"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 451
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Снощи малко през пръсти гледах,ама разбрах ,че Симона не е бременна.Каква малка мазмантийка ...как тогава правиха тестовете за бащинство. newsm78 Сега като чуе ,че майка й ще остава в квартирата и ще каже ,че не е бременна ,дано тогава й забият някой шамар ,че да й се наместят лимките в главата.Много анти парче. #2gunfire
Рая голямо самочувствие го играе последните серии.Не ме кефи.
Горкия Дани- напусна си работата,тръгна да пазарува бебешки неща и пак детето не е негово.Направо омално стана все деца му лепят и все не са негови  hahaha hahaha
 hahaha
Коко кухо парче,много ме изкефи сцената как Порфавор му изял ''книгата''  hahaha и аз си мисля ,че сценария е писан по книгата на Коко.Сега Митко ще се върне в квартирата.Леля Гинчи не е за траене,като дърта сводничка е  Joy
Изкефи ме Марина как извади документа и го джасна в лицето на Боби.Всички стояха като попарени,само в коя стая ще остане ,не ми е ясно

# 451
На Рая и предлага работа за мениджър.. То ако така се ставаше офис мениджър от хореографка..
Според мен ще излезе един  средностатистечски измамник женкар.

+1

Леля ГинчИ ми е фаворит. Heart Eyes Mr. Green

# 452
  • София
Сценаристите съсипаха няколко прекрасни сюжетни линии, които да разтягат и развиват поне още 10 серии:
1. Симонка да си "бременее" поне месец и половина, и междувременно да показват малки гафове, но хванати от различни герои - Софи видя превръзката; някой да я хване, че пие; трети да забележи, че не й се драйфа; четвърти да предлага да я води на доктор пък тя все да отлага и после бомбата да избухне зрелищно и публично, че не е бременна и Марина да й шибне един здрав шамар и двечките да се изнесат някъде за известно време.
2. Докато Симонка "бременее" Марина да се развихри в апартамента, въпреки че какво пък толкова има да строява големи хора. Ама поне да ги разобличи в оня тъпоъгълен триъгълник Марио-Теди-Стела. Много са противни. Едната се прави на света вода ненапита  вярва на всичко, другата пък лъже на поразия и как хич пък не може да бъде хваната. И лекето Марио дето се кефи да чука две по едно и също време все едно е най-големия е*ч.
3. Коки, Сабина и Рая да се захванат здраво с бара, но Рая с малко повече старание и качествена работа да измести Сабина и да си открие призванието в барманството и управителството. Много повече ще й отива от танците. И без това е трътлеста за танцьорка. Пък Коки да забавлява клиентите с артистично сервиране и да пише кратки разкачета, дето да ги чете в определени вечери. Така хем идиотизмът му ще се приема по-леко хем пък може да се окаже, че го бива да "работи". А Сабинчети да иде за няколко епизода в Златоград, да се оправи с родата, пък после да се върне освежена и оптимистична с някаква идея за нещо, че толкова мрънкащ, негативен човек не се понася вече.
За другите още не съм го измислила, че то толкова народ се е омешал Grinning

# 453
Сега видях анкетата.Изобщо не ми беше трудно да определя , веднага гласувах за Порфавор.След всички изцепки на съквартирантите той ми изглежда най-мъдрия съквартирант в къщата.   Crazy hahaha

# 454
  • ГО
Добре, де, кой нормален човек ще търпи работник, като Коки??
Направо супер много се изнервям, като го гледам.
Умрях от смях, като порът му изяде книгата. Лошото е, че сега ще трябва да пише нова, а както видяхме в промото за довечера, ще има 24 часа да я напише, та ще е още по-нетърпим.

# 455
Леля Гинче е мазна и досадна,  и аз не я харесвам. Ужасен персонаж и напълно излишен.
Сега е редно, щом Симона не е бременна, да се окаже, че Боби не и е баща всъщност. А майка и е мъж, преоблечен като жена, или София е нейната изгубена сестра. Коко е брат на Симона от неизнестен баща (щото двамата са най-тъпи). Дани от разочарование ще си смени пола. Бранко всъщност е търговец на бели робини или органи. Сабинчето ще стане танцьорка в Истанбул. Стела ще я бутне кола Mr. Green Марио и DJ-ката ще се оженят  и ще им се родят тризнаци. Хепи енд!, че откачихте вече, драги сценаристи!  ooooh!

# 456

... Рая с малко повече старание и качествена работа да измести Сабина и да си открие призванието в барманството и управителството. Много повече ще й отива от танците. И без това е трътлеста за танцьорка....
Актрисата в истинския живот е професионална танцьорка и е участвала в Денсинг старс но иначе за теб не става за ролята защото била трътлеста  hahaha Joy hahaha

# 457
  • ГО
Леля Гинче е мазна и досадна,  и аз не я харесвам. Ужасен персонаж и напълно излишен.
Сега е редно, щом Симона не е бременна, да се окаже, че Боби не и е баща всъщност. А майка и е мъж, преоблечен като жена, или София е нейната изгубена сестра. Коко е брат на Симона от неизнестен баща (щото двамата са най-тъпи). Дани от разочарование ще си смени пола. Бранко всъщност е търговец на бели робини или органи. Сабинчето ще стане танцьорка в Истанбул. Стела ще я бутне кола Mr. Green Марио и DJ-ката ще се оженят  и ще им се родят тризнаци. Хепи енд!, че откачихте вече, драги сценаристи!  ooooh!
Рая ще стане мадам на някой бардак, а Митко ще открие лекарство против СПИН и ще стане световноизвестен.

Бижу - страхотен сценарий!  Joy

# 458
Идеална е Рая и е най-готината от всички. Аз съм и фен. И на Галя също. Най-хубави и най-естествено играещи като за непрофесионалисти.

# 459
Идеална е Рая и е най-готината от всички. Аз съм и фен. И на Галя също. Най-хубави и най-естествено играещи като за непрофесионалисти.
Галя е участвала в някаква пиеса и за това има опит така бях чела.

# 460
Леля Гинчи и мен не ме кефи, колкото и актьорски качества да й приписвате. За 2 дни две срещи  му спретна на Митко...дано се изнесе скоро момчето  Peace

Очаквам разяснение от сценаристите за мнимата бременност на Симона, но надали...

# 461
  • София

Актрисата в истинския живот е професионална танцьорка и е участвала в Денсинг старс но иначе за теб не става за ролята защото била трътлеста  hahaha Joy hahaha

Че то едното не пречи на другото  Joy Особено ако е за спортни, латино и т.н. танци, защото там се иска здрава физика. Всъщност съм виждала доста добри и пластични танцьорки с такива седалищни габарити, че да му увисне ченето на човек.
Но коментирам, че е "трътлеста", защото все се облича с едни панталони и клинове, дето ама хич не я правят да изглежда добре. Да не говорим, че понякога снимат героите под някакви странни ъгли. Все пак може да се постараят да вкарат малко повече грация, стил и естетика във визията.
Между другото чета, че този и онзи герой били такива или онакива в реалния живот, обаче аз хич никой не различавам Embarassed Явно доста съм изостанала. Пък Денсинг Старс съм го гледала ....или слушала!? newsm78

# 462
Онзи ден на улицата видях актрисата , дето играе София Simple Smile Чакаше на един светофар да пресече и си пушеше - досущ като София  Grinning. Тук си викам, това момиче как прилича на... оо, ама то е тя  Grinning

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 12:47 от Малка принцеска

# 463
Да ги наричам актьори ми се струва твърде ласкаво при тяхното представяне и изпълнение Confused

# 464
Предлагам следващата анкета да е "Кой се справя най-добре с актьорската игра"?

Общи условия

Активация на акаунт