Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 463
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Колебая се между парфюмите Balenciaga ROSABOTANICA  и Balenciaga FLORABOTANICA.Какви аромати съдържат,как бихте ги описали?

# 286
Благодаря на всички за смокиновите предложения.Ще се опитам да пробвам всичките,но едва ли ще смогна,ако пък на  някой му хрумне още нещо - добре дошло ще е  bowuu

# 287

Благодаря Deetron ти ме подсети, за въпроса на темата. Тогава все още нямах конкретен отговор. Сега обаче открих един парфюм и се чувствам страхотно с него http://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-12258.html на този етап определено ми е фаворит. Просто е пленителен и неповторим.

# 288
  • София
Колебая се между парфюмите Balenciaga ROSABOTANICA  и Balenciaga FLORABOTANICA.Какви аромати съдържат,как бихте ги описали?

Аз съм ги тествала и двата преди доста време, но това което отчетливо помня е присъствието на рози, много рози, тип мускалчетата българска роза и не ги харесвам.За мен трябва да си някакъв много голям розолюбител, за да притежаваш тези два аромата.

# 289
Честито http://www.fragrantica.com/news/By-Kilian-Has-Become-an-Est%C3%A … r-Brand-7609.html Това няма да е за добро ми се струва.
stennnly, към предложенията мога да добавя http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma … -Amalfi-1687.html
ScorpionKing, благодаря. Simple Smile

# 290
Честито http://www.fragrantica.com/news/By-Kilian-Has-Become-an-Est%C3%A … r-Brand-7609.html Това няма да е за добро ми се струва.
stennnly, към предложенията мога да добавя http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma … -Amalfi-1687.html
ScorpionKing, благодаря. Simple Smile
Да също и Le Labo,  Frederic Malle. Ниша се размива вече като понятие.

# 291
something new много благодаря за включването - познавам го и е достойно предложение  Hug

малко му куца трайността поне при мен,но е пренебрежимо малко bouquet

# 292
Май при доста хора куца трайността, което за цената му е малко неудобно, но той е по скоро плода смокиня и цитрус и малко от зелената част, която търсиш(поне при мен).
keishabuchanan, аз съм пробвала Rosabotanica и при мен е доста абстрактна роза, по-скоро интерпретация на тема роза, а не класическа роза. Като цяло е хубав аромат, при мен не е толкова "зелен", както много хора го усещат. Бутилката е доста по-хубава на живо (ако държиш на такива неща).

# 293
Може ли едно мнение за Parfum de Marly Hamdani,че нещо съм му хвърлила око,я за мен,я за мъжо ми,но да видим,а и пак е доста скъп...Иначе в последно време взех Cedrat Boise,бях го тествала,но като го получих,на моята кожа се разви доста странно,или поне аз така го усещах,въпреки че получих няколко комплимента...замина в темата за размяна,въпреки че може и да му дам още някой шанс!И да,чакам за Hamdani  Mr. Green

# 294
  • София
Благодаря на всички за смокиновите предложения.Ще се опитам да пробвам всичките,но едва ли ще смогна,ако пък на  някой му хрумне още нещо - добре дошло ще е  bowuu
Всички са ти дали много хубави и подходящи предложения, аз само допълвам с Hedera L'Erbolario - да, листа от бръшлян предимно, но в някакъв етап зазвучава и като смокинови листа. Освен това е бюджетен и лесен за намиране и проба  Peace

# 295
  • София
Извинете, че направо пиша, без да съм чела назад, но няма да успея. Да видим поне ще мога ли да си формулирам въпроса добре.

За 8 март искам да подаря парфюм на една лелка от ДГ, която е като феята-кръстница за сина ми. Жената е около 55 годишна, носи се по-скоро спортно, с дънки и някакво яке. Не мога да я питам, ще откаже категорично. Въпреки професията си не е бедна, мъжът й има участие в автосервиз или нещо такова.

Подскажете аромат, който много хора харесват, непретенциозен. Аз се сещам за Eclat d Arpege, но май ми идва малко по-скъп от желаното. Търся цена - около 40 лв. за 50 мл, може и 30 мл в краен случай. Като марка мисля за Бърбъри или Дюпон като по-евтини марки, явно Армани не влиза в класацията ми Simple Smile

# 296
  • някъде под слънцето...
А защо реши да подариш точно парфюм.?Това е най неподходящия избор на подарък  за човек,  когото не познаваш.

# 297
А защо реши да подариш точно парфюм.?Това е най неподходящия избор на подарък  за човек,  когото не познаваш.

Абсолютно.
 Възрастта и финансовото състояние пък изобщо не могат да са никакъв ориентир когато става въпрос за вкус към аромати. Вероятността да се улучи е почти минимална.  Peace

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 09:41 от raznejena*

# 298
  • на терасата
Извинете, че направо пиша, без да съм чела назад, но няма да успея. Да видим поне ще мога ли да си формулирам въпроса добре.

За 8 март искам да подаря парфюм на една лелка от ДГ, която е като феята-кръстница за сина ми. Жената е около 55 годишна, носи се по-скоро спортно, с дънки и някакво яке. Не мога да я питам, ще откаже категорично. Въпреки професията си не е бедна, мъжът й има участие в автосервиз или нещо такова.

Подскажете аромат, който много хора харесват, непретенциозен. Аз се сещам за Eclat d Arpege, но май ми идва малко по-скъп от желаното. Търся цена - около 40 лв. за 50 мл, може и 30 мл в краен случай. Като марка мисля за Бърбъри или Дюпон като по-евтини марки, явно Армани не влиза в класацията ми Simple Smile

Аз ще ти предложа Caldion, има го в DM. Не е сладкарски, аз много го харесвам.
Пробвай  Peace

# 299
Здравейте, имам една питанка Simple Smile По принцип има ли разлика в трайността на аромата при тестер и редовен парфюм? Или са еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт