Закъсняване на цикъла след прием на Ескапел

• 19 933
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте. Започвам директно по въпроса без увъртания. Миналият месец на 08.01 на приятелката ми цикълът дойде. В последният ден на 13.01 правихме не безопасен секс и има голяма вероятност да съм свършил малко в нея (не бяхме сигурни). Поради тази причина след около 12-14 часа тя пи Ескапел. След около 4 дни отново и дойде (около 17-18.01 започна), като първите няколко дни беше доста малко кръвотечение, но след това се усили. Приключи както трябваше. Въпросът ми е кога да очакваме следващият и цикъл, защото по дата би трябвало да и дойде на 08.02, но вече сме 12.02 и и закъснява вече 4 дни ? Тоест трябва ли да се притесняваме, че закъснява или това е нормално и е породено от самото хапче, както и до колко дни е нормалното закъснение след приема на хапчето ? Също така кога точно можем да вземем тест за бременност, за да проверим дали има някакви съмнения, тоест след колко дни ?

# 1
О Боже  ooooh! Тоя Ескапел май ще умори не едно момиче. Трябва да се забрани свободната му продажба.

Защо на 5 ден от цикъла пие Ескапел? Дори и да е станал гаф вероятноста за овулация е минимална.

Няма нормално закъснение. От тук нататък ще се види кога и как ще и се регулира цикъла. Това си е хормонална бомба.

11 дни след последния полов акт да си направи кръвен тест и ще знаете има или няма бременост.

Пич, и един приятелски съвет - като още нямаш нужния опит да се контролираш вземи си пази момичето като мъж и ползвай презервативи. Това е безотговорно и може да я осакатиш я с аборт, я с хормонален дисбаланс от Ескапел, който да и докара рак на гърдата или другаде. Когато обичаш не мислиш само за кефа си ... Мислиш първо какво е най-добре за другия.

Въобще ако се пазите с прекъснат полов акт да знаеш, че разчитате само и единствено на Божията добрина.  Rolling Eyes

# 2
Може тогава да не е била в овулация , но може скоро да е предстояла (ако е с по къс цикъл или нередовен) и в такъв случай има известна опасност , ескапел е доста силно и вредно   хапче и  не трябва да се злоупотребява с него  , след приема му е нормално да има известни изменения в цикъла , най -добре да си направи тест , за да сте спокойни  Naughty

# 3
Много е гадно това хапче. Аз се излъгах да го пия в началото на декември и вече два месеца си нося последствията. На мен този месец ми закъсня 6 дни. the Дорис има право - трябва да го продават само с лекарско предписание. Аз имах доста проблеми след приема му. Спокойно ще се оправят нещата. За lаше успокоение направете един тест - вземете Surecheck. Успех и пиши какво става.

# 4
Може тогава да не е била в овулация , но може скоро да е предстояла (ако е с по къс цикъл или нередовен) и в такъв случай има известна опасност

Ами то вероятността да не и попречи и Ескапелето да забременее пак си е на лице. Той не винаги е успешен. Дават му 80% успеваемост, което означава, че е 50 %  Laughing

Трябвало е да идат на лекар. Да погледне лекарят има ли овулация и наближава ли и да преценят риска. Но още по-ужасното е, е лекарят ще и предпише противозаатъчни  ooooh! което си е същата отрова като Ескапелето но давано на ден по лъжичка. Резултата е същия - заболявания на хормонална основа.  Rolling Eyes

# 5
Тоя Ескапел се пие като Нурофен от момичетата, никой не си дава проста сметка.

# 6
  • Karlovo
При мен ,когато ми се наложи да пия Ескапел ,цикъла ми прескочи един месец. Да си направи тест за бременост и да посети лекар ,за да е спокойна .Ескапела обърква страшно много хормоните ,лично аз предпочетох да сложа спирала отколкото да си причиня пиенето на Ескапел втори път .

# 7
Здравейте искам да попитам 4 дни преди цикъла ми пих Ескапел поради нелепа случка правих секс с презавватив, но презарватива остана в мен до половината извадихме го внимателно без да се разсипва но по връхчето на самия презарватив имаше нещо като слуз много бяло и въпроса ми е дали това има вероятност да е от мен или семена течност и другия ми въпрос е има ли възможност от Ескапела да ми закъснява цикъла с 1 ден защото винаги ми идва поне 2-3 дни по рано от датата и се притеснявам утре сутринта ще си направя тест проверихме презарватива дали е спукан не беше..

# 8
Здравейте!
Моята ситуация е следната:
На 4 юни ми се наложи да прибегна до приема на Ескапел, след приема му, на 6-ти юни имах кървене( не съм сигурна дали е МЦ ми или се дължи на ефекта на хапчето, но беше сравнително малко като количество и като продължителност и то по-конкретно 4 дни) като по календар трябваше на ми настъпи МЦ на 7-ми юни.
Притесненията са ми относно този месец , тъй като ми закъснява, възможно ли е закъснението още да се дължи на приема на хапчето, докато напълно се изчисти от организма ми.
И по ваше мнение трябва ли да посетя гинеколог в моята ситуация.
Ще съм Ви много благодарна,ако не чуя и някой упрек, защото за първи път се сблъсквам с нещо такова и се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт