"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 385
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Не мога да повярвам колко тъп може да стане още този сериал.   ooooh!
На Коки до кога ще му търпят глупостите? 
Този Боби няма ли да се поинтересува как върви заведението му? 
Пълен смЕх е този сериал. 

# 541
  • София
Колкото и да дразни Коки, май само с неговия образ са се справили - поне е постоянен във всяка ситуация - далавера да има и той да минава по-тънкото и колкото може по грандомански да представя всичко  Joy Joy Joy Ще започне пак да ми харесва  ooooh!

А при Сабина нещата стават дебели - патриархално турско семейство, битово насилие  #Crazy Какво ли още ще изкочи  newsm78

# 542
Макар, че всичко е измислица ми се скъса сърцето, когато брат и раздърпа торбичката, а тя каза за баща ми е.Не знам защо ама наистина ми стана много гадно едно такова.

# 543
Тоя любовен психар му трябва един шамар малко да влезе в релсите. Тоя тип манипулации са ми най-омразните.

# 544
Днеска изобилства от бисери. hahaha
Влюбеният Шекспир: "Не мога да живея без тебе, защото ти прецака всичко между нас"
Митьо към София: "Хем мъж ще имаш, хем син"

# 545
Аз малко със закъснение го гледам, значи Събина е от турско семейство щом брат и се казва Ерджан сега вече всичко ми е ясно.   bowuu

# 546
  • I Love You 3000
Ще падна  rotfImbo rotfImbo rotfImao Той по боксерки я чака на свещи. Майко мила hahaha hahaha hahaha

# 547
Божкеее, сценаристите са на тежка синтетична дрога! Свещи, вила и хлапак по гащи Joy Любоооов! Crazy

Карти и билети за проверка  Shocked Joy  hahaha полудех!

# 548
Ще падна  rotfImbo rotfImbo rotfImao Той по боксерки я чака на свещи. Майко мила hahaha hahaha hahaha
Можеш ли да устоиш на тази романтика?  Crazy hahaha

# 549
Тъкмо това щях да напиша, но ме изпревари. Joy hahaha

# 550
  • Sofia
Кокича кърти- 'апна чушчици при леля ГинчИ, отъркаля каката,ще вземе и книга да издаде и ще му се поклоня  bowuu.
Митака уж мноУ готЕн,пък все на диваня спи.Сам.

# 551
Карти и билети моля  Joy

# 552
Ох, голям смях тази серия. Евала на сценаристите, от ден за ден мислят сценария. Ама и Марио ще изгори гледам  Mr. Green И те в нейната стая, а той нагло: "Ти какво правиш тука бе"... Сега пак ще има скандали, едната ще иска да изгони другата и Боби ще им вика "не ме занимавайте"

# 553
Теди ще хване Стела и Марио.Интересно...може би.  hahaha
А Кокича само така ми се стори или е отишъл да закуси при леля Гинче? Joy Joy Joy

# 554
  • I Love You 3000
Божкеее, сценаристите са на тежка синтетична дрога! Свещи, вила и хлапак по гащи Joy Любоооов! Crazy

Аз сериозно вече искам да знам кой са тия сценаристи? То бива аматьори, бива ама това вече.  #Crazy newsm78 newsm11
Ще падна  rotfImbo rotfImbo rotfImao Той по боксерки я чака на свещи. Майко мила hahaha hahaha hahaha
Можеш ли да устоиш на тази романтика?  Crazy hahaha

Не знам дали е бил в депресия преди това , но ако ми се появи в тоя вид - след това със сигурност ще е, защото аз ще съм така  hahaha hahaha hahaha поне едно половин час.

Общи условия

Активация на акаунт