"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 491
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • I Love You 3000
Честно аз мисля, че някой от тук им пише сценария.

Ако беше  така, работата щеше да е по -кадърно  свършена, със сигурност! Party
Наистина вече всичко започна да става многоооо тъпо.Дързост и красота пасти да яде по простотия.

Те от там си черпят сюжета. Баба ми ми каза , че нищо не се е променило много откакто последно го гледах с нея преди 15 години. Та затова мога да ги наредя така:
Брук и Рич - Дани и Рая
Стефани Форестър - София
Бащата на Рич (не го помня) - Боби
Братът на Рич , дето обират останалият от Рич материал - Марио
Новоизлюпените му полубратя, дето и те работят , каквото им се каже , без значение могат ли немогат - Митко и Коки.
Сестрите на Рич , дето изведнъж се оказват , че не са му сестри. Та той и тях не подминава. - Сабина и Симона(като последната все пак е отгледана от злобната си майка, та се ползва с нейните мурафети).

Изобщо всичко е  #Crazy #Crazy smile3532 #Shocked smile3505

# 421
Значи който е сценарист на този сериал да му кажа, че изобщо не струва скалъпената му история!
Какво ще прави копие на нотариален акт ден преди развода в апартамента на Марина?  Значи те до развода си са живели заедно, което изобщо не ми се вярва. И Боби нали е много умен-как така сключва сделка за имот, като е знаел датата на развода поне месец предварително…
Тъпо, тъпо…
Чак не ми се коментира друго…

# 422
Подценяваш съфорумките!
Ако преписваха сценария от тук щеше да стане 100 пъти по-интересно.

# 423
Сега ми е интересно в коя стая ще се нанесе Марина като всички са заети  newsm78

Някакви предположения?

# 424
  • I Love You 3000
..........
Тъпо, тъпо…
Чак не ми се коментира друго…

Откакто гледах сцената , в която Симона отиде на лекар и никой не влезе да говори с лекаря, спрях да търся логиката в този сериал. После доста се бях позапалила да изказвам мнение, че изобщо не ми се връзва цялата картинка. Тогава ми препоръчаха да не "хейтя", а просто да спра да гледам. И си казах аз логика няма да видя , дай поне докато чакам да си каже , че не е бременна, да се смея на лудия сценарий. Та ми олекна Simple Smile Така, че гледай и се смей - логика няма, не я търси напразно.  Peace Peace

Сега ми е интересно в коя стая ще се нанесе Марина като всички са заети  newsm78

Някакви предположения?

Ако е по моята логика , би трябвало да иде при Симона. Нали да е близо до нея е там. Но ако гледаш логиката на сценаристите нищо чудно да я нагласят при Боби.  hahaha

# 425
Тъкмо Боби ще замине с мотора и тя ще стане хазяин  Mr. Green

И Митко ако се върне, Стела май ще е аут

# 426

Някакви предположения?
Стая?! Жената каза, че половината апартамент е неин. Очаквам да съберат съквартирантите по няколко в стая. Те и без това се чифтосаха кой с когото може.

# 427

Ако беше  така, работата щеше да е по -кадърно  свършена, със сигурност! Party
Наистина вече всичко започна да става многоооо тъпо.Дързост и красота пасти да яде по простотия.

Те от там си черпят сюжета. Баба ми ми каза , че нищо не се е променило много откакто последно го гледах с нея преди 15 години. Та затова мога да ги наредя така:
Брук и Рич - Дани и Рая
Стефани Форестър - София
Бащата на Рич (не го помня) - Боби
Братът на Рич , дето обират останалият от Рич материал - Марио
Новоизлюпените му полубратя, дето и те работят , каквото им се каже , без значение могат ли немогат - Митко и Коки.
Сестрите на Рич , дето изведнъж се оказват , че не са му сестри. Та той и тях не подминава. - Сабина и Симона(като последната все пак е отгледана от злобната си майка, та се ползва с нейните мурафети).

Изобщо всичко е  #Crazy #Crazy smile3532 #Shocked smile3505

Това ме гръмна.  Joy
А преди два дни хвърлих едно око колко епизода има вече сериала беше някъде между 3500 и 4000 След това хвърлих и едно око в нета, статия от началото на 2015 :В началото на тази година в САЩ бе излъчен юбилейният 7000-ден епизод, част от 28 сезон на поредицата, на която до този момент българските зрители са имали възможност да проследят над 3500 серии. Не си представям колко още има. ХИХИХ.

Извинявам се за спама спирам да пиша по тази тема. bouquet

# 428
Стела и Теда в една стая да улеснят Марио  Mr. Green , Митко се връща при Коко, Сабина си заминава за Златоград и ето ти място за хазяйката  Crazy

# 429
А преди два дни хвърлих едно око колко епизода има вече сериала беше някъде между 3500 и 4000 След това хвърлих и едно око в нета, статия от началото на 2015 :В началото на тази година в САЩ бе излъчен юбилейният 7000-ден епизод, част от 28 сезон на поредицата, на която до този момент българските зрители са имали възможност да проследят над 3500 серии. Не си представям колко още има. ХИХИХ.
Майкооо, ми то цял един живот няма да му стигне на човек да изгледа тази боза... #Shocked

# 430
Честно казано ми доскуча... Тази Симона да я хаваниш,че един хубав бой  fight fight fight

# 431
  • густо майна Филибето
E как ще сбутва квартирантите, нали пари носят!  Wink

# 432
Е, не! Каква е тази простотия, това не е риалити, а някаква гавра със зрителите. Не била бременна Симона - ами тестовете, ами чакането пред кабинета за аборт?! Имам чувството, че всеки епизод се пише от отделен екип от сценаристи, без никой да знае предварително какво е писал предният.
Моментите с Коки вече ги превъртам, че не мога да търпя толкова глупости накуп.
Иначе мисля, че вървят към приключване. Сега очаквам Симона да хвърли бомбата, че не е бременна, а Дани да се грабне с Рая да обикаля по провинцията, възвръщайки си уж прекратения ангажимент.
Сабина ще се върне на родното място, както обеща на баща си. Боби в амплоато на рицаря на печалния образ ще хукне да обикаля родината на мотор с приятеля си.
Теди ще замине да снима аграрни календари и ще си остане в някое село, където някой нацепен батка като Марин от "Фермер търси жена" ще я награби в обятията си, а Стела и Марио ще се вземат.
Марина ще се настани в апартамента и ще го завладее, очаквам дори накрая да останат да си кукуват сами в него със София, че то иначе кой нормален би се събрал с тях.
Коки ще опише цялата драма в книгата с многомилионен тираж, ще стане рок звезда в издателския бранш и ще си купи апартамент с баня, в която може да играе бейзбол.
Така ги виждам нещата, мда.

# 433
Кафе с Канела, а Митачето....

# 434
Митачето ще се сдобри с Коки и може да заживеят заедно в новото обиталище на литературния гений.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт