"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 715
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Освен Симона май никой не видя какво пише на листа с резултатите или аз се бъркам? newsm78
София също видя  Peace

# 271
Последните няколко епизода Рая е с подобрен стайлинг - изправена коса, няма раздърпани дрешки, клинове и спортни екипи.

# 272
Божеее, мислех, че няма как да е по-тъпо и смешно! hahaha ooooh! Сега внедриха и Шекспир със сонети...

Рая е най-симпатична и мила от всички.

# 273
  • I Love You 3000
Този епизод са решили да компенсират за малоумните драми от последно време. То не беше контрольорката , то не беше Али Реза, та леля Гинче, та съседката. Ето го и 17 годишния Ромео дето кака Софка го изпрати до тях. Падам и умирам от смях rotfImbo rotfImao :rotfImb

# 274
Зa Софкa нещо по-рaзлично от мaняк-преследвaч не могaт ли дa измислят?  Tired

# 275
Зa Софкa нещо по-рaзлично от мaниак-преследвaч не могaт ли дa измислят?  Tired
Ми каквато е апетитна, аз предлагам следващият да е канибал! Mr. Green

# 276
Aбе, Бижу, бе!  Joy

# 277
Не могат да надскочат себе си сценаристите и това е

Как е истинското име на Теди? Много ми е позната отнякъде. Да не би да е танцьорка?  newsm78

Сериалът става все по-безумен  Mr. Green Дани дрешки купува, имена избират  ooooh!

# 278
Появи се и Али Реза - таткото на Сабина.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Чак сега се сетих на кого ми прилича  hahaha

# 279
  • I Love You 3000
Зa Софкa нещо по-рaзлично от мaняк-преследвaч не могaт ли дa измислят?  Tired

Бившия беше маняк- преследвач. Тоя е доста безобиден като го гледам. Голям смях ще пада и покрай него. Обичал я вика. Ооооо не  hahaha hahaha Joy Joy

+1 Бижу, мисълта ни тече в една посока тази вечер. Първо Али Реза ,после и Шекспир. Радвам се на новодошлите.

# 280
Този епизод са решили да компенсират за малоумните драми от последно време. То не беше контрольорката , то не беше Али Реза, та леля Гинче, та съседката. Ето го и 17 годишния Ромео дето кака Софка го изпрати до тях. Падам и умирам от смях rotfImbo rotfImao :rotfImb
цирка е пълен  Mr. Green

# 281
Как е истинското име на Теди? Много ми е позната отнякъде. Да не би да е танцьорка?  newsm78
Прилича ми на някоя, дето е била танцьорка при Слави. Thinking

# 282
Зa Софкa нещо по-рaзлично от мaниак-преследвaч не могaт ли дa измислят?  Tired
Ми каквато е апетитна, аз предлагам следващият да е канибал! Mr. Green
Абе, то колкото и да е апетитна, на канибала тази закуска ще му дойде too much   Joy

# 283
Абе, то колкото и да е апетитна, на канибала тази закуска ще му дойде too much   Joy
Айде сега! Stop То и нас, дебелите трябва някой да ни харесва Crossing Arms пък дори и да е само за ядене! Mr. Green

# 284

Общи условия

Активация на акаунт