"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 446
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Голямо мазане на филии пада...това е закуската навсякъде /като изключим леля Гинчи/, Коко все намазани филии яде, Галя и тя вчера мажеше , при положение, че Рая обикновено хапва ябълки  Mr. Green и пие кафе

# 466
  • I Love You 3000
Предлагам следващата анкета да е "Кой се справя най-добре с актьорската игра"?

И пак сигурно ще гласувам за ПорФавор Mr. Green

# 467
Снощи гледах в предаването на Милен Цветков ,този който промотираше Поли...как се казваше ,че му забравих името.Гледах го и се чудех от къде ми е познат... hahaha
И аз съм съгласна за анкетата,щях да предложа същото  Peace

# 468
6u6ulina, Дани Милев се казва.

Ситуацията с нотариалния акт беше доста странна. Как така толкова важен документ за жилището, в което живееш, е у бившата ти жена, с която отношенията ти са обтегнати.

# 469
Ами то копие,не е оригинала.

# 470
  • ГО
6u6ulina, Дани Милев се казва.

Ситуацията с нотариалния акт беше доста странна. Как така толкова важен документ за жилището, в което живееш, е у бившата ти жена, с която отношенията ти са обтегнати.
Именно, а предвид, че до сега ни втълпяваха, че Марина и Боби са били млади гаджета, тя на 18 е забременяла със Симона и той веднага я е напуснал. При положение, че са били женени, защо я е напуснал бременна? И как едни 18-годишни лапетии са се сдобили с огромен апартамент в центъра на София.
После, пак относно апартамента, Боби уж бил нещо, като мутра и с изкараните пари си купил апартамента и отворил сервиз.

Много издиша цялата ситуация около апартамента.

# 471
Ами то копие,не е оригинала.
Защо Боби е правил копие, след като си има оригинал и защо го е забравил в апартамента на Марина? Т.е. направил си е копие, но не го е сложил при оригинала, а на съвсем друго място, за да може след години тя да го намери....няма никаква логика

# 472
То сериала си е пълен с нелогични неща, та не би трябвало вече нищо да ни прави впечатление  Laughing

# 473
Да сега пък се оказа че са били и женени  newsm78 newsm78 newsm78 ала бала портокала

# 474
На мен пък ми е странно как никой от тях няма личен автомобил, дори  и баровеца Боби , всички ходят пеш Mr. Green

Само Дани, когато отиде да говори със Симона в една серия се появи с автомобил, който в последствие изчезна ... като много други неща в този сериал.

# 475
Ами явно човетът си е приснимал няколко копия за да си има и едно от тях е останало при Марина.То в тоя сериал всеки сам трябва да си обяснява кое,как,защо е станало.Изглежда наистина много се задълбочаваме,а то логика и обяснения просто няма...

# 476
сериал като на магия  Joy Апартаменти ,нотариални актове ,бременност ...ние тука пасти ядем  hahaha

# 477
  • София
Някакво правило ли е копието да стои при оригинала... ooooh! Tired За мен е напълно нормално, все пак оригинала не се разнася насам-натам.

# 478
На мен пък ми е странно как никой от тях няма личен автомобил, дори  и баровеца Боби , всички ходят пеш Mr. Green

Само Дани, когато отиде да говори със Симона в една серия се появи с автомобил, който в последствие изчезна ... като много други неща в този сериал.

И Митко каза веднъж на Камелия, че ще я закара до работа, понеже отивал в сервиза и т.н. Според мен имат коли за сериала, но не ги показват.

# 479
  • София
Те нямат бюджет за нормална храна, вие коли искате  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт