"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 720
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • I Love You 3000
Единственото хубаво нещо в последните 10-15 епизода е леля Гинче Heart Eyes Искам главна роля да и дадат.

Вчера като се разделиха Митко и Камелия и си казах - "Край! Вече не остана нищо , което да разведрява абсурдния сценарии." И бях решила да не гледам докато не се разбере състоянието на Симона - бременна ли е , не е ли. И щях да се осведомявам от вас - та като свърши тая драма пак щях да го загледам. Но ето , че се появи леля Гинче. Тази вечер , ще си го пусна само заради нея. Като му каза - "Чакай да се засладиш" и извади локума направооооо  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 241
Единственото хубаво нещо в последните 10-15 епизода е леля Гинче Heart Eyes Искам главна роля да и дадат.

Вчера като се разделиха Митко и Камелия и си казах - "Край! Вече не остана нищо , което да разведрява абсурдния сценарии." И бях решила да не гледам докато не се разбере състоянието на Симона - бременна ли е , не е ли. И щях да се осведомявам от вас - та като свърши тая драма пак щях да го загледам. Но ето , че се появи леля Гинче. Тази вечер , ще си го пусна само заради нея. Като му каза - "Чакай да се засладиш" и извади локума направооооо  rotfImbo rotfImao rotfImbo
1+  Joy Joy Joy

# 242
Всъщност къде изчезна моториста, как пък един път не й се обади на Симона, нали заради него напусна квартирата?  newsm78 Тя също не го споменава, скарани ли са?  Thinking

# 243
Момичета, идвам с молба!
Възможно ли е една от вас да ми напише в резюме, какво се е случило във вчерашния епизод, защото не го гледах, а поради разни неприятни причини нямам сили и желание сега да го пускам или да чета всичко изписано ...
Мисля да гледам днешния и ми се иска да разбера, какво се е случило вчера.
Благодаря предварително Hug bouquet

# 244
Всъщност къде изчезна моториста, как пък един път не й се обади на Симона, нали заради него напусна квартирата?  newsm78 Тя също не го споменава, скарани ли са?  Thinking
То така ...появи се някой нов и изведнъж незнайно къде изчезва  Mr. Green

# 245
Барът, който Боби купи не е толкова голям, че чак и управителка да има. Сабина спокойно можеше да си изпълнява ролята на управител и сервитьор.

И аз това си мислех вчера. Този бар има 5 маси, надали ще прокопса с този ритъм.

Иначе съм май единствената, която харесва и разбира Сабина, а също и Коки. Ясно е, че като мрази Рая няма да иска да работи с нея.
Рая е рядко противно същество.

Пък Коки вятър го вее, много строги сте към него.  Mr. Green

# 246
  • София
Този сериал остана единствения, който остана да следя по ТВ, нямам търпение да започне Blush, даже наваксах тези дни с няколко епизода от припуснатия януари, но в онзи дето военния е бил Коки съм го прескочил, има ли го като сцена само да се похиля или кой епизод е? hahaha
Иначе Митака и Коки ме кефят, другите нещо омръзнаха.

# 247
Митака пишман стана,че отиди при леля си Гинче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 248
Зизу,  Hug
Скрит текст:
Надявам се, че не ти отговарям късно...
Накратко - Коко пише книга, Сабина само крещи и се прави на интересна на него и на Рая.
Симона и майка ѝ отидоха да запазват час за аборт, но София се обади на Дани, той отиде в клиниката и я разубеди - щял да ѝ помага, да се грижи за тях и тя естествено заяви на майка си, че няма да прави аборт...отидоха в сервиза, съобщиха на Боби, след което направиха "събрание" в квартирата и обявиха, че Дани е бащата.  Outta Joint
Асен беше отишъл пак да ѝ се моли... ooooh!
Камелия изгони Митака / той си стягаше багажа, за да се измъкне по терлици, тя го сгащи и го изгони  Laughing/. Той отиде у леля си, която е малко по-бледо копие на майка му  Mr. Green
На Сабина бащата не е добре, в болница в София е. Майка ѝ беше при нея в бара, сдобриха се, простиха си.
Теди ще ходи по-рядко в дискотеката, Стела излъга собственика, че Теди пуши трева и така...
Великата диджейка беше на интервю и ѝ казаха, че след определен час ще искат от нея да пуска чалга. Тя се развилня и отказа  Mr. Green
Интервюиращият обаче ѝ го заби - каза ѝ, че тя си е жива поп фолк дива  Joy

Това са по-интересните за мен моменти, които си струва да ти се разкажат  Hug

# 249
Кокито голяма шматка  Grinning

# 250
Много му се връзват на Коко.   Crazy
Време е сценаристите да го насадят малко.   Crossing Arms

# 251
Коко- сваляча   Joy Crazy Много ме кефи!

# 252
Коко- сваляча   Joy Crazy Много ме кефи!

+1
Все му върви! hahaha

# 253
Тази леля Гинче... Joy
Да й дадат главна роля.Представяте ли си я в интрото?  hahaha

# 254
От известно време се загледах и се забавлявам искрено с тази смешка! Реших, че не може да няма тема и воала - естествено, че има. Laughing
Появи се и Али Реза - таткото на Сабина. А тя ме убива с тия "къдрави" веждички-запетайки, дето ги бърчи така театрално, че умирам от смях всеки път!
Изобщо - пълна безсмислица, но пък толкова смешна, че направо си е жив ситком. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт