Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 525
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
WaltherP99, голям материал за четене.  Grinning От 20 минути седя на твоя пост в темата. (Добре, че работния ден започва след малко  Wink )

И аз си нося парфюмите за лично удоволствие. Учуди ме с това, че някои избират на база вкуса на околните.  Mr. Green  Изникна ми спомен за това, че изключително много комплименти са ми правили за този аромат: http://www.fragrantica.com/perfume/Max-Mara/Le-Parfum-2453.html Любимият на колежките ми...  Grinning

# 436
  • Пловдив
В тази връзка знаете ли къде мога да открия парфюмите на Мax Маra? Онзи ден се заговорихме с една позната, че преди време била пробвала някой от парфюмите, но не си спомни кой точно, и страшно й харесал. Не се сетих да я питам къде ги има за проба.

# 437

А Lipstick Rose е твърде, твърде носталгичен, за да се хареса като пролетен парфюм, не знам кои са тези луди във Фрагрантика, които го хабят да го разнасят напролет. Запази си малко и го пробвай пак в някой дъждовен ден през самотния октомври  Heart Eyes

Йоан Владимир  обезателно ще го пробвам и  тогава, защото  и Moulin rouge, с който споделят обща идея, също най-много ми харесва  да нося именно в хладно и дъждовно есенно време.

В тази връзка знаете ли къде мога да открия парфюмите на Мax Маra? Онзи ден се заговорихме с една позната, че преди време била пробвала някой от парфюмите, но не си спомни кой точно, и страшно й харесал. Не се сетих да я питам къде ги има за проба.

Доколкото знам са спрени от производство и няма къде да се тестват, за което много съжалявам, защото много харесвах Max mara le parfum Peace

# 438
  • София
Валтер, Noir de Noir отскоро го има и в БГ  Peace
Миналата седмица ходих до един от бутиците на Ести (за друго) и ми се похвалиха девойките  bowuu

След дълго и мъчително чакане  Laughing пробвах  Bouquet Massai - нелош, цветно-пиперен, но нещо не ме грабна достатъчно, явно си оставам на Aomassai.

ЗА сметка на това пъ, очаквано, новите колони на Ермес много ми харесаха. Притесняваше не дали червените плодчета в Rhubarbe ecarlate няма да подсладят композицията (сладникави червени плодчета е нещо, което по принцип хич не обичам  Sick), но опасенията ми се оказаха напразни - не само не сладни, ами дори може да се каже, че леко киселее. Освежаващ, сочен, много мой  Blush Neroli Dore също ми хареса, но ми се стори познат - има доста заемки от Градината на мосю Ли. По-заоблен е спрямо Rhubarbe ecarlate, но пак е свеж, просто има нещо, което омекотява цитрусите и дава наистина златисто сияние. Много ме усмихна това симпатично парфюмче. И да, работите отиват към да се купуват и двата (голяма изненада  Laughing).

Лятото пък ще има нов Ермесанс и отсега ме сърби нослето - какво ли ще е сътворил ЖК Елена този път  Heart Eyes

Апропо, събираме сет Ермесанси, ако някой има някакви желания - да сподели  Peace

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 14:37 от Elitsa_z

# 439
  • Бургас
Макс Мара са спрени,да и мен мн.ме е яд...

# 440
Получих мил комплимент от непозната млада жена за Velvet Orchid TF.  Blush Grinning Чак си го записа на листче.  Laughing
Много приятно...  Blush Flutter

# 441
  • Велико Търново
Има защо Flutter Днес сложих едно шалче, което така приятно ухаеше на него...а не бях го слагала дълго време, ароматът се е запазил като че ли вчера съм пръснала.

# 442
  • Варна
WhalterP99, относно Verveine Figuier Phaedon ме интересуваше мнение за аромата какво представлява по-скоро, но тъй като никой тогава не ми отговори, си поръчах мостра, вчера я получих. Ако искаш сподели ти как го усещаш. Аз отначало така се зарадвах - такавa свежест и ми напомни Ninfeo Mio, но хубавата му част, без онази леко "на мръсни чорапи" нотка, както някои са се изразявали. Изведнъж ме удари такъв силен лимон, направо като от току що отворен ароматизатор.
Не знам - не е лош, но тази промяна не ми допадна много, а и честно казано и трайността не ме впечатли.
 Peace

# 443
А Ninfeo - то как е като трайност?

# 444
  • Варна
Може би е един от най-трайните смокинови и летни аромати.
Чела съм и тук такива мнения. Все пак има и индивидуалност.  Peace

# 445
  • някъде под слънцето...
WaltherP99  има парфюмерии където започваме да сравняваме кутиите на парфюмите и заедно с консултанта търсим най ранната версия на даден парфюм с която магазинът разполага.По принцип консултантът  тук трябва да продават, но ако те информират погрешно, може да загубят работата си.Закона за подвеждаща реклама си е доста сериозен.Както и за най ниската цена.В смисъл. Ако са се объркали и да поставили по ниска цена на дадена стока са длъжни да ти я продадат на тази цена, независимо какво излиза на касата.
В Мадрид Том Форд се продава само на на първи терминал на летището и на щанда на Том Форд в El corte ingles. приве колекцията е само в Ел корте.Става въпрос за консултанта, който работи на щанда.Сахара ноар в Испания се предлага само в.бутика на Том Форд на Puerto Banus Malaga

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 19:16 от sl

# 446
Може би е един от най-трайните смокинови и летни аромати.
Чела съм и тук такива мнения. Все пак има и индивидуалност.  Peace

Благодаря ти, karie!  Peace

# 447

В Мадрид Том Форд се продава само на на първи терминал на летището и на щанда на Том Форд в El corte ingles. приве колекцията е само в Ел корте.Става въпрос за консултанта, който работи на щанда.Сахара ноар в Испания се предлага само в.бутика на Том Форд на Puerto Banus Malaga
Скрит текст:
Аз да си кажа за консултантите в Еl corte ingles на ул. Серано в Мадрид, че не бях много впечатлена, дамата от щанда на Герлен дори английски не говореше, това преди 3 седмици, вика специално някакъв младеж да превежда. През цялото време се опитваше да ме убеди, че много добра комбинация била spirituous double vanille и gourmand coquin , купих си втория, брей успя все пак да ме напръска и с ванилията, нямаше отърване. Тази на Creed по-биваше. Иначе беше много добре заредено откъм ексклузиви и нишови парфюми, райско местенце ми се видя, че пък и едни харни момци- клиенти бръмчаха между щандовете за разкош.

# 448
Уолтъре, цитирам така, че ти е дълъг поста: "Когато продаваш от Лади до Фолцваген-и не си длъжен да знаеш какво продават Ферари, Бугати, Ламборгини и Макларън.Хайде за да е малко по-дамски примера-ако продаваш чанти на Zara  и Berschka, като супер се гордееш , че имаш и Massimo Dutti   не си длъжен да знаеш какви чанти продават LV и CÉLINE нали така?  Таргета е различен."

Според мен ти не би си купил почивка от някой, който не знае къде е Бора Бора, примерно, въпреки таргета, с който работи....дразни ме некомпетентност, в която и да е област..., да не говорим, че взимат заплати за това...и това оправдание, че не са длъжни да знаят...а кой е длъжен да знае вместо тях, месаря? Явно незнанието и незадълбочаването, неразличаването си е норма вече...Да ти кажа хич никакви аромати не смятам да си купувам от там, защото аз винаги следя намаления, рядко плащам пълна цена на нещо, трябва много да съм полудяла по нещо (искам да пробвам евентуално ако успея да стигна до някой от тях)...последния път установих, че на мястото на бутика на Лартизан се е настанил един Penhaligon и бях доста разочарована...няма вече май бутик на Лартизан в Лондон...

# 449
Знае ли някой нещо за DINASTI de Paris, до сега рових в нета безуспешно. Открих само три дамски династии на Марина де Бурбон, но нищо мъжко. Приятел си го е взел от Дубай, влюбих се моментално в този парфюм, искам да прочета повече, но не мога да открия нищо.

Общи условия

Активация на акаунт