Професионални серии за коса - тема 100

• 56 561
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Благодаря за страхотната (както винаги) тема, Фрея! bouquet
Честита юбилейна тема,момичета ! Tada Пожелавам на всички ни да постигнем мечтаните коси, но то с толкова любов и грижи-нямам как да е иначе  Mr. Green Mr. Green
1. Косата ми е къдрава, с течението на времето и дължината започва да се изправя доста. Фин косъм, нормална коса-нито суха,нито мазна,небоядисвана. Преси и маши не използвам,само сешоар на всяко миене. Откакто ви открих, преборих сухотата, харакерна за сухите коси, но с фризитата се боря още.
2. Напоследък ми се върти в ума да събера наличностите, които са нищо в сравнение с вас и това е чудесен повод да видя с какво разполагам за година използване на проф. козметика. Много обичам да гледам снимки на прекрасните ви коси, действа доста мотивиращо, но също толкова обичам да гледам и снимки на колекциите ви  Hug Тези дни ще снимам и аз и ще покажа скромната си колекция  Laughing
Едит: Наде, отвя ми главата!

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 23:59 от ra4oni_bonboni

# 31
  • София
Ах, че прекрасна ни е 100-тната тема!!!
Първо да кажа, че косата на Ани и на малката кукла на Джей са страхотни!!!
Цветичка, чудесно сравнение и забележително стимулиращ резултат!!!

Интересно ми е да гледам и колекциите ви.
Наде, какво правиш душа?!? Събра ми очите направо!

Утре ще пиша за своята коса и ще се постарая за снимки.

# 32
Благодаря на всички, които оценявате труда ми, никак не е малко, въпреки че не се оплаквам, правех го с удоволствие!  Hug Hug Използвам момента да предупредя, че от тук нататък няма да имам нужното време да подготвям новите теми и ще се радвам някой да ме замести (да се подготвя от сега  Peace Laughing)

Цветичка, косата ти е станала двойна за 3 години, което си е повече от похвално!  bouquet Състоянието ти коментирах вече, но е просто разкошна!

Убихте рибата с наличностите, мен ме е страх да снимам, шокиращо е колко много неща притежаваме и трупаме ли трупаме, истинска мания  #Crazy Mr. Green Heart Eyes bouquet

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 02:03 от Анонимен

# 33
  • Велико Търново
Цветичка, страхотна дължина си постигнала bouquet Моля те, сподели, колко често се подстригваш, кои серии използваш най-често, правиш ли домашни маски....задавам толкова въпроси, тъй като и аз искам да постигна малко по-голяма дължина, а стигне ли до плешките и стои пършива и рехава Crossing Arms

Наде newsm20

# 34
Честита стотна юбилейна тема  bouquet Фрея,прекрасно си я оформила,както винаги!Този път снимките са на коси в близък до моя цвят  Hug Heart Eyes   1.Какъв тип косъм имате и какво е състоянието на косата ви в момента?
Боядисан,фин косъм.Нормален към леко сух.Дължина под плешките.Без накъсване и цъфтежи.С доста новопоявила се коса  Mr. Green

2.Снимка на наличните продукти, които имате към момента?
Ще кача утре  Peace

ЦВЕТИЧКА,личи си грижата.Имаш хубава коса.
ВИВИ,снимка ще кача утре,защото днес е неделя и мъжлето е в къщи.Да не му докарвам нервен срив  Mr. Green
НАДЕ,супер яка колекция  Flutter Аз не задържам продукти.Досега съм разменила/подарила/продала доста над 100 продукта.Ама им пазя снимките за спомен че съм ги имала  hahaha Ще взема да ги преброя.Обаче ме е страх да не излязат двойно повече  Mr. Green
Момичета,аз ще забавя ход с купуването.Снощи ми дойде просветление.Почувствах се като луд маниак който трупа ли,трупа и после се чуди къде да пласира и пласира неуспехите си  Laughing

# 35
  • Бургас/Пз
Фрея, прекрасна е юбилейната тема  bouquet bouquet

Наденаправо съм  Shocked #Crazy, умрях си от кеф, няколко пъти разглеждах снимките и пак, и пак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотно е всичко, обаче искам да видя и снимка на косата ти, представям си какво съкровище е Simple Smile

Цветичка, твоята коса е една от първите, които видях в темата и тогава разбрах, че не  е невъзможно човек да си отгледа такава красота. Действаш ми много стимулиращо.

На въпросите :
1.Какъв тип косъм имате и какво е състоянието на косата ви в момента? - косъмът ми е нормален, леко сух по дължините, не се омазнява бързо. Права коса, леко перушинеста, ако е без продукти, много често ми казват фризьорите , че е като бебешка. В момента е по-плътна и по-тежка, което много ми харесва. Боядисвана е с безамонячни бои, но съм решила малко да се преориентирам към къната да видя как ще ми се отрази. За първи път проявявам грижа за скалпа най-вече с масла. Снимка вече ви показах в предната тема.  Mr. Green

2.Снимка на наличните продукти, които имате към момента? -  наличностите ми все още в пълноразмерни опаковки се броят на пръстите на едната ми ръка. Повечето продукти са ми отливки или от размени, така че засега нямам какво да ви покажа. При мен бюджета, с който разполагам е ограничен и много често трябва да избирам между крем за лице, парфюм, козметика за коса или пък нова дрешка, затова просто ги редувам  Mr. Green но пък това донякъде ме спасява от много прегрешения  Blush

# 36
Момичета благосдаря ви много , аз никога не съм вярвала че мога да постигна тази дължина . Не че косата ми е била особено зле , ако изключим съсипването през годините , което ми "изяде" дължината . Определено съм си имала гена , но е липсвала грижата и не съм можела да разкрия потенциала й .
Любимите ми серии в момента - Тен , бамбуковата за блясък и Хронолоджист маската с някой от двата шампоана на предходните серии. В момента тествам и новата Алтерна , но още само  1 път съм я ползвала и нямам мнение на 100 % .
Домашни маски не правя , опитах се малко с масла , ама 2-3 пъти и ми умря мерака. Подстригвам я през 2-3 месеца , но по сантиметър -два най-много .

# 37
Честита Юбилейна тема и Честит празник !  Heart Eyes

1. Започнах професионална козметика преди 3 месеца и мога да кажа единствено ,че съм безкрайно благодарна на момичетата които ми помогнаха с избора Hug  Heart Eyes , сега косата ми живна наистина , а и мисля че и на дължина дръпна , останаха краищата да поизрежа защото си има доста цъфнало , иначе сега косата ми е по - мека , подредена ,смених си и боята , вече съм с професионална и цвета ми е много по - равномерен от преди ,  само ми остана проблема със заплитането и ако някоя от вас сподели как мога да го реша ще съм безкрайно благодарна  Hug Praynig
 Косата ми е чуплива , боядисана , нормален косъм .
 Споделям снимки от преди започване на козметика
http://prikachi.com/images.php?images/587/8634587m.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/600/8634600a.jpg

и след
http://prikachi.com/images.php?images/589/8634589D.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/588/8634588w.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/599/8634599h.jpg
2 . Наличната ми козметика е малко засега защото не мога да си позволя в момента да купувам ,заради бала и изпити , но в най - скоро време мисля да се запася с доста неща  Laughing
http://prikachi.com/images.php?images/613/8634613c.jpg

# 38
  • Пловдив
Благодаря за новата юбилейна тема! Надявам се всички момичета да са постигнали желаното състояние на косите си  Simple Smile

Моята коса е гъста, плътна, остра (толкова остра, че като я вържа на опашка тя не не се спуска нормално надолу, а стърчи назад), дебела, трудно се поддава на обработка, чуплива, но я изправям с четка и сешоар, беше до средата на гърба, преди три месеца я отрязах наполовина и въпреки това пак започва да цъфти. Вече не знам какво да я правя. Заради цъфтежа расте много бавно и не може да достигне кой знае каква дължина - започва да се проскупбва и се принуждавам да я скъсявам. Използвам професионални продукти и се грижа по-сериозно за нея от около 4 години. Напоследък пак поднових маслените маски и особено наблягам на скалпа, страхотно ми се отразяват.
Боядисвам я от около 17 години, като преди 3-4 години бях за известно време руса. Сега цветът ми е шоколад.
Омекотяване получавам само от Еластисайзър, от лилавата серия Sexy Hair и от хайверната Repair серия на Алтерна.

Снимки на наличностите ми нямам, защото са разпръснати навсякъде и не ми се събират  Simple Smile

# 39
veli977,виждам повече блясък и по-плътна изглежда косата ти  Peace Не се притеснявай за колекцията си-така се започва.Всички по този път сме минали  Wink

ИСКАМ да изкажа тъгата си че ФРЕЯ се отказва да води темата  Sad ФРЕЙ,много ми е тъжно,защо така? Ти си ни много ценна  Hug

# 40
Цветичка, огромна промяна в дължината за 3 години  Shocked
Уникална коса !  Heart Eyes

# 41
Страхотни коси и супер колекции на продукти!  Hug Браво момичета! Много стимулиращо!

Имам проблем... След като си измия косата и я изсуша с четка и сешоар , косат ми изглежда добре. Дължината ми е до раменете. Но като преспя , на другата сутрин краищата ми се подгънати и не седят както са били. Навлажних ги леко, сложих термо защита - Филип Кингсли и  не се получи. По-добре да не бях пипала. Краищата изпръхнаха и изсушиха. Малко омекотих с олио, но пак не е добре. Вече се убедих и повече няма да си го причинявам на леко овлажнена коса да слагам термо и да суша. На как да си оправя дължините тогава? newsm78   Когато оставя косата да изсъхне със спрей за небрежни къдрици,няма такъв проблем, нормално да е така, защото цялата коса има начупен вид и с малко олио сутрин си пооправям краищата.

Някой има ли подобен проблем? Как се справяте с него?

# 42
  • София
Дени, Рачони, Мац, Бусквитка, Бубка да си призная честно, дори не подозирах, колко съм прекалила... както писах, в банята държа 2 серии, а другите бяха разпръснати, ужасих се като ги сбрах за снимка  Sick

НАДЕ,супер яка колекция  Flutter Аз не задържам продукти.Досега съм разменила/подарила/продала доста над 100 продукта.Ама им пазя снимките за спомен че съм ги имала  hahaha Ще взема да ги преброя.Обаче ме е страх да не излязат двойно повече  Mr. Green
Момичета,аз ще забавя ход с купуването.Снощи ми дойде просветление.Почувствах се като луд маниак който трупа ли,трупа и после се чуди къде да пласира и пласира неуспехите си  Laughing

Познато ми е чувството... и аз не задържам, разменям/подарявам продуктите които не ми подхождат, повечето от козметиката на снимката е от миналата година, само два шампоана са на повече от година, не смятам да ги изхвърлям засега, всичко е стояло в тъмен килер с що годе постоянна температура, едва ли им има нещо  newsm78

Наденаправо съм  Shocked #Crazy, умрях си от кеф, няколко пъти разглеждах снимките и пак, и пак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотно е всичко, обаче искам да видя и снимка на косата ти, представям си какво съкровище е Simple Smile

Както писах косата ми е тънка, количеството продукти за съжаление не е пропорционално на състоянието на косата.... майка ми имаше страхотна коса до към 35 годишна възраст, след това бавно но славно изтъня и аз на там съм тръгнала  Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 19:28 от nad_tab

# 43
Наде, ти си красива жена, секси! Heart Eyes Дреме му на някой, че си мислиш, че косата ти била фризи на морето при това!
Смятам да опъваш серията и искам да ползвам Валентинско /8-мо мартенско намаление моля 14-8% колкото дадеш толкова! Mr. Green Flutter Hug bouquet

Вчера след боядисването преди дни се измих с шампоан за боядисана коса на Напура имах травъл размер подарък от Рибата /нищо особено не ми се стори и със сигурност няма да си го купя, а и не харесвам не пенещи се въобще шампоани/ и отгоре сложих концентрат Пикселист, много добре се получи косата. Гладка, хлъзгава, лесно разресваща се. После обаче си имаше яко фризи и 2 часа след изсушаването ми се начупи доста отпред както прави постоянно напоследък.

Сега ще отида в Рибата за представянето на новата им минерална колекция гримове и дано не се отпусна нещо празнично.

Наде, моля да ми разкажеш повече за пре-уош терапията на 3 More, както и моля да споделите и други отзиви за тази козметика, че четох за нея и ми е интересно да чуя вашия опит. Hug

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 12:27 от densi

# 44
Отново страхотна тема  bouquet Фрея, надявам се поне да продължиш да пишеш и споделяш тук.
Много от продуктите ми са купени по твоя препоръка или отзив и от всичко съм била доволна Simple Smile Течната косааа  #Crazy страхотна!

Моята коса също се промени последните 2-3 години разликата преди и след е фрапантна, тези дни като имам време ще кача снимки.
Порасна до средата на гърба, боядисана, нормален косъм, чуплива.Все още малко суха в краищата, на моменти с експлозии  #2gunfire Искам още малко дължина, затова ще се боря с тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт