"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 683
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • ГО
Предлагам да си направят една оргия, да се омешат хубаво, всеки с всеки да спи и накрая - всички дружно да си гледат бебетата, без ДНК тестове и тем подобни простотии.

# 361
Предлагам да си направят една оргия, да се омешат хубаво, всеки с всеки да спи и накрая - всички дружно да си гледат бебетата, без ДНК тестове и тем подобни простотии.
+ 1

# 362
Мисля че Симона е била бременна, няма толкова акъл да излъже, че е бременна. В последствие са приключили нещата, ама сега като видя как Дани ѝ носи шоколадчета, ще играе до последно.

# 363

Това вече е направено.
Само трябва да си изберат шаман или вожд между Дани и Марио.  Mr. Green

# 364
Мъж ми снощи, хвърляйки по едно очо, рече: тия комуна ли си правят?  Mr. Green

# 365
Не знам какъв таргет публика цели/е целял екипът на "риалити"-то, но има нещо тотално сбъркано в целия замисъл. Нито е за тинейджъри и млади хора (визирам "прекрасните" примери за отношения и ценности, които им дават), нито е за хора в средна възраст ("сценарните" недомислици и досадни гафове са подигравка с всеки средностатистически интелект), че и за бабите не става (представям си как биха реагирали на "невероятните" сюжетни линии 60-70 годишните, ако ги схванат изобщо).
Може да е била добра и интересна идеята в зародиш, но изпълнението й е точно в стил турско-индийско-латино боза, както го определи съфорумка.
И между другото - нямам поглед върху турските сериали, но покрай гостувания у свеки съм засичала такива. Не знам каква е историята със сюжетите, но със сигурност озвучаването и заснемането са на светлинни години от наш'то риалити. Нямам спомен за епизод, в който да не съм се напрягала да чуя какво фъфли някой или любимото ми - сцените, в които говорят по телефоните си и се очаква, че драгият зрител ще успее да чуе и отговорите на отсрещния. Никакъв шанс Mr. Green

# 366
А, точно това си мисля от доста време - да не би при нас сега чак да идва оная мода от 70-те на ХХ.век на Запад - комуни, хипи, децата-цветя, безразборни връзки, дрога, "протест" и какво още беше там...
Ама по-добре късно, отколкото...още по-късно  Rolling Eyes

# 367
Мен най - много ме дразни бързото приключване на сюжетни линии. Например вместо да вкарват някакво ново лапе за обожател на Софи, можеха да продължат историята й с Боби.
Вместо да вкарват нов съквартирант - Теди, ей така без причина, можеше Марио да се бори за Сабина и т.н. Или поне Сабина да ревнува от Теди, а те намесват Стела пак ей така безпричинно.

# 368
Да, Боби и Софи си казаха доста сериозни неща и изведнъж все едно не е било....

# 369
  • ГО
Мен най - много ме дразни бързото приключване на сюжетни линии. Например вместо да вкарват някакво ново лапе за обожател на Софи, можеха да продължат историята й с Боби.
Вместо да вкарват нов съквартирант - Теди, ей така без причина, можеше Марио да се бори за Сабина и т.н. Или поне Сабина да ревнува от Теди, а те намесват Стела пак ей така безпричинно.
И щеше да е много по-интересно!

# 370
Мда, малко е глупаво, 100 сюжетни линии на епизод, и всичките от плитки по-плитки. Един път не задълбочиха нещата.
Експериментират с някакви теми и айде в кошчето след 2 епизода.

# 371
Точно така,  в един епизод се случват хиляда неща и в следващия - край, нито една история не се задълба, нито една история няма положителен завършек.

# 372
  • Plovdiv
Да разкажа нещо смешно. Онзи ден сме у свеки и почва сериала и тя :"ама вие това гледате ли го?", аз отговарям с да и тя :"какво му гледате те само се ебат, тоя Дани само със сестра си не е спал". Така се изхилих Simple Smile

# 373
Да разкажа нещо смешно. Онзи ден сме у свеки и почва сериала и тя :"ама вие това гледате ли го?", аз отговарям с да и тя :"какво му гледате те само се ебат, тоя Дани само със сестра си не е спал". Така се изхилих Simple Smile
ха-ха, ама и тя го гледа значи  hahaha

# 374
"ебат" ли каза?

Joy

Общи условия

Активация на акаунт