"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 717
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • I Love You 3000
Еееее не! Това вече си е чиста латино сапунка, турско дизи и индийска драма в едно. Нищо общо с реалността! Щом и клетви на предсмъртното легло включихме.

Благодаря на леля Гинче, че ме подяде. Утре ще заплескам едни мекички  Rolling Eyes WinkSimple Smile

# 256
Не й се получават на Сабина срещите с роднините

# 257

Изобщо - пълна безсмислица, но пък толкова смешна, че направо си е жив ситком. Crazy
Толкова е тъпо, че те кара да го гледаш заради тъпотията  hahaha
И аз прихванах  Joy

# 258
това вече не е риалити както ни го рекламираха в началото

# 259
  • I Love You 3000
това вече не е риалити както ни го рекламираха в началото

Отдавна изпуснахме нишката.

От известно време се загледах и се забавлявам искрено с тази смешка! Реших, че не може да няма тема и воала - естествено, че има. Laughing
Появи се и Али Реза - таткото на Сабина. А тя ме убива с тия "къдрави" веждички-запетайки, дето ги бърчи така театрално, че умирам от смях всеки път!
Изобщо - пълна безсмислица, но пък толкова смешна, че направо си е жив ситком. Crazy

Али Реза и аз за него се сетих  hahaha hahaha hahaha

# 260
Тъпо, тъпо, тъпо та дрънка на кухо.......
Нямам думи вече  Stop

# 261
Появи се и Али Реза - таткото на Сабина.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 262
Появи се и Али Реза - таткото на Сабина.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
  hahaha hahaha hahaha баш

# 263
  • Бургас
Не знам защо, но аз все още си мисля, че Асен може да е таткото на  това бебе, ако има такова Grinning

# 264
Бая грозна комшийката  Mr. Green

# 265
Не знам защо, но аз все още си мисля, че Асен може да е таткото на  това бебе, ако има такова Grinning

Е, няма как, нали теста категорично го изключи. По-скоро е "Ренегата", както наричат мотористчето във Фейса  hahaha Joy

# 266
Добре, че е леля Гинче.   Heart Eyes
Уникален образ.   Laughing

# 267
А тия лели, от гледане на турски сериали са решили, че са абсолютни артистки и човечеството губи за това, че не им е даден шанс до сега да се изявят. Та леля Коябеше направо цепи мрака!  Crazy hahaha Така се вживява в роля, че не е истина. Joy
"Леля ми направо е за цирка" - най-точната реплика в тоя сериал.

# 268
Ти ква кола караш?  hahaha

# 269
  • Бургас
Освен Симона май никой не видя какво пише на листа с резултатите или аз се бъркам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт