"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 510
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • I Love You 3000
Ооооле не rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Сега изгледах , че бях изтървала сватосването на леля Гинче. "Оставям ви да ида за краставички, пък вие си поговорете. "  Върна се след пет минути и вика "Ми вие нищо не сте яли"   rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Е, да се изясни - да ядат ли , да си говорят ли? И той й вика "Ти каква кола караш?". Нененене падам и умирам Joy Joy Joy Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 301
 Joy
И аз много се забавлявам. Камелия ми липсваше обаче Tired

Контрольорката беше ужасна, та тя не можеше да довършва репликите докрая. Толкова ли не са могли да ги снимат пак  Crazy

Роднините на Сабина вече се изтъркаха, да вземат да измислят нещо ново.

# 302
Въпреки комичната сцена с контрольорката, аз започвам да се чудя дали половината от тях изобщо имат някакъв актьорски стаж, или са случайно намерени. Много недоизпипан беше разговора.

# 303
Този тип филми се снимат с непрофесионални актьори. На мен затова ми харесват  Mr. Green минат ли през школата и не мога да ги понасям.
В повечето случаи добре ги подбират, тази девойка явно е човек на някой, друго обяснение за подобна излагация нямам.

# 304
А Кокича уж учи актьорско майсторство, а на всяка втора сцена го удря на хилеж - днес с Рая пак, уж се карат в бара, а той едвам си сдържа смеха  Rolling Eyes

# 305
А Кокича уж учи актьорско майсторство, а на всяка втора сцена го удря на хилеж - днес с Рая пак, уж се карат в бара, а той едвам си сдържа смеха  Rolling Eyes
Еми.. аматьори. Не сме като американците ние българите

# 306
То въпроса не е само до актьорите, като гледам не правят много дубъли, както стане и продължават. По принцип не ми пречи поради естеството на сериала, но има сцени където ме изкарва извън "реалитито" отвсякъде. Един от най-видните моменти е предложението за брак на Светлин към Рая. И с тая контрольорка дори не са направили второ заснемане, че поне да си каже репликите както трябва.

Не знам как точно стоят нещата с бюджета, но може би след това излъчване ще имат по-голямо финансиране, че да могат да си доизпипат нещата за в бъдеще, ако решат да продължат.

# 307
  • SF
Теди няма ли да се светне най-накрая за двойната игра на Марио? Никой ли няма да й каже, че той само с Боби и с пора още не е спал? През същите участнички е минал и Дани, но понеже още не се е запознал с Теди и не е преспал с нея, да кажем, че нея това не я интересува за момента.
Прекалено дълго вече продължава незнанието й на фона на останалите започнати и недовършени или набързо претупани събития.
Някакви мними бащи си направиха тест за бащинство, а този, който си напусна работата и си рискува тройката с Галя и Рая, се доверява на глупавата ученичка ей така просто. Но важното е, че никога няма да я нарани - нито нея, нито бебето. И това много зарадва Боби и промени мненето му.

# 308
Добре, как е възможно всички коментари за сериала във фейса да са такива, все едно всичко се случва наистина.

Ето пример:

mn me kafi6 obi4am te stra6no mn unikalna si prosto Да обаче бебето не от Дани,а от оня с мотора,но за него никой не знае освен лиглата Симона govori s dani deteto nee ot nego a s edin s motor

Joy

# 309
  • SF
 ooooh!

Добре, че ползвам ФБ.
Оня с мотора така и не се разбра защо се появи. Тя избяга с него и на втория ден се прибра, защото е бременна.

# 310
  • Варна
Е, не!! Хахахаха върховна излагация!  hahaha Леля Гинче и влюбения Шекспир са най, ама най-интересните в момента!  tongue

Иначе се присъединявам към всеобщото мнение, че персонажите започнаха да опротивяват, а сценарият е смесица от идийско-турска еротична трагична драма с привкус на латино боза! Честно казано и аз вече го гледам с половин око  bambam

# 311
  • ГО
Боби е куче, което лае, ама не хапе.
На всички се заканва, ама бързо кляка.
Даже малоумният Коко го води за носа.
Ипотекира сервиза, да купи някакъв бар, на една шепа бездарници.  ooooh!

# 312
Лелята е шемет, но да не ти е вкъщи. Такава загриженост е много натоварваща.
И сцената с контрольорката много тъпа. Сваля го да го глоби, и Коки понеже е невероятен и секси, не само отървава глобата ами и среща си урежда.
И аз започнах да гледам сериала с половин око, че даже и канала сменям понякога. Филмите на Дисни са по-достоверни. Laughing

# 313
Гледах сутринта промото за довечера, май Симона ще се окаже, че не е бременна.....

# 314
  • ГО
Гледах сутринта промото за довечера, май Симона ще се окаже, че не е бременна.....
Може ли да качиш промото  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт