"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Бях фен на сериала в началото, беше разпускащо но сега го гледам от любопитство.

На мен са ми много интересни теьи девойки, вкъщи готвят, мажат филии с коси разпилени до кръста.

Марио май ще го уловят на местопрестъплението. Хи хи ще се наиграе.

# 556
Теди ще хване Стела и Марио.Интересно...може би.  hahaha
А Кокича само така ми се стори или е отишъл да закуси при леля Гинче? Joy Joy Joy

Peace даа, изглежда интересен епизод,  : Grinning Mr. Green

# 557
Стела пак ще хвърчи от квартирата  Mr. Green

# 558
  • Sofia
Марио и Сабина хич пък не се ли засичат в тая любовна квартира  Outta Joint.Ни хък, ни мък. Голям бардак.

# 559
  • София
Eeee тази вечер серията е добре! Стана готино и промото за следващата изглежда интересно Grinning
Някой друг забелязал ли е, че има климатично разминаване при заставките (или там както му се вика) между различните сцени - в общите кадри дават хора по летни дрехи, а после нашите герои с дебели якета newsm78
И май се е получил лек режисьорски гаф в последната секс-сцена - конторльорката като яхва Коки се вижда че гърдите й са прикрити с нещо мърляво бяло (да бях лепнали от силиконовите сутиени с телесен цвят  Mr. Green), после замазан кадър все едно е гола, ама при всяко помърдване бялото се показваше  Joy

# 560
М, дано Теди убие Стелчето   Mr. Green

# 561
М, дано Теди убие Стелчето   Mr. Green
Направо и двете да се махат..

# 562
Стела и Марио в стаята на Теди... Много умно измислено, иначе Теди как ще ги хване на калъп...
Друга умнотия дали ще има?  hahaha

# 563
Сцената с Коки и момичето ми беше много гнусна  Sick . Какво крият като беше със сутиен..уфф направо в правото черво ми бъркат веччеее...  #Crazy

# 564
  • ВАРНА
Цитат на: Chris_ch
Божкеее,
Аз сериозно вече искам да знам кой са тия сценаристи? То бива аматьори, бива ама това вече.

Красимир Ванков е продуцент и сценарист на София ден и нощ - същият идва от Би Ти Ви  и е бил продуцент и на българският аналог на френската игра Форд Боярд  2009г. и Аламинут някога-2007.

Актьорите са пълни аматьори наемат се срещу 40 лв. на снимачен ден.

# 565
Стела и Марио в стаята на Теди... Много умно измислено, иначе Теди как ще ги хване на калъп...
Друга умнотия дали ще има?  hahaha
ем Стела има фетиш към чуждите стаи  Mr. Green

# 566
Мисля, че и двете ще фръкнат от квартирата.Хазяйна вече е доста по-строг.  Mr. Green

# 567
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление ,че още не са "лепнали" Теди на промото в началото ? А Стелчето веднага я туриха там с фотошоп. Да не би да е временно явление и да я махат ??
Това с Марина е по нелепо и от мнимата бременност на дъщеря и ? Ден преди излизането на съдебното решение ,но след делото за развод ,защо да има право за имуществото. А и както казаха и в по-горен пост , къде е логиката и времевата рамка на женитбата им ,забременяването на Марина,раждането на Симона , изчезването на Боби от живота им и документа в апартамента и  newsm78 newsm78 . Ясно е ,че Боби  ще отиде на почивка с мотори , а Симона няма да издържи и ще си признае ,че не е бременна,дано тогава се изнесат с Маринчето и да се приключи с тези антипатични герои.

# 568
Много се смях като Галя и Рая се хилиха на Дани, че отивал да работи.
Забелязали ли сте, че Дани все вика "мерси мерси"? Simple Smile
Смях се на Коки при леля ГинчИ и на "билети и карти за проверка".
Знаех си, че Теди ще хване Марио и Стела.

# 569
  • ГО
Абе, тоя бар, само дневна смяна ли работи?

Общи условия

Активация на акаунт