Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 475
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
La Vie est belle - мен ме задушава, но няколкото пъти, в които съм била с него получавам адски много комплименти за аромата. Идва ми твърдее сладък, а аз уж се пиша, че харесвам сладки аромати. Иначе е доста траен, шлейфов..

# 211
La Vie est belle - мен ме задушава, но няколкото пъти, в които съм била с него получавам адски много комплименти за аромата. Идва ми твърдее сладък, а аз уж се пиша, че харесвам сладки аромати. Иначе е доста траен, шлейфов..
Winter fairy според мен пита за фланкърите, а не за оригинала.

# 212
Здравейте дами, тези които са ползвали Черния Опиум моля да споделят мнение.  bouquet

# 213
Писах за него преди няколко дни - много го харесвам, но след два-три дни с него и спирам да го усещам.

# 214
  • Бургас
Имам го и аз Черния Опиум,при мен е много траен и го усещам на макс. Heart EyesМоргана,явно си привикнала към аромата.

# 215
Случвало ми се е и с други парфюми, но се дразня като спра да го усещам толкова скоро, а по принцип обичам да си усещам парфюмите, а не само около мен да ги отразяват. И май ми е по-приятно няколко дни подред да съм с един парфюм, а не да съм с различен всеки ден. Поне имам с какво да сменя като се случи...  Crazy

# 216
  • София
Winter fairy според мен пита за фланкърите, а не за оригинала.

Да, наистина. Не съм обърнала внимание.
Иначе от три дни постоянно нося Alien и с ръка на сърцето мога да заявя, че това наистина е любимият ми "зимен" парфюм от по-масовите.

# 217
Кой от всичките Алиени? Нещо ми е много силен.
Купих втора опаковка на Животът е хубав, въпреки коментарите тук. Един път някъде на седмица го ползвам. Кристал Ноар и него толкова ползвам, второ или трето шише  Laughing Поем пък ми беше един от първите парфюми, още имам остатък в едно шише - него вече не си го спомням колко пъти съм го купувала. Цветната бомба миналото лято ми го отнесе дъщеря ми и го изпръска за два месеца /как успя?/. Хубав е за лятото. Имам едно черно Си, но с него съм миришела на "чай", ама си го пръскам и него. Ма Ви - то ми харесва, мостри съм ползвала, чудех му се последния път в Дъглас, но купих друго. Работя в една медийна фабрика и постоянно зареждаме мостри на парфюми и кремове, така че постоянно пробвам и винаги имам две-три идеи за покупка.

# 218
  • Враца
На някой Fendi Furiosa прилича ли му на Black Orchid?  Shocked

# 219
Не, имам  Fendi Furiosa и по нищо не ми прилича на  Black Orchid, поне на моята кожа. Може би малко напомня на Voile де Fleur , но много малко Hug

# 220
  • Враца
По млякото Simple Smile За мен поне си приличат по млякото!

# 221
Заговорихте за Живота е хубав отново и се включвам с коментар към по- стари постове в темата, че 30 мл стига за една година да речем. Същият този парфюм е новата любов на моя близка приятелка и наистина е облак покрай нея. На мен ми е сладникав и малко ме задушава. Та 50 мл тя ги стопи за няма и месец.  Shocked
Сега има 100 мл, но колко време ще кара с тях нямам никаква идея.  ooooh!

Аз съм в парфюмна чуденка. Кой да избера...
Този http://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Visit-for-Women-30.html
или този http://champel.rs/shop/beauty/fragrances/bvlgari-omnia-crystalline-edp-65ml/

# 222
  • София
Кой от всичките Алиени? Нещо ми е много силен.
Купих втора опаковка на Животът е хубав, въпреки коментарите тук. Един път някъде на седмица го ползвам. Кристал Ноар и него толкова ползвам, второ или трето шише  Laughing Поем пък ми беше един от първите парфюми, още имам остатък в едно шише - него вече не си го спомням колко пъти съм го купувала. Цветната бомба миналото лято ми го отнесе дъщеря ми и го изпръска за два месеца /как успя?/. Хубав е за лятото. Имам едно черно Си, но с него съм миришела на "чай", ама си го пръскам и него. Ма Ви - то ми харесва, мостри съм ползвала, чудех му се последния път в Дъглас, но купих друго. Работя в една медийна фабрика и постоянно зареждаме мостри на парфюми и кремове, така че постоянно пробвам и винаги имам две-три идеи за покупка.

Първият и за мен единствен Simple Smile Всички други вариации изобщо не ме грабват.

# 223
  • Бургас
Анч,аз съм за Омнията. bouquet

# 224
И аз също, но съм разколебана малко, защото видях в Ивис Азарото на добра цена, ако изобщо е надеждно да се поръчва оттам.

Общи условия

Активация на акаунт