"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 533
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Ей, страшни сте! Наистина не е бременна  Joy

# 391
ooooh!
И как направиха тестовете, по дяволите  Confused
Ахахахха МАГИЯ

# 392
Признание! Whistling Готово! Mr. Green По-тъпо си мислех, че няма как да стане! Сценаристи със сигурност са бабите от някой краен квартал, дето от 15 години попиват всички латино, турски и всякакви други сапунки. Joy

# 393
 Божееее тази Симона не е бременна.....  #2gunfire Този сериал вече стана адски скучен...Коки и цялата суматоха с тази книга едвам се издържат.Смее се и не влиза хубаво в роля.А този бар ей така от въздуха се управлява, пълна безотговорност. Не е интересно вече много бързо претупват нещата, а вече дори и няма развитие кой знае какво.

# 394
  • Бургас
Тя нали  се беше запътила да прави аборт, явно Симончето се е надявала Дани да дотича, затова и  на Софи веднага каза.. newsm78з

# 395
 ooooh!
Егати! Аз си представях минимум някой да я бутне по стълбите и така да пометне, а то... никаква драма, драги зрители...

# 396
Тя нали  се беше запътила да прави аборт, явно Симончето се е надявала Дани да дотича, затова и  на Софи веднага каза.. newsm78з
Явно  Peace
Интересно ако не беше дотичал, какво ?  Laughing ooooh!
Пак магия  Joy

# 397
Дани отказа работа за толкова пари,заради тая пачавра..

# 398
ooooh!
И как направиха тестовете, по дяволите  Confused
Ахахахха МАГИЯ
Всеки може да скалъпи някакъв текст или да копира готов, да изпринти на цветен принтер печат и готово. Все пак те не са специалисти, за да хванат измамата.

ooooh!
Егати! Аз си представях минимум някой да я бутне по стълбите и така да пометне, а то... никаква драма, драги зрители...
След ДА-то на Рая нищо не може да ме впечатли  Joy

# 399
  • I Love You 3000
Айде сега, май се оказах права аааа? Казах ли ви първа , че не е бременна? Мълчах си по- темата, както обещах, за да не излиза като "хейт", но сега вече мога да говоря - Ураааааа

Как направиха тестовете ли ? - Ми както по латино - турско -индийските драми. Или е подкупила лекарите или просто е взела кръв от някоя нейна наистина бременна приятелка. Това не се случва в реалността, поне не и в българската. Така ,че много моля сценаристите да не ми  го пробутват като реалити - сериал.

# 400
Познахме, че Симона не е бременна

Само дето се хабиха момичетата да обясняват как от една превръзка си правим кардинални изводи  Mr. Green Mr. Green

Все пак това с тестовете трябва да ни го обяснят, може пък Симона да е измолила някоя друга да се представи за нея

# 401
Интересно, сега фалшив корем ли ще слага за да не се разбере че не е бременна?  Laughing

# 402
Начи важна е сюжетната линия - пълен съспенс с елементи на хорър!  Joy Ама точно като в сапунка - пълна каша, хиляди пропуски и плитки сценки. В това отношение са шест.
Сабина направо кърти с тия сгърчени вежди Joy
И леляяяяяяяяяяяяяя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha тия ще станат кръгли от толкоз плюскане при леля! А тая хубавица с пищна пазва сега па коя е?

# 403
Горкия Хорхе Букай  Cry

# 404
Иринчето ! Бившата на Митачето  Laughing
Бога ми, мислих си, че ако не е Камелия, ще е тя  Laughing
Гинчето е...ММ се изказа "скучубра"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт