"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Някой да знае какво е истинското име на Ирина, че и харесах новата прическа, но никъде не намирам снимка?

Петя, стюардеса на Bulgaria Air 

"Стара" познайница и богата щерка от Бургас Laughing  Laughing

# 586
Някой да знае какво е истинското име на Ирина, че и харесах новата прическа, но никъде не намирам снимка?

"Стара" познайница и богата щерка от Бургас Laughing  Laughing
Е, та до тоя ли сериал баш опря!?   Shocked Или за нея е важно "Ееее, ма мен ме дават по телевизора!"

# 587

Мен ми е по интересно как е имало ДНК тест без бебе:Д
Ами просто не е имало. Тя донесе някакви 2 листа  Simple Smile

Е как да не е имало,имаше. Чакаха всички в клиниката, влизаха един след друг за теста, Симона спомена че баща и е платил много пари за тестовете.
Определено не е дообмислена тази история.

# 588
Уж по имейла щяха да й изпратят тестовете, а после се появи с някакви листове...

# 589
Уж по имейла щяха да й изпратят тестовете, а после се появи с някакви листове...

Разпечатала ги е за по-достоверно  Mr. Green

Коко от неудачник в голям любовник го превърнаха, ще стигне скоро Марио по бройки  Mr. Green

# 590
Да, Кокича плейбой стана. Wink

Онзи малкия на Софи запалил свещи и се съблякал по гащи милия. Хаха
Забавен епизод беше.

# 591
Много ми стана смешно на мен как малкия на София от "Обичам я", премина на "Мразя я" когато доведе майка му и баща му  Laughing
А лафа с люлките ме уби  Joy

# 592
На мен ми е интересно, този малкия пишлигар на София, нали и пусна съобщение, че ще се самоубива, откъде намери време букет да купи и толкова свещи да намери и запали  newsm78.

# 593
Тая Петя Стоянова много изкуствена физиономия и много силикон в устните, пък и на снимките специално още ги издува , превзето изглежда.
Апропо, защо толкова упорстват да скубят косата на Райчето с тая конска опашка, челото й е прекалено изпъкнало и несъразмерно с малката брадичка, а и като лъсне неприятно...кой ги гримира?
София, разбира се, пак с паднали рамене и презрамка на сутиен, аман

# 594
Не е признавала на София. Призна на камерата, тоест на нас.
Да и аз това разбрах.Макар, че София трябва да е много тъпа да не я бърка постоянно от вътре и да не разследва.  Laughing
Макар, че с тестовете и аборта доста добре я заблуди.  bowuu

# 595

"Стара" познайница и богата щерка от Бургас Laughing  Laughing

Аз я познавам в предната тема ви я бях описала . Такова същество като нея не съм срещала никъде.  Naughty И няма силикон в устните те винаги са били такива.
Barbed ето виж и прическата http://prikachi.com/images.php?images/353/8645353Q.png http://prikachi.com/images.php?images/354/8645354j.png

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 09:22 от Baby.st.ss

# 596

Мен ми е по интересно как е имало ДНК тест без бебе:Д
Ами просто не е имало. Тя донесе някакви 2 листа  Simple Smile

Е как да не е имало,имаше. Чакаха всички в клиниката, влизаха един след друг за теста, Симона спомена че баща и е платил много пари за тестовете.
Определено не е дообмислена тази история.
Един такъв тест разбрах, че струва 1600лв. Дамо за 1 човек.

# 597
На Коки вече едва му търпя простотиите и спирам звука, като му чуя гласчето.
На Сабина брат й е отвратителен. Разбрах, че й е посягал, като е живеела с тях. И майка й е една властна и дръпната...не ми се иска да се връща при тях. Не че Сабина е цвете, но тези са от друго време.
Барът дето го купи Боби ми се вижда смотан...и не вярвам да е много оборотен.

# 598
Сценария за бара го виждам така : Боби ще разбере, че Симона не е бременна ще си хване партакешите и ще обиколи България.През това време бара ще се управлява от тримата глупаци Събина, Коки и Рая. С. ще остави всичко на вятъра да упрявлява, К. ще си мъчи мозъка по книгата и няма да има време да прави питета . Р. ще остане сама и ще се откаже, ще звъннат на Боби от банката, че бара е фалирал , ще му вземат и сервиза, а може и да ипотекира апартамента, за да го запази( ама надали Марина ще го позволи това).Другия вариянт е Рая да вземе всичко в свои ръце и бара да потръгне доста добре.

Като се замисля ние ги мислим нещата по-добре и от професионалистите.Та чак и до най-малката подробност, която те пропускат.  Mr. Green Ама пак е по-добре от индийските сериали, които 15мин слизат по стълбите на бавен каданс.  Joy

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 09:36 от Baby.st.ss

# 599
Коя е тая Петя Стоянова ? newsm78 Не мога да я разпозная
Интересно ми е колко ще влачат лъжата на Симона още.Не ми е интересно всеки да търчи зад пиклата.А снощи как избухна ,че майка й щяла да остава и започна да се тръшка,малееее идеше ми да й забуча 2 шамара. #2gunfire
Сабина как каза ,че се казва брат й снощи ? На мен ми се строи нещо от сорта на Ерджан  newsm78 #Crazy hahaha
Коки е супер нагъл идиот.Голямо самочувствие без покритие.

Общи условия

Активация на акаунт