рокля изведнъж й позволиха да порсне - модерна, младежка визия, грим, прическа, заведения /вярно с придружител, но не кой да е а чаровния Бехлюл в който за капак е влюбена/, кола която сама шофира. Такава голяма промяна само защото е завършила училище. В новия й вид вече ми напомня Фери и докато в началото никак не смесвах героините й сега ми е трудно да я виждам само като Нихал  Grinning.
Щях да падна от смях, когато в една серия питаха Бюлент на колко години е, а той отговори на 7. Дето се вика скоро ще се бръсне момчето в тази роля, а играе 7г. дете.
Аз мислех, че Чепика изглежда такъв заспал като образ заради начина по който го дублират на български, а явно артиста си е флегматичен и такива образи изгражда.
Войната на розите никак не ме впечатли. Дори Капитана не можа да ми направи впечатление, макар че го намирам за хубав мъж.
Гледам наща Ларка в АФК и ми изглежда като манекенка в сравнение с героинята й във "Войната на розите". Предполагам че е заболяла нещо и затова се е докарала до това състояние. Не вярвам да е от небрежност.

# 651
Изгледах си серийките тази вечер.  Grinning Grinning
И всеки път се ядосвам на решенията вземани от Чепиков, с които смята, че ще реши проблеми съществуващи предимно в главата му или такива, дето сам ги създава.  #Cussing out В това отношение ми напомня нашите депутати - и те така, сами създават проблеми с цел да има какво да решават, че белким някой вземе си помисли, че са полезни Mr. Green . То страшна драма Чепикова да живее под един покрив с Емко  ooooh!! И веднага другаде щял да води фамилията да живеят, че видиш ли Етиллер не бил за тях. doh Тя Сахерлита най-добре ще ги подреди  Twisted Evil. Спирам, че се напрягам. Crossing Arms

+1 от мен за версията на "Гордост и предразсъдъци" с Колин Фърт.  newsm10  Heart Eyes Heart Eyes А аз преди мноооооого години безумно харесах още първия сериал на ВВС, който тогава излъчи нашата телевизия. Тя тогава беше само една. Mr. Green
Мога да си представя турски актьори в някоя съвременна холивудска продукция, но и на мен ми е трудно да ги "видя" като "европейци" в адаптация на някоя европейска творба със сюжет в отминали исторически времена. Rolling Eyes По-скоро съм си ги представяла в ето това:

Мисля, че в сюжета на "Един прекрасен ден" Чачко и Хазал биха се вписали чудесно. Grinning Peace

# 652
  • Варненска клюкарка
Ехооо wavey

Снощи разцъквам каналите и изненадааа Party  пуснали ни Лейдито, баш на една от любимите ми ФЕмирски сцени случих. не бях гледала серия от миналата пролет когато правехме КС,  да не говорим пък откога не бях ги виждала любимците на голям екран Laughing Стана ми едно такова мило.... Heart Eyes

От екранизациите на Гордост и предразсъдъци съм гледала само варианта с Кийра Найтли и много ми хареса. Помня че едната вечер стоях до 2 след полунощ да го изгледам, защото си е дълъг.... Често го пускат по ДФ Peace  Чела съм книгата, но никога не ми е била сред най-любимите, по-скоро сред харесваните....Честно казано никак не виждам турски актьори в подобна или друга западна продукция, мисля че баш са си намясто в националните си тв драми Peace

Попадна ми тази изрезка от един репортаж с Ча
https://twitter.com/zeycehc/status/713813897795526657

Колко е красив тук smile3544 Няма половин кило гел и мазни космърляци...Тук може би да е към месец преди финала на АФК.... Много е малко резнатото, но мисля че беше от едно видео в което обясняваше че се връщал от зъболекар Thinking Скоро не съм търсила да видя дали стои още това видео, както и другите от онзи период. С това зачистване в Ютюб, отдавна ми се ипари желанието да търсякаквото и да е от онова време....

За войната на Розите аз вече казах каквото имах- Дамла Сьонмез не ми харесва, безлична и безразлична ми е- сякаш по-я биваше  в Една любовна история и там я гледах замалко. А капитана, дори и за фон не го ползват пълноценно, на този етап е почти невидим ooooh! Най-ярка ми е другата актриса- Джанан Ергюдер, но само заради нея не бих гледала Peace Накратко, правих няколко опита да го загледам, но сериите успешно ме приспиват Laughing
Джейни, не мисля че някои сериали оцеляват защото главните актьори са любимци на бабато Naughty Вярно е че Толгахан няма спрян сериал, но и никога не е блестял с рейтинг- Лалето например се е излъчвало в късните часове и за там рейтинга му от 3% си е бил ОК Peace  Сегашния му  пък на фона на капещите като круши дизита, държи приличната цифра от над 5% та и логично е на екран с втория си сезон Peace
Не съм гледала новия сериал с Лейля и Фуркан, но отзивите за него са много добри та цифрата му явно си е заслужена! И да ви кажа нещо- за мен Лейла си подхожда много повече с Фуркан отколкото с Ча Peace Ча напоследък с тези букли, къдри и лимби в добавка и с килото гел отгоре ми е твърде сладникав, направо лигав Sick Пък съчетанието лигня с брада ми е Sick Навремето нямах търпение да гледам АО, а сега дори не съм гледала кратките уловени в мрежите изрезки от Делибала.... В добавка и като знам че разликата между бокс офисите на двата Чачови филма е само към 260 хил. (по начина по който биеха тъпана, очаквах разлика от поне 2-3 млн, ама вече свикнах на похватите на биг бос) зрители и съвсем ми се изпарява желанието, като знам че АО не беше нищо, ама нищо особено Wink

# 653
 wavey

#ÇağatayUlusoy and #TaylorHill will shoot an Ad. for Colin's (Jeans Brand) in Bodrum, Turkey. The shooting has started today

с Тайлър ша снимал не ми по вкуса ма го да напрая    по зле  щеше бъде с мУтиралата Джиджи  Sick

Очакваме включване от Бодрум  Joy  разгеле да видим какво ще снима  Ча  

на мен тук па си ми харесва  Peace    котаранчо  Mr. Green Heart Eyes

и да покажем за ко иде реч в отговора на Ча  в лекцията   Mr. Green

smile3503

smile3502 smile3544

от АО

Бел хубав момент си улучила по лейдито     в унито как се дебнат  и се целунаха   и как Фера му вика  ако не се налагаше немаше си партнирам с теб  Mr. Green Joy а Емко излезе след нея и им вика приятно учене  Joy  а Емко и Фера ко учиха в тва уни  Joy  само дебнаха и караха и целуваха  Joy

Емко  ги целуна а Джансуто и Хандето и капитана гледаха в захлас  Joy

а в колата кат си говореха и Фера искам в планината и Емко   как я погледна  Heart Eyes  и вика не ми пали фитилити , че  пак ша та отвличам  Mr. Green

това го зех от мойта дружка Светлето  Киво , Кенан и Еркан ша снимат филм  колко е вярно инфото  не зная

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 20:21 от femmi2

# 654
 Хай.Simple Smile
С Тейлър или с Джиджи-Бижди, Laughing важно е реклама да има.
Охххх не мога да се въздържа след като видях снимката й в днешната преса, как я виждате като екранна двойка с Ча, защото аз никак!?!

Скрит текст:

# 655
  • Пришълец
Както Верчето каза онзи ден в Ашкената тема-като видна диспансераджийка влизам направо с касата на вратата.Тук съм си вкъщи и може,нали?! Mr. Green

Така,така...Ще ми бъде постът по-пъстър и от на Джейн...Гледам наминала,даже се и преоблякла Party
Чувствам й мненията понякога толкова близки,но и толкова далечни от моите...Еее,как няма да обвинявам Фера в момента.Когато има причина съм безпощадна...Но иначе на 100% подкрепям,че Емко сваля звезди до време и като я прикотка взе да важничи и да я зарязва по цели нощи,но накрая знаем кой беше зарязания за 3 години... ooooh!.Ето и моменти от снощи
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма нужда да ви лъжа,че ми е прекалено мило и драго-срещаме се всеки уикенд и то по два пъти в денонощието Mr. Green.Сутринта примерно хващам само втората,а вечер от самото начало Embarassed.И не е от някаква непреодолима потребност,а по навик...Иначе мразя повторенията,аз и Киво харесвам,но Кузея и Перлата не ги гледам...

Напоследък всичките ги правят на маймуни-не намирам нищо красиво нито в Тейлър,нито ДжАджито,нито Мерве.Лично мнение-не ми харесват.Той и Чачо е една китка в момента... ooooh!Дано рекламата е съпроводена с приятна изненада,свързана с визията му.Голямо чакане падна да се вкара в ред...

И аз като Бел,мисля-и по-рано съм го споменавала.Лейля с Фуркан за мен е в пъти по-добре,отколкото с нашия Peace.Погледнах го Ф в ПЕ-много симпатичен наистина.Бях го забравила там как е.

И понеже сме на вълна игрални филми-АО не съм го гледала.Не знам дали е нещо или нищо,аз по принцип никакви игрални от техните не бях до днес,само по малко-на тези актьори,които ми будят интереса.Днес обаче щото ми е мрачно въпреки слънцето Rolling Eyes,реших да си пусна нещо за повдигане на духа-първо попаднах на онзи с Бу и Фахрие,но нещо като му видях мустака се отказах...После си харесах заглавието на един-"Единствено ти"-уч. Ибрахим Челиккол,Белчим Билгин и онзи,заради когото всъщност погледнах Баръш Ардуч...Ама тя ролята му много малка и нищо не схванах от таланта му...Та много ми хареса филма-нищо че е леко в стил КВФ,главният герой по косвен начин причинява смъртта на родителите на момичето,но после същият този човек й връща "светлината" и радостта от живота.Хареса ми като цяло.Явно,ще искам още от тази двойка и като имам повече време ще погледна и сериала.

И последно:
https://web.facebook.com/ZeeZindagiTV/photos/a.228970673964964.1 … ype=3&theater

Онова,което искам и вие да видите се състои в това,че се пита какво е предпочитанието на зрителите за изминалата седмица...Зиндаги вероятно е телевизията,по която са излъчвали АФК в Индия Thinking
Има 2 100 коментара,които разбира се не съм изчела Mr. Green-време,желание,ентусиазъм-всичко се иска,пък при мен ги няма...Обаче интересното е,че докъдето стигнах доста са тези,които посочват Фериха.Ще звучи нескромно ако кажа и друго...Само наЩе  newsm44

# 656
Както Верчето каза онзи ден в Ашкената тема-като видна диспансераджийка влизам направо с касата на вратата.Тук съм си вкъщи и може,нали?! Mr. Green

Скрит текст:
Така,така...Ще ми бъде постът по-пъстър и от на Джейн...Гледам наминала,даже се и преоблякла Party
Чувствам й мненията понякога толкова близки,но и толкова далечни от моите...Еее,как няма да обвинявам Фера в момента.Когато има причина съм безпощадна...Но иначе на 100% подкрепям,че Емко сваля звезди до време и като я прикотка взе да важничи и да я зарязва по цели нощи,но накрая знаем кой беше зарязания за 3 години... ooooh!.Ето и моменти от снощи
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма нужда да ви лъжа,че ми е прекалено мило и драго-срещаме се всеки уикенд и то по два пъти в денонощието Mr. Green.Сутринта примерно хващам само втората,а вечер от самото начало Embarassed.И не е от някаква непреодолима потребност,а по навик...Иначе мразя повторенията,аз и Киво харесвам,но Кузея и Перлата не ги гледам...

Напоследък всичките ги правят на маймуни-не намирам нищо красиво нито в Тейлър,нито ДжАджито,нито Мерве.Лично мнение-не ми харесват.Той и Чачо е една китка в момента... ooooh!Дано рекламата е съпроводена с приятна изненада,свързана с визията му.Голямо чакане падна да се вкара в ред...

И аз като Бел,мисля-и по-рано съм го споменавала.Лейля с Фуркан за мен е в пъти по-добре,отколкото с нашия Peace.Погледнах го Ф в ПЕ-много симпатичен наистина.Бях го забравила там как е.

И понеже сме на вълна игрални филми-АО не съм го гледала.Не знам дали е нещо или нищо,аз по принцип никакви игрални от техните не бях до днес,само по малко-на тези актьори,които ми будят интереса.Днес обаче щото ми е мрачно въпреки слънцето Rolling Eyes,реших да си пусна нещо за повдигане на духа-първо попаднах на онзи с Бу и Фахрие,но нещо като му видях мустака се отказах...После си харесах заглавието на един-"Единствено ти"-уч. Ибрахим Челиккол,Белчим Билгин и онзи,заради когото всъщност погледнах Баръш Ардуч...Ама тя ролята му много малка и нищо не схванах от таланта му...Та много ми хареса филма-нищо че е леко в стил КВФ,главният герой по косвен начин причинява смъртта на родителите на момичето,но после същият този човек й връща "светлината" и радостта от живота.Хареса ми като цяло.Явно,ще искам още от тази двойка и като имам повече време ще погледна и сериала.

И последно:
https://web.facebook.com/ZeeZindagiTV/photos/a.228970673964964.1 … ype=3&theater

Онова,което искам и вие да видите се състои в това,че се пита какво е предпочитанието на зрителите за изминалата седмица...Зиндаги вероятно е телевизията,по която са излъчвали АФК в Индия Thinking
Има 2 100 коментара,които разбира се не съм изчела Mr. Green-време,желание,ентусиазъм-всичко се иска,пък при мен ги няма...Обаче интересното е,че докъдето стигнах доста са тези,които посочват Фериха.Ще звучи нескромно ако кажа и друго...Само наЩе  newsm44
Тц, нИ можИ, tooth първо поздрав  Laughing и след това всичко останало.
Държа да ми отговорите на въпросчето в скритото, Sick #Shocked doh защото ми е интересно всяко Ваше виждане по въпроса, че да си сверя часовника с Вас по отношение на визията й.
От нашите. Mr. Green

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/03/blog-post_953.html

Така е Марги, много са добри във филма "Единствено ти", химията помежду им я усетих още тогава, а сега във  "Възела" още повече.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 19:09 от Neidjal

# 657
  • Варненска клюкарка
Наде, направо ми идва да си плюя в пазвата Sick Но съм сигурна че няма да е Мервето- все си мисля че на  Чачослав  ще му подберат някоя по-малко 'сползвана ханъма (в дизи индустрията имам предвид де Mr. Green) Пък и особено много ще държат да не е омъжена Mr. Green

Хората новина за Ча им пуснали, пък отдолу въпроса е ще пускат ли Междузвездни войни tooth

Марги много ги обичам тези кадри, снощи баш целувката уцелих. До сега регионалния нидоставчик не предлагаше Лейдито, но от вчера вече и това имаме.

# 658
Наде, тази снимка на Мервето е отвратителна, но аз харесвам самата Мерве. Много е различна и характерна. Нищо общо със стандартните красавици. И на неин фон, като че ли Чачо стои твърде шекерен, а това не бива да е така. Peace

Голямо навиване с тая реклама  hahaha. И какво толкова като Чачко и друг път е снимал с ангел на Виктория сикретс?! 33uu Даже, да сме точни, комшийските актьори често снимат с ангелите. Peace

# 659
 Баджи и защо ги заряза а ?  Фера  са прай че спи искаше да говорат как ли не се опитваше Емир да говорат да се разберат ма Фера инат  ooooh!  и ка нема Емир  да стои в бара кат Фера  се прай на  да не продължавам  Mr. Green    и много  ме издразни  кат     остана че да не говорили хората  че неможели да се оправат   ooooh!  и не само  в този епизод  в повечето неща съм се дразнила на Фера   че не може да  се сопне на Чепиков и Мехмет  и да остоява любовта си !Емир   не му стана добре  но за да е близо до нея  и търпя прищевките  . Знаеше че се обичат   но искаше фера му го каже  ма тя Йок  и на рождения ден Корайчик се сдобриха  и после Емко па се прай на супермен и той ша спасява бившата    #2gunfire нема нужда от това  Емирееееееееее  Mr. Green #Cussing out 

Наде Hug   Казвала съм го  преди за въпросните партньорки Чачови  #Crazy Нито Мервето ми харесва  замязала е на      мумия  Sick Joy  Може да си партнират  но не и като главна  Naughty същото се отнася и за другите мераци на феновете  Йококуму , Дамлата  и прочие   Йок не стават !

Поне от към погледи да могат да играят  но  не могат . Представятели си Мервето да го гледа любовно Чачун    или Дамлата , Фарах  , или Хандето  и Йококому   или Серенай Арташ  hahaha аз не моа си го представа с тия да се гледат лИбовно   и се целуват  Sick tooth

нас никой нема ни пита с коя да играе Ча в дизито  така чи само си хабим нервите излишно  Mr. Green която Керем бос реши с тая ша играе  но се надявам Енгин като мениджър да се договори    за добра парньорка и да нема пиар посред  нощите  повторни  пиар акции  и  промиване на мозъците на лапетията  ooooh!

Профи  Hug  така е Мервето има и хубави снимки 

Mr. Green

олд нова непубликувана  от 2015

ка го е фанала тая       #Cussing out пусниго ма  Mr. Green Joy #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт