Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 202
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Хи, хи, хи, Joy Чачослав-Пигита. Joy
Тенкс за отговорите дружки, друго си е да си сверя часа с Вас.
Ивчееее, аз мисля за все и затова я скрих. Joy
Очаквам и Марги, и Рори с коментари за въпросната снимка, и по принцип за нея.

# 661
  Кат видех Сера че ша му партнира в римейка   когато започваха да снимат сериала   знаех че от това нищо добро немой очакваме  така и стана   Peace От лалелето ми беше  непоносима  и анти Сера  във физиономията и поведението   но немога кажа че в Лале деври не играеше добре    играта и биваше там с някои изключения

баджи хайде с мен  за настроение  Mr. Green      newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 http://vbox7.com/play:63d9948350

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 20:46 от femmi2

# 662
Наде, аз това скритото като го отворих и получих сърцетуп от уплах.
Какво повече да кажа. То не е за гледане, камо ли да карат някой да го целува и гледа любовно.
Чачко трябва да е изпил няколко диазепама наведнъж за да се съгласи да си партнира с това нещо. Извинявам се на феновете му, ако има такива тук, но ако не ми го покажете в друг по-смилаем вид и жена не мога да го нарека.
Обаче казвам твърдо НЕ на упреците към Емко за нощната му работа и влажните погледи към прозорците на ап. 10, но откъм улицата. Там Фера си е на 100% виновна. Той я метна на гърба си и я заключи в техния дом да говорят и да се разберат. Оная умираше да си го цунка, ама се правеше на ... newsm78 не знам каква. Щяла да остане, за да се преструват пред другите, че на другите да им е гадно. Който и да е получател на това послание нема да може да съжителства с нея фейс ту фейс. Така поставени отношенията можеха да го обитават съвместно това жилище само когато единия от тях спи. Как да гледаш някой който е обявил, че съжителството му с теб е не от любов, а за отмъщение. И за какво да говорят - тя се дърпа и не ще да си говорят. Неговата вина почва на рождения ден на Корайчика. няма по-печален образ от него. Уж му правят изненада за рождения ден, за да го поздравят и да му е хубаво, а и двата му рождени дни са пълен провал. И двете жени в живота му го правят на луда калинка, а той един такъв добричък на всички гледа да им е добре, а и за Емко и Фера се се грижи.
Емир от жертва се превърна в кукла на конци и започна да стяга багажа на Фера за извън ап.10 когато хукна да гони хеликоптера на Явуз. Тъкмо Ферка се предаде, призна си че не може без него и много го обича, а той хукна подир онова недоразумение.
Сетих се за онази снимка от тинейджърския сериял който ще почва скоро. На снимката Еджето изглежда доста добре - неузнаваема направо. Ако не ми бяхте обърнали внимание че е тя никога, никога нямаше да я позная. А дано и като актриса да е претърпяла такъв разцвет.

# 663
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, слагам ти малко други снимки на Мервето, да видиш, че изглежда и по друг начин.  Peace
Скрит текст:
Стига ти толкова. Laughing Последните снимки са от сватбата им с Мурат Далкълъч миналия август. Peace Като не се наклепа с грозно и ярко червило изглежда добре. А в тялото е като статуетка. Но като всички турски актриси поддържа дебели и дебело подчертани вежди и не пропуска да си омаца джуките. ooooh! Не ги разбирам, честно!  ooooh! ooooh! Хубави, много хубави жени и осират целия си вид с тия филиптотювски веждаци и с кармъзъто.  Sick Sick
П.П Позволявам си да ги сложа двамата с Мурат извън спойлера въпреки, че Мерве тук е без грам грим и за разлика от много други нейни колежки изглежда добре. Peace

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 00:19 от profi_1

# 664
Наде, аз това скритото като го отворих и получих сърцетуп от уплах.
Какво повече да кажа. То не е за гледане, камо ли да карат някой да го целува и гледа любовно.
Чачко трябва да е изпил няколко диазепама наведнъж за да се съгласи да си партнира с това нещо. Извинявам се на феновете му, ако има такива тук, но ако не ми го покажете в друг по-смилаем вид и жена не мога да го нарека.
Скрит текст:
Обаче казвам твърдо НЕ на упреците към Емко за нощната му работа и влажните погледи към прозорците на ап. 10, но откъм улицата. Там Фера си е на 100% виновна. Той я метна на гърба си и я заключи в техния дом да говорят и да се разберат. Оная умираше да си го цунка, ама се правеше на ... newsm78 не знам каква. Щяла да остане, за да се преструват пред другите, че на другите да им е гадно. Който и да е получател на това послание нема да може да съжителства с нея фейс ту фейс. Така поставени отношенията можеха да го обитават съвместно това жилище само когато единия от тях спи. Как да гледаш някой който е обявил, че съжителството му с теб е не от любов, а за отмъщение. И за какво да говорят - тя се дърпа и не ще да си говорят. Неговата вина почва на рождения ден на Корайчика. няма по-печален образ от него. Уж му правят изненада за рождения ден, за да го поздравят и да му е хубаво, а и двата му рождени дни са пълен провал. И двете жени в живота му го правят на луда калинка, а той един такъв добричък на всички гледа да им е добре, а и за Емко и Фера се се грижи.
Емир от жертва се превърна в кукла на конци и започна да стяга багажа на Фера за извън ап.10 когато хукна да гони хеликоптера на Явуз. Тъкмо Ферка се предаде, призна си че не може без него и много го обича, а той хукна подир онова недоразумение.
Сетих се за онази снимка от тинейджърския сериял който ще почва скоро. На снимката Еджето изглежда доста добре - неузнаваема направо. Ако не ми бяхте обърнали внимание че е тя никога, никога нямаше да я позная. А дано и като актриса да е претърпяла такъв разцвет.

Здравейте. Simple Smile
 hahahaОх беееееее. rotfImao rotfImbo
Рори,  тази й снимка е от днешната преса.
Скрит текст:

Профи го е казала в общи линии, а аз, ще я допълня.
Скрит текст:
Да, като не е начервена с кармазъ, не си отваря устата, не е с почернени вежди и не е с избелено лице не е плашеща, на мен лично визуално ми е по-зле, и от Сера, и от Беррак, като медийно поведение обаче ми е напълно непонятна.
С ръка на сърцето си признавам, че не желая да я гледам в проект с Чаатай, защото 99% съм сигурна за себе си, че това, ще е следващият му проект, който няма да следя. Дано 1% се лъжа.

# 665
  • Пришълец
Наде,мнение за Мервето ли искаш?
Визуално хич не ме кефи-кармъзълцето е основният отблъскващ за мен фактор.Но не е слаба актриса,от онова което съм гледала успешно го раздава "фаталната жена".Не че я искам до Ча,но за проектът който се обсъжда мисля,че може и да си паснат Thinking.Все пак не се говори за романтика...
Без грим не я бях виждала преди  newsm09.Определено ми харесва повече.
Аз и нашата не я одобрявам такава наклепотена Naughty
Скрит текст:

И за друго,което ми хареса и възнамерявам да коментирам
Ааа,Рори аз не мисля като теб.Ми хубаво я взе като куфар и си я занесе вкъщи и какво постигна  33uu-едно голямо нищо.Знае си той инатата женичка и пак иска да стане на неговата.А кога реши да я крадне от общежитието-когато вече нерваците не му издържаха,не можеше да се примири да я вози Левент и колегите да ги обсъждат.Не ми хареса начинът...И после седнал да я зяпа все едно голямо геройство е извършил.Но гледа Улюбено Laughing

Ох,как си я харесвам такава Crazy.Не се дава лесно...С причина се цупеше.Тя щеше да помисли на спокойствие и да се върне.Не само защото портиерите нямаше да я приемат(тя можеше и сама да се справи Naughty).Щеше да се осъзнае и да се върне,защото самостоятелно не могат да живеят пълноценно,просто ще съществуват
Пък тук Емир си търси повод да налита,някой позвъни май и той я притисна,не знам как не го ухапа каквато е опърничава hahaha

Сладките приказки,излиянията и болезнените спомени от детството не бяха достатъчни за сдобряване.Всъщност всеки от тях тогава спаси живота на другия-големи Йекшъни  Laughing.А Ферка ако му се беше хвърлила в обятията щеше да изглежда така сякаш само това е чакала-да си я прибере и да си простят набързо...Обаче сгреши,че му е слаб ангела на Емир-учудващо,но не беше Mr. Green.Тя после поиска да смъкнат напрежението(късото рокле след като роди Рюя),той не ще...И така до РД-то на Корай.И кой пак направи първата стъпка-Обиденият  newsm47.Ферка не пада по гръб,и с право...

# 666
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аватарчето миииииииииииииии   Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Една жена трябва да се цупи, а един мъж трябва да й се моли в краката.  Naughty Всичко извън тази схема не води до добри резултати рано или късно.  Crossing Arms

# 667
Наде,мнение за Мервето ли искаш?
Визуално хич не ме кефи-кармъзълцето е основният отблъскващ за мен фактор.Но не е слаба актриса,от онова което съм гледала успешно го раздава "фаталната жена".Не че я искам до Ча,но за проектът който се обсъжда мисля,че може и да си паснат Thinking.Все пак не се говори за романтика...
Без грим не я бях виждала преди  newsm09.Определено ми харесва повече.
Аз и нашата не я одобрявам такава наклепотена Naughty
Скрит текст:

Скрит текст:
И за друго,което ми хареса и възнамерявам да коментирам
Ааа,Рори аз не мисля като теб.Ми хубаво я взе като куфар и си я занесе вкъщи и какво постигна  33uu-едно голямо нищо.Знае си той инатата женичка и пак иска да стане на неговата.А кога реши да я крадне от общежитието-когато вече нерваците не му издържаха,не можеше да се примири да я вози Левент и колегите да ги обсъждат.Не ми хареса начинът...И после седнал да я зяпа все едно голямо геройство е извършил.Но гледа Улюбено Laughing
Скрит текст:

Скрит текст:
Ох,как си я харесвам такава Crazy.Не се дава лесно...С причина се цупеше.Тя щеше да помисли на спокойствие и да се върне.Не само защото портиерите нямаше да я приемат(тя можеше и сама да се справи Naughty).Щеше да се осъзнае и да се върне,защото самостоятелно не могат да живеят пълноценно,просто ще съществуват
Пък тук Емир си търси повод да налита,някой позвъни май и той я притисна,не знам как не го ухапа каквато е опърничава hahaha

Сладките приказки,излиянията и болезнените спомени от детството не бяха достатъчни за сдобряване.Всъщност всеки от тях тогава спаси живота на другия-големи Йекшъни  Laughing.А Ферка ако му се беше хвърлила в обятията щеше да изглежда така сякаш само това е чакала-да си я прибере и да си простят набързо...Обаче сгреши,че му е слаб ангела на Емир-учудващо,но не беше Mr. Green.Тя после поиска да смъкнат напрежението(късото рокле след като роди Рюя),той не ще...И така до РД-то на Корай.И кой пак направи първата стъпка-Обиденият  newsm47.Ферка не пада по гръб,и с право...
Поне не е страшна и не е нужно след като я видя с кармазъ да си лея куршум, Mr. Green Laughing прилича й, и е женствена за разлика от други претендентки. smile3503 newsm53

# 668
Марги, сладурче,  Heart Eyes Hug
Тя наща че е ината, ината е. Нали затова толкоз мре Емко за нея, че на никоя друга не прилича. Не се дава лесно ОК, ама що остана тогаз. Накрая Емир отключи и широко й отвори вратата. Да беше си тръгнала. Пък тя тръшна вратата и вика "Оставам ама не за да сме заедно, ами за да дразним Джансуто, Хандето, Рюя и мама с главнто М Wink. Еми той какво да направи в тази ситуация. Ходи на работа и се връща когато тя излиза. Какво могат да правят заедно в къщи след като тя заяви че ще се преструват за пред другите, че са заедно, но всъщност остава за да сложат край.
Като реши да спретне празнична вечеря тя даде ли му знак, че ще топят леда и ще сключват примирие. По никакъв начин. Не му каза да се прибере навреме за да отпразнуват раздялата с младото мамче. Не му подсказа, че е променила намеренията си за раздяла. А той толкова искаше точно това. Ако знаеше, че Ферка ще предаде крепостта със сигурност щеше да си остане в къщи, не да се прибира по-рано.
И на мен Мервето ми хареса най-много без грим  Grinning

# 669
красавците  Mr. Green

wavey

tiptoe Mr. Green

smile3506 Angry

Енгин е качил снимка но не разбрах от Бодрум ли от къде ли  newsm78   има пейзаж на снимката с басейн .   Снимки от рекламата нема начи квое това пазене  и мълчание не моа разбера за тая прословута реклама  ooooh!  за космическата станция   ша кайш  че ша лети Чачун   Mr. Green Joy

Цитат

Heart Eyes  укротяване на опърничевата Фера прилага Емир  Joy  а тя мой да е ухапала  когато са снимали епизода   па ние да не знаем това   Mr. Green   Подкрепям Рори в мнението и че Фера има голяма вина и с това цупене и инат на Емир нищо друго не му оставаше да напрай   Naughty  искаше се разберат но кат се прибира от бара Фера се прай на заспала   а Емко искаше нежност от нея топла дума и прегръдка  а наша Фера инат а жени около Емир бол в бара      Joy

Марги  Hug  слушали си поздравите  и гръцкото    дано са ти харесали

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 15:40 от femmi2

# 670
  • Варненска клюкарка

Баръш и Тувана, но не пише сет ли е или просто похапване  33uu

На мен Мервето не ми допада нито с грим, нито без, принципно гледам че ролите и са второстепенни, така че няма опасност да я пришият на Ча Peace Спете спокойно Laughing

Видях корицата  с Баръш Ардуч и не знам да се смея ли или да пусна някоя сълза- по гаден и тесен гейски костюм  не бях виждала - а е кихнал, а го е сцепил hahaha

Скрит текст:
Много са прекалили турските жълтури Shocked Добрали са се до документацията в клиника по репродуктивно здраве, където миналата година Берен е правила неуспешно инвитро. Надявам се Берен да ги скъса от дела!

Фейза Дживелек(Ларка) в добрите стари времена Mr. Green Далеч беше от идеалната фигура, но сега положението е както каза Надето- тухла четворка ooooh! Екипа който прави розите е почти същия като от АФК, режисьорката от първия сезон Мерве Гиргин, продуцента любимеца наш Фатих Аксой, изпълнителния продуцент Диренч Аксой, Бату Кая и той там, не знам като какъв, може би отново като координатор сет..... Не видях кой е сценариста, но нищо чудно да е майка и на Ларка, както беше на АФК- Мелис Дживелек......

# 671
Ивче, за Баръш+1.....за Мерве+1.
Наша Ларка на тази фотка е направо кукличка.
Направих бърза справка, Ивче права си, мама е сценаристка, Mr. Green затова и тухличката играйка. Laughing

# 672
  Щом сценария   на розите  е на сценаристката на АфК  е разбираемо защо е такъв сценария  Mr. Green

нищо ново   бедно градинарско семейство само че няма лъжи а напрово си казват че са бедни   и капитана  в ролята на доктора започва да харесва Гюрлу също както направи с Фера когато му чистеше яхтата  та и в Афк и в розите е нещо като изповедник   Joy Wink Екипа виждам е същия  на розите от сценарист до продуцент и режисьор   Wink

Енгин качва пейзажи от Бодрум   но не е снимал Ча  пазат го за десерт  Mr. Green   па дано  десерта е от най - хубавите че ни се изтърпя търпилото  ooooh! Joy

ох , тук какъв е сладък десерт  с наболата брада     Flutter smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Flutter кокато подготвяха филма и Ча се беше срещнал в ресторант с Лейлята   а това кожено яке забелязах  че беше и на снимката новата от ЛА  явно  си му харесва якето  Mr. Green

и  Емко

Heart Eyes

Grinning  Crazyи от премиерата на филма с аркадаша

чок красив бееееееееееее   Емир е най  

mrstraetz smile3544

носталгия  Sad

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 20:27 от femmi2

# 673
  • Пришълец
Момичета  wavey

Това е за ретуит Naughty
Цитат
Heart Eyes
Най-голямата ми слабост към Чачослав се проявява в края на втори сезон
И още...
Heart Eyes Heart Eyes

Ееее,аз пък търся разни причини на небето,те били на земята ooooh!.И се чудя каква е връзката между Фейза и Мелис Дживелек,има ли изобщо такава newsm78.Ето,че имало-кажете ми по-рано и на мен бе,не умея да мисля Mr. Green
Предположих,че е съвпадение така както Хазал и Бату Кая;Чаатай и Биргюл Улусой Peace.

Феми,
Скрит текст:
Слушах поздравите-и онзи тук,и личният-гръцкото,както и онова за разсъждаване.Мерси,харесаха ми Hug.Благодаря и за приятелското рамо-ще си използвам правото за друг път.Сега не ми се споделя,но важното е,че онова,което ме мъчи в последните 4-5 дни вече е долу-горе под контрол.Дано мине бързо Praynig.Ами така е...в живота не всичко е цветя и рози(в моя случай маргаритки)...Но ще се справим-майчето физически,а аз емоционално.

ПП Чакайте да кажа и за Баръш Ардуч-без да споделя до утре не мога да издържа.МноУ елегантно са го спретнали,нищо не разбирате  Mr. Green и как се е ококорил само... Mr. Green
На мен ми направи впечатление героят му във филма Единствено ти-остриган като мартенско магаре,така че в момента с повече косица е по-Убав Laughing.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 10:09 от Мaргарита Н.

# 674
  • Варненска клюкарка

Още топла Laughing  С брадата и мустаците е, но косата му е по-къса Peace  Май се кани да прави изкуствено дишане на мацката  - ризата мокра, т.е. целия де, явно ще го играе спасител  Laughing

Марги, кадрите, които си сложила са ми  с най-любимата Чачова визия Peace

ПП  не знам какво ти е, но бързо да се оправяш и ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт