"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 471
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • I Love You 3000
Честно казано ми доскуча... Тази Симона да я хаваниш,че един хубав бой  fight fight fight

Мен повече ми са за бой малоумните й родители, че и Дани покрай тях. То момичето си каза ”Разбрах , че не съм, ама реших да пробвам.” Еми ако нямаш почва да посееш, ще пожънеш ли? Айде Бобито го разбрах, че е будала. Кой го хване - все го лъже. Майката тя все си вика там някъде и полза никаква. Като вземе да крещи, гледаш я бойна и се чудиш, за толкова години нито един път ли не е опухала Симонката. Тя й е важно бившия си да обвинява. Но, най се чудя на Дани. Опарил си се веднъж, пък иди провери ти ли си, не си ли. Казаха ти не са били ония двамата и ти вярваш, че няма повече. Самото твърдение, че се колебае между трима, трябва да ти цъка лампичката. И първото , което правиш за майката и бебето е да му купиш дрехи и на нея шоколад, вместо да я заведеш на лекар. Ми ако не трябва да яде шоколад или пък трябва да пие нещо, ааами.  newsm78

Сега следващото ми предположение е - Кой пръв ще научи? По принцип най - вероятно ще е София. Защото все пак тя дебне денем и нощем. Но сега с това нейното поетче, май са решили за разнообразие, този път да не е тя първа. Надали ще е и майката, тя ще се занимава по -скоро Кой се разхожда гол пред бременни жени.  hahaha Така и не разбрах , защо не трябва бременни те да не виждат голи мъже, да не би плода в тях да види ли? smile3505
Имам и трети вариант - Стелчето. Много удобно я настаниха точно до Симонка. Сабина си искаше старата стая ОК. Но доводите на Теодора, че искала да живее в розова стая са си чиста парлама.  Вашите предположения какви са?

# 436
Аз изобщо вече не следя кой в коя стая е, мисля, че и за сценаристите няма огромно значение като гледам как нареждат нещата. Моето предположение е, че мнимата бременност ще стане публично достояние, както беше със секса между Дани и Симона.
А този на София така и не разбрах как и защо го вкараха в сюжета. От нищото ей така - запознала се с него в Интернет, ама как, защо, какво...Глупости.

# 437
Този сериал става все по-тъп с всеки изминал епизод. Симона не била бременна? Как се прави ДНК тест без бременност? Как се съгласи да отиде с майка си да направят час за аборт, при положение че лекарката знае че не е бременна? Как майка и е говорила с генеколожката без да разбере че всъщност бебе няма? Симона едва ли има толкова пари да подкупва лекари. Просто имам чувството че този сценарий наистина е написан от Коко.

Така и не разбрах , защо не трябва бременни те да не виждат голи мъже, да не би плода в тях да види ли? smile3505

Мисля че притесненията и бяха по-скоро свързани с това че разни голи мъже се разхождат из квартирата както в някои бардак, което не е най-подходящата среда за одглеждане на дете.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 02:04 от Лалена

# 438
  • I Love You 3000
Отговаряалко на горните въпроси на Лалена.

То е ясно, че няма никаква логика в сценария, но както сме гледали едно време латино сапунките - всяка сцена може да се обесни с техните приоми.  Laughing За теста - взела е проби на някоя бременна приятелка или пък просто е направила фалшиви тестове на компа и си ги е изпечатала. Доста нескопосано измислено, защото - ОК ония двамата излязоха първи , тя след тях. И набързо се ометоха, като тя не позволи да се говори с лекар. А за гинеколожката майка й я заведе на друг гинеколог, който не я беше прегледал още. Тя затова и така бързо си тръгна с Дани. Целта й беше точно тази , защото знаеше , че София ще го изпрати при нея. Тя хвана слабото място на кака Софка и се възползва. Като разбра за първия разговор на София и Дани и на другия ден вика - Аз знам, кой ще ми помогне - София. Отиде натропа й се , искаше тела на гинеколожката, като че ли само една гинеколожка има в цяла София. Но оная й се върза и хукна да кандардисва Дани. Малката просто пробва. Вината си е на глупавите й родители и наивния Дани.
Горкия човечец -  заприлича на лъжливото овчарче. Всяка го лъже , че е бременна и най - накрая Райката ако забременее - той няма да й повярва. И защо всички трябва да са бременни от Дани , при все , че Марио направи повече бройки и при него изглежда къде - къде по - непредпазливо.  И тук да вметна - смешно ми беше ,защото Марина се вайкаше, че се разхождал пред бременна жена. Т.е. детето още не е родено. Не разбрах малко смисъла на това ,но се смях много Марио като каза - Как ще съм гол, сложил съм си гащите. hahaha smile3532

Та драмата със Симона още ще я влачат. Според сюжетите по турско- латино - индийските сериали сега би следвало Симона да направи всичко възможно наистина да забременее - ако Дани не се навие, може да пробва с Асен. Добро прикритие е - вече е изследван и е извън подозрение. Па живьом , па видим Peace

# 439
Момичета, снощи много ми хареса прическата на Ирина. Някой знае ли къде мога да намеря снимка?

# 440
Надявам се сериалът да върви към края си. Фантасмагориите взеха да стават прекалени.
На Симона изпитвам желание да й забия един шамар. Бива нагло и тъпо момиченце ама чак пък толкова. Ще измисли някаква история за помятане, няма да си признае, че е излъгала. Интересно ми е обаче как направиха този тест без наличие на бременност. Какво ли обяснение ще дадат, ако изобщо дадат.

# 441
Аз изобщо вече не следя кой в коя стая е, мисля, че и за сценаристите няма огромно значение като гледам как нареждат нещата. Моето предположение е, че мнимата бременност ще стане публично достояние, както беше със секса между Дани и Симона.
А този на София така и не разбрах как и защо го вкараха в сюжета. От нищото ей така - запознала се с него в Интернет, ама как, защо, какво...Глупости.

И кога успя да се запознае като е вечно заета да си вре носа в чуждите работи, а и сервиза и бара оправя  Mr. Green

# 442
Как се прави ДНК тест без бременност? Как се съгласи да отиде с майка си да направят час за аборт, при положение че лекарката знае че не е бременна? Как майка и е говорила с генеколожката без да разбере че всъщност бебе няма? Симона едва ли има толкова пари да подкупва лекари...
Тя влизаше сама при лекарите и не искаше друг с нея, ако помните. Вътре може да е казвала, че идва на профилактичен, не е нужно да ги е подкупвала.
За теста:
Всеки може да скалъпи някакъв текст или да копира готов, да изпринти на цветен принтер печат и готово. Все пак те не са специалисти, за да хванат измамата...

# 443
  • Plovdiv
Много нескопосано го измислиха това със Симона. Поне да беше казала, че е била бременна, но го е загубила. Пълна несвързаност.

Аман от приятелите на Боби, то през епизод изниква някакъв авер от миналото. Според мен Боби и Марина ще се вземат ако заживеят заедно в един апартамент. На него такава жена ми трябва малко да го стяга, а не кака ти Софка.

# 444
... Какво ще прави копие на нотариален акт ден преди развода в апартамента на Марина?  Значи те до развода си са живели заедно, което изобщо не ми се вярва. И Боби нали е много умен-как така сключва сделка за имот, като е знаел датата на развода поне месец предварително…
Тъпо, тъпо…

А смятай Марина колко години не е чистила този апартамент  Joy А Боби ще се развежда, ама решава преди това да си купи апартамент и за по-сигурно го набутва документа /или копие от него/ в някоя дълбока ниша, че да не може да го открие Марина  Laughing

# 445
  • София
Всъщност се чувствам разочарована. В последните 10 епизода (грубо) се говори само за бременността на Симонка , голяма драма ,голямо чудо и накрая разбираме ,че не е бременна от самата нея , и то заради някаква тъпа превръзка ?? Толкова пошло и глупаво направено. Нито драмата довършиха нито някакво обяснение. " е какво , да не съм бременна " и то в тези интервютата. разбира се , сега очакваме да се разбере и да и се размине с лека ръка както винаги. Надявам се Дани само да не позволи така лесно да и се размине,защото от нейните лигавщини провали кариера и тн на винаги готовия да стане баща. А това с Марина и апартамента е поредната безсмислица без логично обяснение кое ,как ,защо. хората търсят смисъл, какво показали,какво казали героите ,мислим теории и тн :Д а то всъщност няма никакъв подобен дълбок смисъл в идеите на сценаристите. Те имаха една идея с превръзката и го въртяха цял ден на промото и накрая Симонка си призна, така ,че... явно са си ги мислили сцените ден за ден ( в зависимост колко интерес има , защото според мен и те не са очаквали да е толкова голям ) и очевидно не са се старали особено нито в заснемането на сцените ,нито в "големите драми". Да вземат да свършат тези ранно записани серии и да ни зарадват с един втори сезон след време,но качествен. Има потенциал доста идеята , и хумора им се отдава ( на моменти) но определено не са влагали много.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 10:20 от paranoir

# 446
  • София
Вече почти спрях да го гледам заради тази тъпотия с бременността на Симона. На мен ми беше ясно, че не е бременна. Колкото и да е то щеше да си проличи поне малко.....а тя все на кеф и готова да ходи по дискотеки.

# 447
Какво да направи Дани на Симона, с какво да ѝ го върне? Няма повече да се занимава с нея, ще се вземат с Рая, което пак щеше да стане и да е бременна (Симона). Марина и Боби са ѝ родители, нама как да не ѝ говорят или да не я виждт, дори и след тази случка, че ги лъга и разиграва.
Останалите от квартирата, нямат пряка връзка към случката, така че и да са изумени от лъжата, все тая...
Последствията са си за Симона вече няма да ѝ вярват, може и да се дистанцират от нея. Възможно е и Асен вече да не иска да е с нея.  И както всички я обгрижваха, ходиха ѝ след гъза, изведнъж остава сама....

# 448
  • София
Не да и го връща , а да  не и се размине. Защото ще стане скандала , а тя ще мрънкне един път ,ще си отиде в стаята да пореве и после пак ще е татиното по дискотеките, ама това ,че е безотговорна ,че съсипва на хората животите и тн няма никакво значение ,както всичко останало което прави. Да вземат да я стегнат малко ролята и,че е дразнеща.

# 449
По какъв начин? Освен да я оставят сама да се издържа, друго не се сещам как може да я „накажат”?

Общи условия

Активация на акаунт