"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 724
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Аз само не разбирам в коя вселена хората смятат че е напълно адекватно мъж и жена да са заедно заради едното бебе, въпреки че нямат нищо помежд си. Дани го напъхаха в квартирата като някаква уредена булка и той като безгръбначно се увива по акъла на другите. Много недообмислени решения. Боби някакви грешки от миналото се опитва да оправи чрез други хора, а София дори не знам каква и е работата да се меси в такива неща. Аборта съществува точно заради нежелана бременност, големи моралисти станаха всички изведнъж. Много почнах да се дразня и аз вече. Все се опитвам да рационализирам неадекватните им действия, ама всичко покрай тая бременност направо изби рибата.

# 211
Симона го подметна на Софи и тя вече набеди Дани за баща  ooooh!

Изумителното е как родители, които се имат за големи такива, не порицаха дъщеря си, че за 2 месеца преспа с 4 мъже  ooooh! Whistling

И мисля, че повечето от пишман актьорите са за логопед - повечето фъфлят и съскат /Софи, Боби/

# 212
Симона заявила на Асен, че не го обича и не иска да е с него, а той не се отказвал... еми не е ли същото, че Дани каза на Симона, че не я обича и не иска да е с нея, а тя само го преследва и се чуди как да ѝ обърне внимание....

Разбира се, нездравото отношение на Симона към Дани сме го обсъждали по-назад, сега просто Асен е на дневен ред.  Mr. Green
Иначе, преди малко гледах промото за довечера, на Софка май ще ѝ излезе късметът и може би пък най-накрая ще излезе от амплоато на незадоволена лелка.

# 213
  • ГО
С риск да си помислите, че само негативни коментари се пускат, и аз ще кажа, че сериалът вече ми доскуча. Направо започва да ми опротивява, всички персонажи ме дразнят. Не ми харесва на къде забиха сценаристите. Толкова недообмислени ситуации и действия, толкова глупави хора, просто не ми е реално.

София снощи щеше да получи инфаркт, докато говореше с Дани по телефона. Баси и вълнението, то пръхтене, държане за гърдите, то чудо, бе.
Тоя охлюв Коки  Sick, ще е на работа, ще има какво да се върши, пък той ще си пише там някви си простотии. Къде го има това? Вярно, че във всеки сериал има такива шемети, ама тоя Коко много нагъл, бе. Не мога да го трая вече.
Бременността на Симона е обида за зрителя. На тоя Боби, как не му дойде на ум, като си знае разпасаната щерка, да направи един ДНК тест и на Дани??? И как на принципа на изключването го набедиха за баща, пък и той - съгласен. Вече отговорност ще поемал и т.н.
Тая Симона, с кой ли не спа?

Както казах и преди - всеки с всеки спи.  Sick

# 214
Мисля, че София преди време е направила аборт и в последствие не може да има деца и поради тази причина драматизира така, наистина е прекалено....

# 215
И аз така мисля за София , даже беше намекнала в един от последните епизоди . А Коко вече съвсем започна да ме дразни , толкова безотговорен и разсеян ... Нещо не ми харесва в каква посока се променят почти всички герои . Само Събина стана по-нормална .

# 216
  • ГО
Защо не й наливаха акъл на Симона, да не прави безразборен секс, а сега й наливат акъл да не прави аборт? Изтървана история, пълен боклук е това момиче.

# 217
И какво й е нормалното на Сабина, изкарва си го на всяка, която е имала нещо общо с Дани или Марио. Болестно състояние е нейното  Peace

Боби е анти баща за мен

# 218
И какво й е нормалното на Сабина, изкарва си го на всяка, която е имала нещо общо с Дани или Марио. Болестно състояние е нейното  Peace

Боби е анти баща за мен
В сравнение със състоянията , в които изпадаше преди направо е много по-добре , като не визирам отношението към Рая , а по принцип  Grinning

# 219
Мен Сабина ме дразни като управител. Само се подпира на стола и нарежда. Егати и самочувствието, егати и претенциите.
Иначе май всички персонажи ми опротивяха. А и сценаристите не следват никаква логика. Започват една история, прекъсват по средата и хоп -следваща. Естествено без никаква връзка с предишната. От фен на сериала, сега го гледам с половин око.

# 220
Сабина няма никакъв авторитет пред персонала, не става за управител.

И на мен ми е интересно няма ли да правят ДНК тест на Дани. Направо си е належащо  Laughing
Не харесвам хора като София, които решават съдбите на други хора. Тя щото си е уредила живота перфектно, та ще дава акъл кой да ражда и кой не  ooooh!

# 221
Дани ще е бащата щом отпадат Асен и Тома  Naughty ...Няма как да е от онзи с мотора ...За 5 дни да забременееш  newsm78

# 222
...За 5 дни да забременееш  newsm78
То тая работа за 1 секунда става  Mr. Green

# 223
...За 5 дни да забременееш  newsm78
То тая работа за 1 секунда става  Mr. Green
да ,ама да покаже веднага,че си бременна съмнително за 5 дни

# 224
Дани ще е бащата щом отпадат Асен и Тома  Naughty ...Няма как да е от онзи с мотора ...За 5 дни да забременееш  newsm78

И аз така си мислех, но виж, че в този сериал не се следва никаква логична последователност във времето. Ако трябва да разположим нещата в някаква реална времева рамка, то откакто тя спа с Дани, а преди това с Асен и Тома, би трябвало да са минали два-три месеца (съдейки по всичко останало, което се случи, изключая Симона). Пък тя току-що разбра, че е бременна. Нищо чудно най-накрая наистина да се окаже моториста и да измислят някоя история с късна овулация и забременяване непосредствено преди цикъл или нещо от сорта. Peace

Общи условия

Активация на акаунт