Професионални серии за коса - тема 100

• 57 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Мерси момичета, знаех си, че само вие може да разберете това... Hug

# 166
  • София
Днес ми е ден 2 от измиването с бамбуците за обем на Алтерна. Отдавна не бях имала трудна за разресване коса. Обем - съвсем никакъв. Блясък - приличен. Омазняване - никакво. Т.е. това е серия, с която косата остава чиста и на следващия ден. НЕ е за дълга коса, защото я заплита и изсушава. Обем не дава, плътност също.

# 167
Препоръчайте ми някакъв спрей или крем против заплитане на косата и по - лесно разресване . Hug  Praynig

# 168
Препоръчайте ми някакъв спрей или крем против заплитане на косата и по - лесно разресване . Hug  Praynig
Можеш да пробваш Аргановото олио на Лакме

# 169
Можеш да пробваш Аргановото олио на Лакме
http://www.zlatnaribka.com/olio-za-kosa-all/lakme-olio/bio-argan-oil-lakme-125-ml  това ли ?

# 170
Здравейте момичета!
С определен въпрос влизам, но нека да отговоря на въпросите:

1.Какъв тип косъм имате и какво е състоянието на косата ви в момента?
Косата ми е суха, твърда, чуплива, изсветлявам я от десетина години, тъй като много побелях. Естественият ми цвят е кестеняв, сега е русо - смесвам 8, 9 и 9.33 на Фрамези. Боядисвам само корените, имам някакви остатъци от кичури и уж ги пазя... Simple Smile
2.Снимка на наличните продукти, които имате към момента?
Нямам много продукти, основно маски използвам след шампоана, не използвам терапии и преси.

Искам да попитам, тези от вас, които използват масла за обратно миене и маслени маски.
Оказа се, че кокосово масло влияе много добре на скалпа ми, който дълги мислех, че имам пърхут, но може би е било просто много суха и чувствителна кожа на скалпа.
След третиране с кокосово масло преди миене ми се успокои кожата на скалпа, нямам никакво белене или пърхутоподобни неща. Проблемът ми е, че след това цялата ми коса е една твърда и суха по дължините, като влияние на протеини върху косата.
Някакви идеи как да премахна това?
Някой беше споменал преди време същият проблем, но не си спомням дали имаше решение.

# 171
  • София
Тъй като днес се изказах, че се старая да намаля наличностите си поръчах бустера Секси и течната коса на Вела.  Crazy Имам усещането, че и двата продукта ще ми харесат.

Сега забелязах, че скоро излиза и мъжка серия Densifique -шампоан, ампули, стилизант. В рибката са качени Peace

Пробвах днес олиото на Sachajuan и много, много ми хареса, но цената му не е за харесване- 50мл/78 лв Grinning А имам поне 250+ мл олио финиши, така че нямам право. Blush

# 172
Пробвах днес олиото на Sachajuan и много, много ми хареса, но цената му не е за харесване- 50мл/78 лв Grinning А имам поне 250+ мл олио финиши, така че нямам право. Blush
Илли как го нанесе, на суха или на влажна коса? Бях забравила, че имам мостричка...
Добре се стараеш с намаляването  Joy .И аз мисля, че течната коса ще ти хареса, много е приятна!

# 173
  • София
Setony, на влажна и оставих косата да поизсъхнв сама. Както е и описанието в Арлен- косата го попи напълно и стана оформена и мека. И ароматът ми харесва. Тъй като остана в опаковката ( супер икономично е) може след два дни да пробвам и на суха коса. Hug

# 174
Мерси, ще пробвам и аз на влажна първо  bouquet !

# 175
  • Казанлък
Момичета, как мислите дали се усеща протеинов или по-скоро хидратиращ този шампоан на Маракеш? Гледам, че има пшенични протеини в състава, но ако някоя от вас го е пробвала, моля да сподели.
http://www.zlatnaribka.com/marrakesh/podhranvasht-shampoan-s-kon … y-original-355-ml

# 176
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Чета ви редовно от няколко години,но никога не съм писала тук Blush
Косата ми е с тънък  косъм,естествено къдрава,изрусявана повече от 20 години .
Скрит текст:
Боядисвам корени в салон един път в месеца.Изправям с преса 2-3 пъти в месеца.Много рядко ползвам  въртящата четка на Ровента.Не знам точно кога започнах да използвам професионална козметика за коса.Наблягам на по бюджетни продукти.Дълго време ползвах само Лореал профешънал-абсолют, интенз и витамино колор.Постепенно,благодарение на вас и вашите прекрасни резултати се престраших и започнах да използвам и други продукти-шварцкопф,лакме,макадамия.Първите ми опити с протеинови продукти бяха плачевни-косата ставаше мека и лигава.Точно когато щях да отрека протеина завинаги открих липидиума  Peace Много от вас не го харесват,но аз съм влюбена в него.Косата ми става плътна от него,тежка,хидратирана...абе коса мечта.Почти винаги използвам шампоан и маска от една и съща серия.Боя се да експериментирам .Редувам няколко пъти хидратация,няколко поредни къпания протеин.Често слагам ампули-на лореал и алфапарф.Често мажа косата с масла,любимото ми е кокосово  Heart Eyes.До скоро слагах олио за коса веднага след къпане,а след това крем за къдрици  ooooh!от вас разбрах колко погрешно е това BlushПри доста от вас виждам коса уау и голяма разлика от преди и сега.Аз не мога да се похваля със същото,може би защото използвам ниско бюджетна професионална козметика.
Наличностите ми са доста скромни  Blush
Скрит текст:

Скрит текст:

# 177
Пробвах днес олиото на Sachajuan и много, много ми хареса, но цената му не е за харесване- 50мл/78 лв
+1 много много положителен отзив за това олио, с кеф изхабих няколкото мостри от Арлен, а в момента ме е яд, че вместо да избера да купя него заложих на 2-3 всеобщи любимци в темата, които не са за мен и пак дадох същите пари. Tired

# 178
Пробвах днес олиото на Sachajuan и много, много ми хареса, но цената му не е за харесване- 50мл/78 лв
+1 много много положителен отзив за това олио, с кеф изхабих няколкото мостри от Арлен, а в момента ме е яд, че вместо да избера да купя него заложих на 2-3 всеобщи любимци в темата, които не са за мен и пак дадох същите пари. Tired

И аз съм голям фен на това олио. Любимо ми е. Попива напълно, без никакво утежняване. Някак полира косъма и дава бласък и изгладеност. Вси едно го няма по косата, обаче тя не хвърчи и не се наелектризира. Серията за изтощена коса също е много добра. Минус са цените, но шведската козметика по принцип е скъпа, но много качествена.

# 179
Фрея, благодаря за прекрасната тема  Hug Hug
Дано и следващия, който я прави влага толкова любов и старание  bouquet bouquet

1.Какъв тип косъм имате и какво е състоянието на косата ви в момента?
Косъмът ми е нормален според мен  Laughing Нито много дебел, нито много тънък. Средно гъста. Бих казала, че откакто спрях да се боядисвам състоянието и се подобри. Забелязвам, че по силните терапии вече не и се отразяват по същия начин. За съжаление проблемът с цъфтежите, без ножица не мога да ги преборя. Ама това е и заради топлинната обработка. Ама пък аз съм на мнение, че на фона на парите и грижите, които давам на косата си, трябва да се грижа и за оформянето й дори и с цената на горенето  Mr. Green Моята просто като изсъхне не е никак добре, така че не се отказвам от пресите  Simple Smile

2.Снимка на наличните продукти, които имате към момента?
Ето я и моята скромна колекцийка в две снимки:
Скрит текст:

Не са много, но са ми предостатъчно. Имам някои неща у приятеля ми и отделно и у родителите ми, които не са на снимката. Навсякъде съм оставила следа с химията си, както моя приятел нарича цялата тая лудост Joy

Общи условия

Активация на акаунт