Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
 Simple Smile Party
Eто я и цялата фотка.

# 676
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Браво  Grinning Peace
Косата изглежда подкъсена, а дано! Praynig  fingerscrossed

# 677
 wavey

Heart Eyes

въй бе доживех го бе Чачун в рекламата  Разгеле ,Машалах , Евалах  Mr. Green

сладкото ми десертче Mr. Green  smile3508 мокър , със впита по тялото джинсова синя риза и с подкъсена леко коса

отивам се даваааааааааааааааа баджи ти не идвай с мене  Joy Чачун ша ме спасява с изкуствено дишане   Mr. Green Crazy ма ако искаш ела да се давим двенките и Ча ша е спасител на плажа   ох бееееееееееее  Whistling

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

иде ми да запея това  Mr. Green   кат гледам визията  Blush Mr. Green Embarassed текста е от песен   Mr. Green  Peace

По-по-по-по полудей, давай всичко разпилей
Харесва ми, да спираш недей
До утре искам алелелей
По-по-по-по полудей, с теб забравям за недей
Да ме мислиш за луда, не смей
Искам пак, пак алелелей

Имал си много ли, нула ги брой
Брой ги подгряващи, за да си мой
Не че се хваля, но с тебе ли съм
Само на сън, само само на сън
Дрехите всички хвърли ми ги
Аз да няма с какво да си тръгна от вас
Карай ме името да ти креща, да ти крещя

По-по-по-по полудей, давай всичко разпилей
Харесва ми, да спираш недей
До утре искам алелелей
По-по-по-по полудей, с теб забравям за недей
Да ме мислиш за луда, не смей
Искам пак, пак алелелей

Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha
 ка си лигава ooooh! Сори  ма   нещо ми стана   Blush Joy

рекламата окончателно е за Колинс джинс нали ? newsm78 може и видео да заснемат или фотосесия с визията  

нова на Хазал с черпака  Mr. Green

окончателно за Колинс е  Peace   пуснали са това   #ÇağatayUlusoy ve #TaylorMaryHill'le reklam çekimimiz tüm hızıyla devam ediyor. Setten ilk görüntüler saat 17:00'de.

снимките продължавали с пълна скорост  и ша пуснат кадри от тях в 17 часа  Simple Smile smile3508

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 15:50 от femmi2

# 678
 Не става претрупване а и сме назад нов пост  Peace

и кадрите от Колинс джинс

таз разваля фасона  Sick ма нея нема ги гледам   ша гледаме Чачикоооооооооо Mr. Green

с дрехи на Колинс джинс

Heart Eyes

Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

smile3502
  зализали са му перчема мокър   Joy

краче и гуменки  Mr. Green

феновете полудеха в мрежите  Joy то са емотикони    и възхваления

Whistling newsm03 smile3544

сетих са фотографа кой е  тоя който Ча искал да снима  или друг?  newsm78

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 17:59 от femmi2

# 679
  • Варненска клюкарка
Хубав е, но на мен космарляка все така ми идва в повече! Иначе рекламата е нещо, което наистина ще очаквам с интерес Peace Предполагам че и много снимки за рекламните постери ще излязат Wink
Рекламата я чаквайте в пълния и блясък в петък... незнайно кой tooth Петък е Чачовия ден за премиери Wink
АФК  в петък, АО също, Меджезира и той в петък, както и Делибала.... Само конкурса за Бест модела май е бил в Неделя, за там не знам....

Сега като се почнат едни колажи с Ча от Колинс-а и Сера от МавитУ.... Mr. Green

# 680
 Конкуренция Колинс джинс   и Мави   Joy кой е най на рекламата Ча или Серо и Керо  hahaha

бе не съм му гледала космърляка  а очите и лицето     Mr. Green Flutter

а фотографа не разбрах  Бел инфо знайш ли ?

маалътЪ  викат ша мижат на манИкенката  па  чета  обратното че  ги харесват  на рекламата  с Ча   Joy

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 18:44 от femmi2

# 681
Много готин Ча   Crazy Crazy Crazy

# 682
Феми, недей така, ще мижиш заради мадамата, ами не е зле момичето нищо, че е с по-дебели веждаци Laughing от на Чаги(шегичка, Laughing но добре, че е тя/са те(по принцип и не само), че да си казваме истината), можеше и по-зле да е.
Скрит текст:
На мен ми харесват и то достатъчно за да смятам, че двамата биха били по-готини рекламни лица на Мави от настоящите.
Наистина може леееко да си барне косморляка по лицето, но и така ми е готин, ходи му с такава дължина на брадата.
На новата фотка Хазал е ноу комент. smile3505

#ÇağatayUlusoy
#Colins #Backstage

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 19:33 от Neidjal

# 683
Наде  Hug  не е зле но веждаците и са гайтански  Sick а и в джуките одебелени   ooooh!
  и оназ снимка черно бялата ако помните  на нея Рори викаше че  била от лудницата  Joy

започнаха колажи Мерве и  Керо ша играели  Joy Joy Joy Joy Joy мятат я ту на Ча , ту на Керо  hahaha

Mr. Green въй като каубой е тук  бе само каубойска шапка му трябва  и да язди  Mr. Green скоро нема се окастри брадата но си личи че Марги с градинската ножица Joy е  подкъсила  косата

и започнаха бой между фенове на конкуренцията  ние с Надето го придвихме отдавна  Mr. Green

hahaha tooth

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 19:46 от femmi2

# 684
Оооо даааа на онази черно-бяла Sick снимка момата беше стресираща. #Crazy
Мерве и Керо в Дизи, ми супеееер, Party дано е истина. Praynig
За мен конкуренция между двете двойки не може да има, no просто две мнения по въпроса няма, Naughty къде са Ча и Тейлър, къде са Сера, и Ушко, айде холан. Stop
Феми те гайтановите почернени веждаци Sick и напомпените джуки Sick са на мода, Mr. Green умиргам права Cry като ги видя такива моми, но специално тази не ми се набива на очи с вежди и устни при все, че са и по-плътни.

# 685
 Аз неска тъкмо си оформих веждите че абсурд ги остава гайтански    Naughty Joy

А Серо ша ривнува  изгората си  от Мервето  hahaha

вече има и коментари от фенове Тайлър го остави Чаатай   да не си и  помисля  друго  Joy

Маргот , тва ти ли си  Mr. Green hahaha виж ка си разфучала  на Ча   Joy

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 20:12 от femmi2

# 686
  • Пришълец
 smile3515

AлооооУ,те новостите не са единствено по маалите и кварталните кръчми Naughty.Правилно: инст,Т,Фб...Даже и български блогове за сериали и клюкарски сайтове...Новини (било то верни или неверни)има на всяка крачка!Те разбира се вървят и със снимки,които не са само и единствено някъде си.Има ги навсякъде,нищо не пречи да си ги носим и тук.Нищо не пречи да си коментираме и тук!
Казах каквото имам...Мили момичета,прощавайте Hug.Правя го при вас,за да не е някъде другаде Mr. Green Mr. Green.Отново се извинявам.

Mr. Green въй като каубой е тук  бе само каубойска шапка му трябва  и да язди  Mr. Green скоро нема се окастри брадата но си личи че Марги с градинската ножица Joy е  подкъсила  косата

Личи ли,не съм много сигурна  33uu.
Аз например не виждам голяма разлика с тази отпреди няколко месеца

На едното място гелосана,на другото-мокра.В дължината не виждам промяна... Tired
И все пак,понеже обичам да си изразявам мнението Mr. Green(без разбира се да го налагам)-вади мъжки поглед вече.Изразителен както преди...рекламата ще е сполучлива Peace.
Феми,дръж си го Чачослав-нека теб те спасява hahaha

Тази е нова,грабнах я с първият надпис,който мярнах Laughing.И дума не разбирам от написаното:
Dün gelmiş ve ben daha yeni goruyorum çok büyük bir acıdır bu

На нея още по-ясно се вижда стърчащата му зад ушаците коса Mr. Green.

ПП При Марга традицията е да си пие кафето без захар,тази сутрин като никога ми се стори с възгорчив вкус Sick.Това,защото адски се издразних от отношението към хората и не си го изпих на спокойствие...Не мога да приема лепенето на разни етикети...

ПП 2:Профи ще ме смъмри ли за съкращенията,които използвам???Чакам реакция от нейна страна Joy.

Хубав ден Hug

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 10:12 от Мaргарита Н.

# 687
Привет Ви, Grinning днес е Четвъртък и има Възела. Party
Марги, spoko кой/и и къде те ядоса/ха рано сабахлем, не си го слагай на сърце, no нета е свободно достъпен за всеки, и добре, че е така?!
Тази фотка на Ча с шапката не е нова(може да е стара-нова), но със сигурност не е сегашна, защото на нея още не е с подкъсена коса както е на снимките излизащи по повод рекламата.

# 688
  • Варненска клюкарка
Марги, не им се впрягай- като ще си пращат екипажа сам да си дири инфото hahaha по- добре една затворена група у ФБ да си спретнат, тъкмо  ще им свършат притесненията по въпроса Mr. Green
Навсякъде прелива от информация, ама някои се чувстват с право на собственост върху Ча, затова и реакцията hahaha Или дивия мед не е толкова сладък или някои са преяли с него щом и ден не ни пропускат hahaha
Хаповете, хаповете newsm47
Ето тук при рускините също можете да четете- руския е достъпен език Peace Като навсякъде има и много плява, но не е трудно да се отсее важното Wink
http://vk.com/cagatayulusoydaily
http://vk.com/public101426380
https://vk.com/diziturk

Колкото до Керо и Сера, на фона на Ча и с брада и без са направо жалки-  харесаха ми само в първата реклама, там като пееха, после е голяма скука. Чувствам и че Керо няма да е задълго лице на Мави, че май идва следващата звезда- Баръш Ардуч, на мен лично не ми харесва в лице, но не мога да отрека че има едно от най красивите мъжки тела, които съм виждала Peace
Цифрите в инстаграмите им са красноречиви и то още са на първи сезон- Елка вече е сключила договори за реклама за над 3 млн. ТЛ сега е ред на колегата и Wink Аз може да не припадам по него, но турците си умират за Баръш Laughing
https://www.instagram.com/arducbrs/?hl=tr
https://www.instagram.com/elcinsangu/?hl=ru

И къде без Емкооо newsm47

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 12:49 от Беллора

# 689
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не можах много-много да разбера какво си говорите и Николова какво ме пита. newsm78 Явно трябва да се разходя, че да ми се изясни. Thinking
Аз ашкените не ги гледам и не съм ги гледала. Елчин ми направи впечатление още в "Една любовна история", но този Баръш Ардъч не ми харесва в лице, а тялото му не съм го виждала, че да го оценя. Rolling Eyes Във всеки случай да са живи и здрави да правят реклами и да си печелят пари!  thumbsup Не съм виждала на Мави Серо-Керските реклами, освен първата, където Сера нещо пееше и се кълчотеше, а Керо пееше и свиреше. Беше ми противно точно кълчотенето на Сера и затова не проявих интерес към следващите.

Общи условия

Активация на акаунт