Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 411
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Здравейте, някой ползвал ли е Joop - Miss Wild? Интересувам се дали е траен като аромат. Двуомя се дали да си купя него или Диамант Ноар на Версаче. Притеснява ме, че вторият май ще е доста тежък за по-пролетно и топло време.

# 466
Здравейте, някой ползвал ли е Joop - Miss Wild? Интересувам се дали е траен като аромат. Двуомя се дали да си купя него или Диамант Ноар на Версаче. Притеснява ме, че вторият май ще е доста тежък за по-пролетно и топло време.

Ароматът е траен и лично на мен много ми харесва.

# 467
  • при морето
Момичета,моля ,която има или  е ползвала тези два аромата,да направи паралел с няколко думи,става въпрос за Chloe Roses Chloe и  Paris edt Yves Saint Laurent,много благодаря!

# 468
  • София
Момичета, някой да има Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, чудех се дали е много подобен на класическия Шалимар, никак не съм му фен  Thinking

# 469
Не Наде, нямат нищо общо. Не харесвам Шалимар, а този доста. Парфюма е много хубав, лек е като за теб, но ти препоръчвам проба задължително предвид вкуса ти и това че трудно харесваш парфюми. Heart Eyes Hug bouquet

# 470
  • София
Не Наде, нямат нищо общо. Не харесвам Шалимар, а този доста. Парфюма е много хубав, лек е като за теб, но ти препоръчвам проба задължително предвид вкуса ти и това че трудно харесваш парфюми. Heart Eyes Hug bouquet

Мерси Дени, вече пътува към мен, дано да се харесаме  Laughing

# 471
  • The Evergreen State
Момичета,моля ,която има или  е ползвала тези два аромата,да направи паралел с няколко думи,става въпрос за Chloe Roses Chloe и  Paris edt Yves Saint Laurent,много благодаря!

Имала съм Розите на Клое и познавам Париж на ИСЛ. И двата са прозрачни лежерни неплътни но трайни аромати. Вторият е богат розово-виолетов аромат, повече се доближава до истинска голяма тежка дъхава разцъфнала розово-жълта роза, напечена от слънцето, от тези дето са по парковете или в някоя градина.

Първият е розови рози но само те, без виолетковия отенък и в базата силно напомня класическото клое. Траен е но от начало докрай остава по-блед по дух от Париж.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 06:38 от Athena

# 472
  • Велико Търново
Наде, дано ти допадне - специфичен аромат е, не съм го усещала на други жени, честно казано, но аз съм го имала и го харесвам,  класическия Шалимар не понасям Wink

# 473
  • Пловдив
И аз имам L'eau версията и я харесвам повече от класическия вариант.

# 474
Друга брилятна моя покупка, вдъхновена от вас, феи, е градината на мосю Ли- прекрасен!
Наистина носи Зен усещане и...заедно другите 4 градини,които съм обичала в различни моменти от живота си, брилянтно изпълнение на Другаря Ермес...

[/quote]

Embarassed Embarassed Embarassed Rolling Eyes
Да се самоцитирам и срамно коригирам...
  Другаря Jean-Claude Ellena

# 475
  • Бургас
И аз не понасям стария Шалимар,но този вариант не е лош,но лично на мен най-любим ми е Shalimar Souffle de parfum  Heart Eyes

# 476
Друга брилятна моя покупка, вдъхновена от вас, феи, е градината на мосю Ли- прекрасен!
Наистина носи Зен усещане и...заедно другите 4 градини,които съм обичала в различни моменти от живота си, брилянтно изпълнение на Другаря Ермес...

[/quote]
Спокойно може да се нарече и така  Wink той си е вече нарицателно на Ермес...сега обаче ще предава щафетата..

# 477
  • София

Спокойно може да се нарече и така  Wink той си е вече нарицателно на Ермес...сега обаче ще предава щафетата..

Според консултантите в бутика в Брюксел, слуховете за пенсионирането му са силно преувеличени, работи си човекът активно. Лятото ще излиза нов Ермесанс, а за зимата се чака още нещо - не е ясно какво точно, но от стандартните серии. Аз стискам палци да е Мерве  Sunglasses

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 12:45 от Elitsa_z

# 478
Скоро бях на отдавна плануван парфюмен шопинг от който се прибрах с празни ръце.  Tired

Много исках да пробвам Агента, розите на Стела Маккартни 2008 и розите на Клои. Нямаха ги, а за последният ми казаха, че е сезонен и най-вероятно лятото ще го получат пак.

Пробвах всичко де имаше на Нарцисо. Много ретро полъх от тоалетката на баба и дядо, но същевременно лъхащи на лукс.
Най ми допадна сякаш http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html
Розивият http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html ми дойде най-ретро от 4-те.
Черната тоалетна вода е много приятна http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … -For-Her-209.html(не съм сигурна, че е тази, но беше в същото бижу). Черният парфюм е много наситен и траен. По-присъствен от белият.
Наистина прекрасни аромати, изискани, луксозни, опияняващи. Просто не им дошло още времето.

Опитах и L'eau d'Issey Eau de Parfum Issey Miyake http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-eau-d-Issey-Ea … Parfum-14318.html В самото начало се усеща сърцевината на цитрус, онази леко нагарчаща нотка. След като изсъхне, много ми напомня на слънчогледите на ЕА, но е по-нежен и внимателен. Не лош аромат, който бих си купила ей така, докато се лутам в морето от аромати. Чудя се каква е разликата с ето този http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-eau-d-Issey-720.html

И накрая бих искала да споделя за сърцебиенето, което този парфюм ми причинява, всеки път щом го усетя върху мъж http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Sauvage-31861.html
Помня, като излезе миналата година се юрнах да го взимам за подарък на ММ. Помня също така, че така ме отврати, та дори и картончето изхвърлих, а имам навика да си ги пазя между книгите. Явно, като изсъхне е всичко от което се нуждая. Не мислех, че е възможно парфюм, така да се променя и бях супер изненадана, да разбера, че това е оная ужасия която пробвах. Този аромат може да ме накара да се влюбя  Embarassed До сега не съм срещала мъжки аромат, който да ме развълнува до степен омекнали колена.

# 479
  • Бургас
При мен Joop - Miss Wild не е чак толкова траен. Има доста ром и ванилия в него, което според мен го прави подходящ за по-хладно време. Относно другия, ако говориш за Кристъл Ноар, и него не бих носила в топлите месеци, но всичко си е въпрос на вкус.  Peace

Момичета, някой да има Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, чудех се дали е много подобен на класическия Шалимар, никак не съм му фен  Thinking
Shalimar Parfum Initial L'Eau прилича много на Shalimar Parfum Initial, но е по-звънлива и олекотена версия. Обичам ги и двата.  Heart Eyes Класическия не съм пробвала.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт