"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 350
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Карти и билети за проверка! Е това вече придоби съвсем различен смисъл Joy

София както се бъркаше в живота на всички, сега мълчи като темерут, че Симона не е бременна! Как може да крие подобно нещо? Тогава гонеше Дани из градовете да го върне, сега го оставя да затъва без да му каже, че няма смисъл.

Много ми е кеф, че Теди ще ги хване  Twisted Evil

# 571
Абе, тоя бар, само дневна смяна ли работи?
Горе долу от 11 до 18ч  Laughing

# 572
  • София/Стара Загора

и аз от самото начало се питам какво им е работното врем, та има кога да закусват, пък вечер ядат заедно...то хубаво, ама малко нереално за 10 човека

# 573
Минавам само да вметна много грозно впечатление ми направи тъпия Коко вместо да пита Сабина защо плаче той дрънка глупости.в тоя сериал няма ценности няма нищо такова в тая квартира са като в бордак на някоя мадам.Единствено Порфавор е чиста душа..
Според мен Марина ще хване Симона, че лъже.

# 574
Карти и билети за проверка! Е това вече придоби съвсем различен смисъл Joy

София както се бъркаше в живота на всички, сега мълчи като темерут, че Симона не е бременна! Как може да крие подобно нещо? Тогава гонеше Дани из градовете да го върне, сега го оставя да затъва без да му каже, че няма смисъл.

Много ми е кеф, че Теди ще ги хване  Twisted Evil

Ама София знае ли?

# 575
Да, в края на предния епизод я хвана, че носи превръзки в чантата си и тя й призна.

Минавам само да вметна много грозно впечатление ми направи тъпия Коко вместо да пита Сабина защо плаче той дрънка глупости...
Е, той беше под такъв стрес, че не чуваше и виждаше нищо. Поне така искаха да ни внушат Laughing

# 576
Не е признавала на София. Призна на камерата, тоест на нас.

# 577
  • Sofia
Сабина разбра ли се дали е помакиня,днес ми се чу да споменава някакво турско име,май на брат и....

# 578
Да де ама беше тъпо на фона неговото мрънкане и търсене на внимание когато хвана Митко и Камелия. Peace

Мен ми е по интересно как е имало ДНК тест без бебе:Д

# 579
Не е признавала на София. Призна на камерата, тоест на нас.
Аууу! Значи грешката е моя  Blush цял епизод чакам София да каже нещо и направо се ядосах  Joy

Мен ми е по интересно как е имало ДНК тест без бебе:Д
Ами просто не е имало. Тя донесе някакви 2 листа  Simple Smile

# 580
  • Никога на земята...
Поне се убедих, че Сабина е помакиня.Laughing А Симона с измислената и бременност вгорчи живота и ежедневието на толкова хора..

# 581
Това съм го пропуснала :Д. Интересно как ще я хванат:Д

# 582

Аз и прозорци не видях

Митака към Софи: На люлките провери ли?  Grinning

Коко уж веднага след леля Гинчи пица щеше да яде, нали Митко каза, че ще му я поръча като излезе, пък то първо до редакцията ходи, после обядва чушки, след това до бара... Тоя ден ми се видя цяла вечност, иначе до 3 ч книгата на мейл ще праща, ама не уточниха ръкописа ли ще сканира или ще му я печатат  Mr. Green

# 583
абе както казах в един пост  преди доста време вече  Събинчето си е помакиня Laughing

# 584
Някой да знае какво е истинското име на Ирина, че и харесах новата прическа, но никъде не намирам снимка?

Общи условия

Активация на акаунт