Кюретаж и забременяване след това - тема 63

• 38 621
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Преди седмица писах на Кременски и наистина ми отговори човека  Peace

# 661
Д‒р Ив. Сигридов: Раждат 50 и 11-годишни жени, но оптималната възраст е 20‒30 години.

http://frognews.bg/news_21346/D%E2%80%92r-Iv-Sigridov-Rajdat-50- … -20%E2%80%9230-g/

# 662
За лекарите за фетална аз разчитам единствено и само на доц. Балев и др. Цонев- болница "Проф. Темелков" . За прегледи в силистра др. Костов - завеждащ Аг Отделение в Болницатана гр. Силистра във Варна съм доволна от Др.Росица Мурад - "Олимед" Варна . Ходила съм преди при др. Петинка Цветкова и при др. Марио Давидков

# 663
Чудесни новини има и от happysmile - преди седмица е станала мама на едно голямо сладко момченце! Hug

Да й е честит и много здрав Александър - 55 см, 3610 кг. !  bouquet

# 664
happysmile, честито момченце! Да ви е жив и здрав, много да ви радва и вие него Simple Smile)) Най-обичам прекрасни новини в темата! Simple Smile))

# 665
  • София, Надежда1
Ехаааааааа мъжко чадо живо и здраво и мноооооооооооооооооого да го слууууууууууушат  и дано да ни е на късмет туй бебоче - да ни зарази и нас  Praynig

# 666
Браво на мама happysmile, да е много здрав и послушен малкия Алекс и много да ги радва  Hug

# 667
Ехааа чудесна новина. Да е жив и здрав малкия Алекс. Той ще ни е на късмет и ние да се похвалим с такива новини. Много добре сте го измислили това с докторите. Peace

# 668
Да, тези страхотни новини определено действат мотивиращо...   Hug

# 669
  • София
Здравейте момичета  bouquet.
Trakia -BG Hug bouquet.
Желая на всяка една от вас едно, а защо не и две  Mr. Green, такива вързопчета Hug Heart Eyes.

# 670
Момичета усещате ли как темата ни се пълни само с хубане неща?   newsm51 Пожелавам на happysmile  цялото щастие и здраве за нея и за манинкото бебенче което да я радва многооо многоооо.. smile3504 1crib Two Hearts

# 671
Честито happysmile да ви е жив и здрав юнака, много да ви радва bouquet само такива новини да има в темата!

# 672
Благодарим ти, Хеписмайл, много кърма да имаш и бебчо да расте здрав!  Hug

# 673
Здравейте Simple Smile  Имах спонтанен аборт в 6 та седмица. Изчистих се сама и не беше нужно  кюртиране. Кървенето вече почти спря. Доки каза , че това кървене което съм го имала  тази седмица да не го смятам като цикъл. Трябвало да ми дойде след 30-40 дни, дано да е по-рано. Каза да се пазим два цикъла и да подновим опитите пак. Въпроса ми е какда смятам тези два месеца ръй като не го разбрах много - да разбирам ли след като ми дойде и свърши втория цикъл да чакам овулация и тогава или чак след края на третия цийъл. Дано мине бързо това време, толкова много искаме детенце.Поздрави от мен.

# 674
  • София
Здравейте Simple Smile  Имах спонтанен аборт в 6 та седмица. Изчистих се сама и не беше нужно  кюртиране. Кървенето вече почти спря. Доки каза , че това кървене което съм го имала  тази седмица да не го смятам като цикъл. Трябвало да ми дойде след 30-40 дни, дано да е по-рано. Каза да се пазим два цикъла и да подновим опитите пак. Въпроса ми е какда смятам тези два месеца ръй като не го разбрах много - да разбирам ли след като ми дойде и свърши втория цикъл да чакам овулация и тогава или чак след края на третия цийъл. Дано мине бързо това време, толкова много искаме детенце.Поздрави от мен.

Здравей, Каризка, съжалявам за това, което ти се е случило!  Hug
Да ти разкажа моя опит - и аз имах такъв спонтанен аборт, без кюретаж. Тогава в Майчин Дом ми казаха, че няма смисъл да се пазим, а да си подновим опитите веднага.
На мен ми дойде 5 дни след кюретажа и после си продължихме.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт