"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 734
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Обаче лелята на Митака е върховна, къде я намериха, гениална актриса или самороден диамант, бряво  Joy
Не знам лелята, но майка му... майка му не върховна, култова беше !!! Искам пак да я дадат !!! Joy

# 196
  • Варна
Обаче лелята на Митака е върховна, къде я намериха, гениална актриса или самороден диамант, бряво  Joy
Не знам лелята, но майка му... майка му не върховна, култова беше !!! Искам пак да я дадат !!! Joy
+1  hahaha да!да!да! Майка му къртеше мивки!  Joy

# 197
И аз мисля ,че Коко и Сабина ще се вземат. hahaha На него му трявба едно мрънкало като Сабина да го подтиква все да прави нещо ,той такъв търтей.
Защо ми се струва ,че Рая и тя ще е бременна сега от Дани. newsm78
А Симона нещо ще сгафи с бремеността - я пак наркотици ,я алкохол...Нещо ще направи и ще изгуби бебето.И на мен ми се искаше да направи аборт,ще върже ДАни горкия и си мисли ,че той ще я заобича.ГОляма патица.Прекалиха с образа на глезла.
София е толкова анти ,ще звъни на Дани,ходи се меси навсякъде,егати наглото създание.
Честно вече много ме дразни сериала,въобще не е като в началото.Взе да става дразнещ като турските сериали

# 198
И аз мисля, че ще изгуби бебето.
 Confused

# 199
+1 че Симона по някакъв начин ще изгуби бебето и пак ще има плач и скърцане със зъби

София все повече ме дразни и като визия, тая лоша стойка, фъфлещ неприятен говор и бръсната доникъде глава, умъкнати сутиени, но пък огромни деколтета и "паднали" рамена... Sick
Не мога да разбера идеята каква е - положителен образ ли трябва да бъде? Нещо фънк-пънк-модерност, съпричастност с проблемите на другите? Имам усещането, че посланието е "не бъдете като нея", аз поне ще се старая.
Има нещо вярно, че може Коко и Сабина...таковата, тая подхвърлена реплика за "възбудата" от нейните команди...подозрително е  hahaha

# 200
София наистина става много нагла и си вре носа навсякъде. Дани като се появи в сервиза как му се размрънка, че трябвало първо да й се обади, сега как щяла да успокоява Боби. И за ипотеката как държа сметка на Боби, сякаш тя ще плаща кредита #Crazy

# 201
София е много анти,сякаш всичко трябва първо през нейното одобрение да минава и тогава другите да правят каквото и да е.Сякаш най-важната на света. #2gunfire
Абе наистина един свестен образ не остана,всичките са супер дразнещи.
Теди горката ще я направят егати наивната патка да вярва на Стела ,а Марио да стои и да се кефи как 2 мацки се борят за него.Уж Марио беше много влюбен ,такива чувства не бил изпитввал ,променил се...какво стана ей така от раз пак...

# 202
Марио такъв речитатив удря като го дават зад кадър, че имам чувството, че съм на представление във втори клас. Стела била голяма интригантка, много й се кефел. Пълен льольо.  Sick
Но по-дразнещ персонаж от София няма. Като почне да се държи за главата, да се вайка за Симона. Прекалява страшно много с това "Аз защо не знам." Боби ипотекирал сервиза "Аз защо не знам?", Рая работи в бара "Аз защо не знам?", Дани идва в сервиза "Защо не ми звъннахте?" Някакво разрешение ли трябва да й искат, някакво одобрение ли. Всичко знае, всичко й е ясно, на всеки проблем е решението. Тя е хазяйката на къщата, тя е шефа на сервиза, тя е собственичката на бара. #2gunfire #Crazy ooooh!
Камелия, Митака и леля ме забавляваха за сметка на всички. Като извади кутията с локумче и паднах.  hahaha Тя или е сестра на майка му или е женена за брат й, защото викаше за вуйчо му, че починал. По-вероятно да е сестра леля Гинче, защото е същият кукумицин като мама. Митко в сервиза "Да заведа аз някое момиченце и леля ти Гинче ще каже Ах, Миткоо, снахичка ми водиш."  Joy

# 203
Вече започнах с половин око да следя сериала. Прекалено нереален стана, ако исках да гледам нещо подобно, щях да се ориентирам към някоя турска или индийска сапунка.
Например, историята с Галя и Бранко не мога да я схвана. Галя досега изглеждаше трезвомислещ човек, как пък така изведнъж се грабна и замина с първия срещнат за чужбина. Подобни стихийни влюбвания според мен са подходящи за тийнейджърски образ, не за такъв на зряла жена.
Рая и Дани вече съвсем ми опротивяха. Как така тя до вчера беше сгодена, страдаше по Светлин, сега изведнъж "за мен това не беше просто секс". Че и сърдита заради бременността на Симона. Ами той довчера Дани си беше свободен човек, със своите връзки и отношения, също като нея. Тя на какво се е надявала - той да води монашески живот докато евентуално на нея е ѝ се разсъхнат нещата с империалисткото чедо и не благоволи да го приеме обратно на скъсания диван ли?! Такива недоклатени истории изобщо не са ми по вкуса.
Бременността на Симона вече излиза извън всякакви логични коментари. Ще има бебе, няма да има бебе, един куп мислители се събрали да дават акъл на момичето. Не знам защо, но ми се струва, че този Асен ще изчатка нещо и ще направи някаква психопатска постъпка, в следствие на която Симона ще изгуби бебето. Например ще я отвлече, ще ѝ причини някакъв инцидент на принципа "ако аз не мога да те имам, никой няма да те има" или нещо подобно. Просто прекалено обсесивно ми се вижда неговото влюбване, тийнейджър някакъв, готов уж да се грижи за друго дете и неговото дете, на което изобщо не е никакъв. Плюс това, защо иначе сценаристите постоянно ни го навират в носа, щяха да прекратят появите му след едно-две несполучливи любовни обяснения и толкоз. Явно смятат да развият някаква сюжетна линия там.
Боби пък, уж мъж на честта, не знам какво си, ако някой се държи с моята бременна дъщеря както Сабина, разбирайки, че Дани е бащата, ще отнесе сериозни последствия.

# 204
И на мен поведението на Асен ми изглежда плашещо. Ясно му заяви Симона, че не го обича, не иска да го лъже, но той продължава да я преследва и да иска шанс. Малко достойнство да прояви. Влюбен, ама чак пък толкова. Бъди мъж и като ти кажат, че не не желаят да са с теб се оттегли. За любовта са нужни двама. И такова натискане да гледа чуждо дете...

Теди е много зле. И такова нереално самочувствие има все едно е най-добрата в бранша. Върха на тъпотията беше като пита по телефона за хонорара. ooooh!

София докато говореше с Дани по телефона имах чувството, че е пред припадък. И нейният образ взе да става нелогичен, обсебващ и истеричен.

# 205
Въобще цялата сага около бебето е една истерия

И как така по метода на изключването решиха, че е Дани бащата  ooooh!

# 206
Бременността на Симона вече излиза извън всякакви логични коментари. Ще има бебе, няма да има бебе, един куп мислители се събрали да дават акъл на момичето.

И бъдещият дядо официално, като на пресконференция, съобщава на съквартирантите, че дъщеря му е бременна, бащата е еди кой си. Егати тъпизма.  ooooh!
А Дани, особено с горчивия опит, който има, се хвърля пак да гледа дете без ДНК тест, без нищо...  Whistling

Сценаристите трябваше да спрат около нова година, да си дадат почивка и с нови идеи да започнат пролетта. Както се прави по света - сезон 1, сезон 2, сезон 3 и почивки между тях.

# 207
Имам съмнения, че Дани е баща на детето. Според мен е моториста, който беше удобно изключен от списъка с вероятните бащи. Дани трябва да поиска тест, но ако го направи подозирам, че ще настане ад. И Боби и лиглата ще вдигнат врява как може да се съмнява и че все пак иска да избяга от отговорност. Но и си мисля, че самият Дани иска да има дете. Не от Симона, разбира се, но му се иска.

# 208
Симона заявила на Асен, че не го обича и не иска да е с него, а той не се отказвал... еми не е ли същото, че Дани каза на Симона, че не я обича и не иска да е с нея, а тя само го преследва и се чуди как да ѝ обърне внимание....

# 209
Здравейте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт