"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 723
  • 727
  •   2
Отговори
# 225
Мен Сабина ме дразни като управител. Само се подпира на стола и нарежда. Егати и самочувствието, егати и претенциите.
Иначе май всички персонажи ми опротивяха. А и сценаристите не следват никаква логика. Започват една история, прекъсват по средата и хоп -следваща. Естествено без никаква връзка с предишната. От фен на сериала, сега го гледам с половин око.

+1

# 226
Напълно е възможно - овулацията е една-две седмици преди цикъла, като се случи да забременееш и после ти закъснее със седмица - ето ти три седмици, точно във времевата рамка на развитие на сериала. Струва ми се, че по някакъв случай ще стане ясно, че Дани не е бащата, а мотористът ще се появи пак, като  зайче от ръкава на фокусник, или пък ще почнат да го издирват със закъснение, а за аборт ще е късно....

# 227
  • Plovdiv
Здравейте, надявам се да приемете още една фенка на сериала сред вас.

Бременността на Симона просто ми е странна от самото начало. Първо не знам как в такива ранни седмици се прави днк тест, второ моториста не сре включва грам в картинката, трето Дани защо не направи тест.

Коки и Митака са ми любимите персонажи в сериала, просто ме разсмиват всяка серия.

Сабинчето и София са ми мега дразнищи. Едната ми е типичната селяндурка дошла в големия град и се мисли за много важна, другата как не спря да си вре носа навсякъде и все тя най-много знае.

Райчето ми става на моменти жал за нея, как пък в нищо не й върви, май само в отношенията й с Галя всичко е ок.

Дани, ми е мега нериален образ, както не искаше дете, изевднъж край няма да го маха.

# 228
Сабина уж приключи всичко с Дани а сега ще стъжнявала живота на Рая ...Вярно ,че пък Коки си заслужава мрънкането ,той изобщо никаква работа не върши,ама дразненето с Рая вече ми идва ту мач.После пак ще реве Сабина...

# 229
Тая Сабина тъкмо почна да ми харесва и пак си развали хубавото мнение. Голям управител, цял ден крак върху крак и само нарежда. А София вече е без коментар, то бива бива, ама нейното вече на нищо не прилича.

# 230
Съгласна съм с всичко последните няколко страници.

А Коко не само мъмрене заслужава, а уволнение, ама айде... Ако Ина спи с Коко вече съвсем ще е всеки с всеки  #Crazy

И как когато Симона се появи с новината за бременността си, никой не я пита до сега къде и с кого е била. Боби и той доста противен, както казахте не прави забележка на дъщеря си, която последните месеци е спала с всичко дето мърда, а даже се държи мило с нея "тате това, тате онова....", айдеее ще му се не види.

# 231
  • София
http://play.novatv.bg/programi/sofiya-den-i-nosht/697632?autostart=true

Новия епизод от снощи не е качен, 68?

# 232
Ох, да си кажа и аз, че с този аборт преекспонираха вече нещата! Страшно обичам дъщеря си, но ако беше забременяла на 18г. в такава ситуация с една сюрия безотговорни кандидат бащи, с две ръце съм за аборт.
На страната на Марина съм този път. Аборта е опасен, но и едно такова безотговорно раждане също не е без последствия. Симона не може за себе си да се грижи, какво остава да отглежда и възпитава дете.  ooooh!

Прави сте, че всички станаха дразнещи в тоя сериал. Тази Теодора има ужасен писклив глас....ужас...  ooooh!

# 233
  • Mediterraneo

Бременността на Симона просто ми е странна от самото начало. Първо не знам как в такива ранни седмици се прави днк тест, второ моториста не сре включва грам в картинката, трето Дани защо не направи тест.

Сериозно, на мен също ми е странно как се прави ДНК тест в тези ранни седмици. Не съм попадала на информация по въпроса.
Мотористът и Дани... Защо не направиха тест?! Тоя Дани е льольо- някой го набеждава за баща на детето и в него веднага се пробудиха бащински чувства. Бре, да му се не види! Не се ли замисли, че не му предложиха да направи тест, както на другите двама?! Не счита ли за необходимо да докаже бащинството си?!

# 234
  • София/Стара Загора
И аз да се присъединя...само на мен ли прави впечатление, че много се крещи в сериала...особено събина..аз нея  нормално не съм я чула да говори ...все вика...все е намръщена и недоволна....иначе и на мен ми писна с това бебе и аборт...а софия е мнооого досадна...

# 235
Сериозно, на мен също ми е странно как се прави ДНК тест в тези ранни седмици. Не съм попадала на информация по въпроса.
Инфо за ДНК тест по време на бременност
Пише минимум 12 г.с.  Wink

# 236
  • София
Поне музикалното оформление явно е попаднало на човек, който си разбира от работата.
Много добро беше, когато София каза кой е бащата на Боби, в края на епизода... bowuu

# 237
Барът, който Боби купи не е толкова голям, че чак и управителка да има. Сабина спокойно можеше да си изпълнява ролята на управител и сервитьор. Те били на седянка, а тя че по цял ден седи подпряна на лакти и се чуди кой да нахока не вижда. Както го отвориха така ще го затварят въпросният бар.

# 238
Единственото хубаво нещо в последните 10-15 епизода е леля Гинче Heart Eyes Искам главна роля да и дадат.

# 239
Инфо за ДНК тест по време на бременност
Пише минимум 12 г.с.  Wink
В сериала всичко е възможно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт