"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 767
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • Cyberspace
Честно ви казвам, тая Симона с кеф бих я шамаросала.
А след нея и махленската клюкарка София...
Май трябва да спра да гледам сериала, на агресия ме избива Mr. Green
Плюс Стелчето и Марио, и Сабина... И те не останаха много китки за мирисане в този сериал.

# 181
Падам от смях с Митака  Joy Joy Joy

# 182
Така ми се искаше Симона да направи аборт  Confused
Може да е нехуманно, ама ми се искаше  Peace

Асен...евала, за пореден път ще го кажа !

# 183
  • Cyberspace
Един свестен момък в този сериал (Асен) и те ще го изритат от филма  Crossing Arms

# 184
Е, вече не се оляха, ами направо удавиха с тази бременност на Симона  Twisted Evil. Трябва да има вече някаква развръзка логична, защото стават банални. А така, а иначе!
А София е рядко антипатичен персонаж, ужасно преиграва и ме дразни неимоверно  Sick

# 185
  • густо майна Филибето
Важният документ не е ли ипотеката?

# 186
оф тая Теди е много тъпа ooooh!

# 187
Така ми се искаше Симона да направи аборт  Confused
Може да е нехуманно, ама ми се искаше  Peace

Асен...евала, за пореден път ще го кажа !

+1

Много нереално ми се вижда всичко. Дани голям зор има тя да запази бебето, при положение, че е някаква 18 годишна пикла, не я обича, нито нищо.
Асен пък и той голяма любов, а тя му изневери, заряза го, сега бременна от друг.

# 188
  • София
Дани май май сватба ще трябва да стяга.
От думите на Боби с такова впечатление останах.

# 189
Един свестен момък в този сериал (Асен) и те ще го изритат от филма  Crossing Arms
Най - добрия е той !

# 190
Дани уж кри от Рая, че ще става баща, а в края на серията се разбира, че знае. Аз ли изпуснах момента кога е научила или сценаристите куцат?

# 191
Дани уж кри от Рая, че ще става баща, а в края на серията се разбира, че знае. Аз ли изпуснах момента кога е научила или сценаристите куцат?
Той й каза, явно си изтървала момента Simple Smile

# 192
Aз вече сaмо нa сцените с Митaкa и Кaмелия се кефя.
 hahaha

Камелия днес как се хилеше докато изхвърляше багажа на Митака, особено якето  Grinning Май не правят повече от 1 дубъл

София дразни вече много яко. Чак сметка на Сабина държи защо не споделила за баща си, а тя как си траеше за Симона, но едностранно. Това не й пречеше да звъни на Дани и да се меси, да я порти на Боби и т.н. Очевидно Боби все още не е разбрал, че да отглеждаш едно дете, не е само да не му липсва нищо финансово, не си е научил урока  Peace

# 193
  • Viena
Смях  Joy Joy Joy

# 194
Обаче лелята на Митака е върховна, къде я намериха, гениална актриса или самороден диамант, бряво  Joy

Общи условия

Активация на акаунт